Vas nazor na internetova kasina.

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Vas nazor na internetova kasina.

Příspěvekod old_surfer » čtv srp 04, 2005 15:47

Ahoj. Jaky mate nazor na internetova kasina? Zajima me predevsim, jestli ruleta a karetni hry pracuji softwarove na principu cisteho generatoru nahodnych cisel, anebo je mozne softwarove upravit "nahodna cisla" tak, aby nebyly "nahodnymi". Vyjadril jsem se spravne. Sam docela casto hraju ruletu i Black Jack v net casinu a priznam se, ze nemam jednoznacny nazor. Nekdy se mi to jevi, jako OK, jindy to vypada, ze software jakoby se nechoval, jako ze je to vsechno na nahode. Dekuji za nazory.
old_surfer
Host
Host

jeste

Příspěvekod old_surfer » čtv srp 04, 2005 15:50

Ziju v Praze, ale nejsem ceske narodnosti, takze jestli to neni pravopisne celkem spravne, tak se omlouvam.
old_surfer
Host
Host

Doplneni.

Příspěvekod old_surfer » čtv srp 04, 2005 16:37

Zatim nikdo nevyjadril nazor, proto upresnim, o co mi jde. Tady jsem se zaregistroval teprve vcera, a jsem tady oznacenej jako zacatecnik. V realu se ale sazeni a to ve vsech jeho formach, venuji uz par let. Sdilim filozofii p. Horacka a to v tom, ze jakakoliv sazka je ve sve podstate sazkou na nahodu. Nechce se mi to rozebirat, kdyz tak, je dobre si precist jeho diplomovou praci, kterou delal na univerzite. Jmenuje se "Los a sazka". V plnem zneni je na http://www.michalhoracek.cz. A v ramci toho proste se snazim zjistit - i kdyz je to asi jedno z nejpecliveji strezenych tajemstvi, jestli ty softwery generuji poctive nahodna cisla, nebo nikoliv. Protoze jestli by byly poctive, mel bych klidne spani - i kdybych prohral treba celej majetek :roll: Nevim, jestli mi rozumite.
old_surfer
Host
Host

Příspěvekod My.Death » čtv srp 04, 2005 17:48

Cao, no v bednách, je tak nìjak trochu šance, že to je nìjak kontrolovaný, ale na netu?!!...blbost...a ani nemluvì o možnosti nìjaký vìtší dlouhodobìjší výhry. Když si vezmeš, že vydìlat (resp. párkrát vyhrát) na klasický (hmotný:) ruletì, kostkách, black jacku apod. dá celkem práci, dost velký štìstí a døív nebo pozdìjc o to stejnì pøijdeš, tak v elektronický podobì tìch her mi pøíde šance na zisk celkem mizivá...
navíc neznam nikoho, kdo by na tom nìkdy vydìlal...a znam hodnì tìch, co na tom prosrali jmìní...
My.Death
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » čtv srp 04, 2005 22:00

mým koníèkem je programování a vím, že není problém upravit ten program tak, aby napø. pøi vsazených malých èástkách byla sázka výherní nebo zkrátka podle pravidel a napø. pøi vyšších sázkách nepadlo to, co èlovìk vsadil...

Tomuto bych se radìji velkým obloukem vyhýbal!! :evil:
brumla83
Host
Host

Příspěvekod Vladan Hynek » pát srp 05, 2005 7:05

to old_surfer:

Myslím že pro tebe není vùbec podstatné jestli je to podvod nebo ne.
Jsi snad prvni èlovìk, kterému by nevadilo prohrát celý majetek a pak jít klidnì spát. !!!! ( s vìdomím že soupeø nepodvádìl) :zbunj: :zbunj: :zbunj: :zbunj: :zbunj:

A ta náhoda?! Každý hrací automat (jedno jaký)má nastavené procento vrácení vkladu tzn. že jestli do nìho lidi nahází napø. 10 000 a on je nastavený na 20 % tak vyplatí na výhrách 2 000 a je mu jedno komu :)
Tyto paramatery jsou stanoveny nìjakou vyhláškou nebo zákonem ( mám ten pocit) a je jen otázkou poctivosti provozovatelù jestli je dodržují a nebo jestli se domluví s výrobci automatù a ty jim je nastaví jinak.

A co se týèe stolových rulet tak to taky není náhodná hra. Každý profi krupiér je schopen (s urèitou pravdìpodobností) házet urèité oblasti (výseky) rulety. Z toho plyne, že je schopen hodit rozsah polí, ve kterém není èíslo na které byla dána napø. nejvìtší sázka.

Závìr:
Typ tohoto sázení je jeden z nejrizikovìjších.
Pokud to hraješ pro zábavu a za rozumné peníze ( tzn. že pøípadné prohry neovlivní tvùj životní standard) tak je to OK, jestli chceš všem na tom vydìlávat tak s tím rychle pøestaò!!!

Jinak ti pøeji GL!
Vladan Hynek
Exmember
Exmember

Příspěvekod merizonanen » pát srp 05, 2005 15:07

Možná je tento pøíspìvek mimo, ale urèitì je to zajímavý odkaz na fórum živì.cz!!! o internetových kasínech. http://forum.zive.cz/viewtopic.php?t=2532&postdays=0&postorder=asc&start=0&sid=44433a556ab148a553bb78ab8d96eee5
merizonanen
Host
Host

Příspěvekod Devron » pon srp 08, 2005 17:15

co to jsou nahodne cisla? :-) pocitac neco takoveho neumi, vzdycky vybira cisla podle nejakeho klice, u casin, jsou to slozite algoritmy, ktere treba berou do uvahy teplotu serveru na kterem engine bezi....vsude na netu se jedna o pseudonahodna cisla, zivit se obiranim casin je nesmysl, jedina moznost je zkusit je obrat o jejich bonusy, ktere nabizeji, mrknete sem
http://devron.euweb.cz do sekce casina
yres.cz
Devron
Exmember
Exmember

Zpět na HELP - obecní rady