Moderátor: Moderátoři
bubus píše:kali píše: resume: ... ale nehledam to a nesnazim se na tom zbohatnout... ono to totiz ani moc nejde.
:arrow: poslednu dobu sa priam "roztrhlo vrece"so SURE BETS
osobne tieto SURE BETS hram priblizne 2 krat do tyzdna,vacsinou cez betfair
nehram to do "extremov",ale aj tak mi zisk postacuje a pohybuje sa od 1000,-sk az 3000,-sk
To uz je lepsi venovat se surebets, ktere vznikaji na livebettingu, i kdyz tam je samozrejme risk, ze sure nevznikne
tu SURE BETS vznika taktiez dost casto,sledujem to pravidelne,mam tri SK s ktorymi "operujem"INTERWETTEN /max.500eur/+GB/ten vyuzivam uz len "sporadicky"/+BETFAIR
PS:
SURE BETS je istota cisteho zisku kazdy vie ake je niekedy tazke vyhrat v tejto "sportovej dobe"1000 az 3000 korun na tipovani,tak naco sa namahat...
old_surfer píše:... Nosim v hlave taky plan, kde by som dal dokopy partu chlapikov, co by sa tomuto venovali v koordinacii a s vacsimi investiciami. Aky je Tvoj nazor na to, pripadne, aky si myslis, ze by mohol byt mesacny profit trebars v %, keby sa do toh vrazilo tak 5 mil? Diky. T.
niels píše:old_surfer píše:... Nosim v hlave taky plan, kde by som dal dokopy partu chlapikov, co by sa tomuto venovali v koordinacii a s vacsimi investiciami. Aky je Tvoj nazor na to, pripadne, aky si myslis, ze by mohol byt mesacny profit trebars v %, keby sa do toh vrazilo tak 5 mil? Diky. T.
Myslím, že také úvahy už na fóre boli aby sa vytvorila skupina tipérov s možnos?ou spoloèného investovania do surebets. Celé téma bolo adminom zrušené, z dôvodu ktorýsi presne nepamätám. Snáï má niekto lepšiu pamä?...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 návštevníků