Online sázení na BaW

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Orken » pát lis 11, 2005 18:42

asi tak..myslite, ze oni to nemaji podlozeno nejakou statistikou? mozna se vam po par zapasech zda jako dobry napad, ale to poznate az po par stovkach zapasu, jestli to byl dobry napad nebo ne..navic vsimnete si jak nizky vyplatni zaklad na tenhle typ sazek maji(jsem to spocital a nejakych 80%, coz je dost malo i u ceskych sakovek-no jak u ceho)
Orken
Host
Host

Příspěvekod JaraP » sob lis 19, 2005 19:49

kolyvanov píše:Jestli si myslite, ze na kurz ma vliv to, ze tohle clou i neregistrovani, tak to je vrchol naivity. Jestli si myslite, ze nektere zapasy jsou vice nachylne na aut a nektere mene, tak jste naivni stredne:-)

Nahodne vybranych 27 zapasu:
12 aut (tj. kurz 2.25)
6 faul
3 odkop
5 roh
1 gol

Sazet auty je dlouhodobe totez jako hrat ruletu v Tipsportu - hodne stesti preji...

Myslím si, že nìkteré zápasy jsou opravdu na auty "náchylnìjší". Je to o stylu hry tìch týmù. Spíš bych se ale asi zamìøil na ligy, kde se hraje spíše technicky (španìlsko, portugalsko,...). Tam kde je to víc o bojovnosti (nìmecko, rakousko), pøípadnì kde je tìžký terén (norsko a další podle poèasí), tam bych zkoušel free kick.
Nesázím to pravidelnì, ale jsem z toho urèitì v plusu. A nesázím všechny ligy, jen ty, které se mi osvìdèily
sportu zdar a sázení zvlášť :)
JaraP
Exmember
Exmember

Předchozí

Zpět na HELP - obecní rady