Moderátor: Moderátoři
andik_007 píše:Zajímalo by mì co øíkate na vsázení tenisu na GAMEBOOKRS kdo má zkušenosti tak sem s nimi
Líbi se mi že vypisují i CHallengery a na okruhy ATP jsou sazky s HCP, over,under apod.
zajimalo by mì jak øeší skreè
za pøipadne zkušenosti a postøehy budu rád
dìkuji
Johnny.Rebel píše:andik_007 píše:Zajímalo by mì co øíkate na vsázení tenisu na GAMEBOOKRS kdo má zkušenosti tak sem s nimi
Líbi se mi že vypisují i CHallengery a na okruhy ATP jsou sazky s HCP, over,under apod.
zajimalo by mì jak øeší skreè
za pøipadne zkušenosti a postøehy budu rád
dìkuji
já si právì kvùli tenisové nabídce vybral GB, sice kurzy nìkdy jsou krapet nižší než jinde, ale ta nabídka rozšíøena o challangery, to kompenzuje, vèetnì handicapù, poètù setù atd .. navíc pøes P2P se dají najít obèas i mnohem vyšší kurzy než normál .. zatím jsem tedy spokojen a vìøím, že i budu nadále
skreèe øeší kurzem 1.00 a je jedno, zda je to tenista ,proti kterému se jde, nebo na kterého se tipuje .. ted ale pøesnì nevím, zda po prvním odehr.setu se to už nevyhodnocuje jako prohraný zápas .. ale to tu jistì objasní nìkdo další
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků