STRATEGIE SÁZENÍ

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Sebastien » stř pro 29, 2004 12:48

Pokud mùžu napsat svùj názor, tak si myslím, že nejlepší jsou akovky a to v kurzu 2-3,5, alespoò tak to vychází nejlíp. Ja to navíc kombinuji se zvyšováním vkladu, ale tady to chce mít opravdu pevná pravidla a dodržovat je. Pocitovky, že dnešní akovka urèitì výjde, tu osolím, urèitì nebrat. Mimochodem, všichni jsou tady proti nízkým kurzùm, a je pravda, že pokud mám tøi zápasy s kurzem kolem 1,5 kterým veøím, tak je to ideální akovka, ale jen tak pro zajímavost sem hodím svoji statistiku kurzù do 1,1 u hokeje a házené(ty co jsem nìkdy dal na tiket)
hokej:61/1(ta jedna chyba byla samozøejmì v rusku)
házená:216/8
tím neøíkám sázejte nízké kurzy, ale odmítám panickou hrùzu z tìchto malých kurzù
Nejsem žádný odborník,nikdy netvrdím nic na 100%, ale jsem v plusu a to se poèítá!!!
Sebastien
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » stř pro 29, 2004 17:15

Sebastien píše:Pokud mùžu napsat svùj názor, tak si myslím, že nejlepší jsou akovky a to v kurzu 2-3,5, alespoò tak to vychází nejlíp. Ja to navíc kombinuji se zvyšováním vkladu, ale tady to chce mít opravdu pevná pravidla a dodržovat je. Pocitovky, že dnešní akovka urèitì výjde, tu osolím, urèitì nebrat. Mimochodem, všichni jsou tady proti nízkým kurzùm, a je pravda, že pokud mám tøi zápasy s kurzem kolem 1,5 kterým veøím, tak je to ideální akovka, ale jen tak pro zajímavost sem hodím svoji statistiku kurzù do 1,1 u hokeje a házené(ty co jsem nìkdy dal na tiket)
tím neøíkám sázejte nízké kurzy, ale odmítám panickou hrùzu z tìchto malých kurzù

Malý kursy kolem 1,1 a tak, nesou taky riziko jako každej jinej zápas. A nevyplatí se je skoro vùbec dávat. Stejnak výsledný kurs se díky nìmu o moc nezvýší a nemá zkrátka cenu je tam mít. Jen kvùli malinkatýmu navýšení celkovýho kursu nesou stejný riziko jako ty kursy vìtší. Samozøejmì je u nich vìtší šance správného tipnutí, ale i pøesto to je podseklý a neodpovídající kvalitám tìch týmù a možnému výsledku...

Slušný bývá tøeba dávat AKO 2-3 zápasy s kursy kolem 1,6-2,5...
brumla83
Host
Host

Příspěvekod Sebastien » čtv pro 30, 2004 9:12

brumla83 píše:
Sebastien píše:Pokud mùžu napsat svùj názor, tak si myslím, že nejlepší jsou akovky a to v kurzu 2-3,5, alespoò tak to vychází nejlíp. Ja to navíc kombinuji se zvyšováním vkladu, ale tady to chce mít opravdu pevná pravidla a dodržovat je. Pocitovky, že dnešní akovka urèitì výjde, tu osolím, urèitì nebrat. Mimochodem, všichni jsou tady proti nízkým kurzùm, a je pravda, že pokud mám tøi zápasy s kurzem kolem 1,5 kterým veøím, tak je to ideální akovka, ale jen tak pro zajímavost sem hodím svoji statistiku kurzù do 1,1 u hokeje a házené(ty co jsem nìkdy dal na tiket)

Malý kursy kolem 1,1 a tak, nesou taky riziko jako každej jinej zápas. A nevyplatí se je skoro vùbec dávat. Stejnak výsledný kurs se díky nìmu o moc nezvýší a nemá zkrátka cenu je tam mít. Jen kvùli malinkatýmu navýšení celkovýho kursu nesou stejný riziko jako ty kursy vìtší. Samozøejmì je u nich vìtší šance správného tipnutí, ale i pøesto to je podseklý a neodpovídající kvalitám tìch týmù a možnému výsledku...

Slušný bývá tøeba dávat AKO 2-3 zápasy s kursy kolem 1,6-2,5...

To že nesou riziko je jasný(tøeba tenis - zanìní), ale dost èasto jsou takové kursy na MS jak v hokeji, tak v házené a pokud má èlovìk minimální pøehled tak, to, že ten kurz nevýjde je riziko super minimální. (viz moje statistiky). teï napø MS 20 v hokeji, ikdyž tam ty kursy jsou opravdu mini. Ale vemsi, když je nìjaké MS a sejdou se ti 4 kursy 1,1, tak pro mì to vìtšinou znamená bez velkých analýz kurz kolem 1,5 zadarmo. A tohle mì ještì nikdy nezklamalo. Ale oba dva se asi shodnem, že ideální je akovka ze 2-3 zápasù.
Nejsem žádný odborník,nikdy netvrdím nic na 100%, ale jsem v plusu a to se poèítá!!!
Sebastien
Host
Host

Příspěvekod Sebastien » čtv pro 30, 2004 9:28

No když tak koukám na dnešní výsledek USA - Bìlorusko, tak opravdu malé kursy nesázet(ikdyž díky tomu, že to byl tak malý kurz abyly vèera lepší zápasy, tak jsem to naštìstí nedal), protože pokud to mìl nìkdo na tiketu, tak to je o nervy...
Resumé: Akovka 2-3 zápasy, které vyjdou je to nejlepší co mùžu doporuèit
Sebastien
Host
Host

Příspěvekod housenka » pon led 03, 2005 2:13

Plnì souhlasím se Sebastienem.
A v èem mu dávám za pravdu,tak to je pevnì dodržovat pravidla co se poètu zápasu a výše vkladu týèe.A? mi z vás nikdo netvrdí,že mu vycházejí kombinátory.Mì jich za x let vyšlo pár.
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

Příspěvekod noucamp » pon led 03, 2005 16:23

souhlasim se Sebastianem, jsou momenty, kdy i treba kurs 1,15 muze byt luxusni ... v globale bych se nizkych kursu taky nebal ... avsak sazet na ne stabilne vetsi penize nedoporucuju, matematicky to je dlouhodobe neunosne ... ja osobne preferuju zkouset za mene chodit proti "pidikurzum", hlavne v tenise ... GL2ALL
noucamp
Exmember
Exmember

Příspěvekod housenka » úte úno 01, 2005 12:10

Ahoj
se spolusázejícím teï asi týden zkoušíme maxi 3.V každé skupinì máme 1-3 zápasy s celkovým kurzem tak 2 až 2,2.Pøi sázce 100 na dvojky a 200kè na celý je vklad 550kè i s poplatkem a výhra se pohybuje tak okolo 3200.Pøi padnutí jedné skupiny prodìláte okolo 100kè.Sázíme to tak ten týden a zatím jsme asi 6000 v plusu.
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

Příspěvekod bubus » úte úno 01, 2005 12:35

housenka píše:Ahoj
se spolusázejícím teï asi týden zkoušíme maxi 3.V každé skupinì máme 1-3 zápasy s celkovým kurzem tak 2 až 2,2.Pøi sázce 100 na dvojky a 200kè na celý je vklad 550kè i s poplatkem a výhra se pohybuje tak okolo 3200.Pøi padnutí jedné skupiny prodìláte okolo 100kè.Sázíme to tak ten týden a zatím jsme asi 6000 v plusu.

no ja s kamosom skusame teraz 2z4+3z4+"vsetko dokopy za 100sk "na tiket"=1210sk :arrow:8 zapasov :arrow: v kazdej skupine kurz 3.5-5.0 po 2 zapasy :arrow: pri chytenej "dvojicke" je maly zisk(500sk),resp.vklad spat, :arrow: pri "trojickach" zisk cca.10tis. :arrow: "vsetko"min.50tis.a viac :D

PS:
minuly vikend sme v´rozpise takto chytili 3 skupiny-v kazdej kurz cca.5.0 :D :arrow: zobrali sme 20tis. :arrow: FEYENORD (0-0)nam zobral cca 100tis. :roll:

samozrejme takychto rozpisov hrame niekolko,vyberieme okruh niekolkych zapasov (napr.naposledy ich bolo 12)a tie "tocime v takychto rozpisoch+zahrame jeden tiket "na istotu"s min.kurzom 2.00 na vratenie penazi z rozpisov(naposledy PSV+CELTIC+REAL=kurz 3.3)
bubus
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » stř úno 02, 2005 14:59

housenka píše:Ahoj

JJ, souhlasím, kombinace nejsou špatný...Je sice vìtší vklad a menší výhra, ale je jistìjší...
Taky rád dávám napø. "4" nebo 2 z 5 i 2 z 8... 2-3 zápasy s kursy kolem 1,7...vždy neco klapne a minimálnì vklad se vrátí zpìt...
brumla83
Host
Host

Předchozí

Zpět na HELP - obecní rady