Asijské handicapy

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Asijské handicapy

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř úno 08, 2006 14:05

ponìvadž se v tom moc nevyznam, našla by se tu nìjaká dobrá duše, která by mì to pìknì polopatì objasnila, jde mi konkrétnì o fotbalové ctvrtinove asijské handicapy , nikde sjem to nenašel srozumitelnì vysvìtleny :roll: , moc dìkuji ! 8)

P.S. : samosebou, když sem nìkdo rozvede svoje zkušenosti, napády a ruzné finty èi rady, tak to jistì nebude na škodu :thumbup1:
Johnny.Rebel
Host
Host

Re: asijské handicapy

Příspěvekod bubus » stř úno 08, 2006 14:07

Johnny.Rebel píše:ponìvadž se v tom moc nevyznam, našla by se tu nìjaká dobrá duše, která by mì to pìknì polopatì objasnila, jde mi konkrétnì o fotbalové ctvrtinove asijské handicapy , nikde sjem to nenašel srozumitelnì vysvìtleny :roll: , moc dìkuji ! 8)

P.S. : samosebou, když sem nìkdo rozvede svoje zkušenosti, napády a ruzné finty èi rady, tak to jistì nebude na škodu :thumbup1:

:arrow: najlepsie mas otvorit si BETFAIR,kliknut si na handicap,ktory chces vidiet,zadas tam ciastku a vsetko ti to tam pekne vypise,kolko vyhras
bubus
Host
Host

Příspěvekod nedo » stř úno 08, 2006 14:12

Doporuèuji http://www.asianhandicap.com/Bruger/Help/Help.asp, kde je vše vysvìtleno podrobnì
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod noucamp » stř úno 08, 2006 14:12

souhlasim s bubusem ... kdysi jsem se to taky za pomoci vzorcu a nejakych navodu snazil pochopit, abych nakonec zjistil, ze na Betfair je to pekne rozepsane a netreba se nejak vzrusovat a namahat ...

ja na Betfair AH pomerne casto pouzivam ...
noucamp
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř úno 08, 2006 14:47

nedo píše:Doporuèuji http://www.asianhandicap.com/Bruger/Help/Help.asp, kde je vše vysvìtleno podrobnì

díky Nedo, jednoduše a dobøe vysvìtleno, pøesnì , jak jsem potøeboval :thumbup1: .. nyní v tom mám jasno , a zbytek už bude otázkou cviku 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod TDG » stř úno 08, 2006 16:14

Já bych jen doplnil, že asijské handicapy jsou asi nejférovìjší sázení, prtože si do kursù sázkovky zapoèítávají vìtšinou pouze 2-5 procentní návratnost.
TDG
Exmember
Exmember

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob dub 22, 2006 6:32

chci se jen zeptat na následující , vìc, jak se mì vyhodnotí následující tip na tiketu, dejme tomu, že mám tyto zápasy dané ve více-AKU

výhra týmu A
neprohra týmu B
tým C(favorit duelu s nízkým kurzem) vs tým D(logicky outsider) - zde výhra týmu D v asianu 0:1

vím, že u toho asianu pøi výhøe favorita o gol, se mi u sola vrací vklad, jinak klasicky pøi neprohøe outsidera mám uspìšný tip, naopak pokud favorit vyhraje o dva goly, je to KO .. a ted se chci zeptat, jak se vyhodnotí na tomto tiketu daný asian, když favorit vyhraje o ten gol (èili by se mìl vracet vklad) ? to se daný zápas bude zapoèítávat ve více-AKU s kurzem 1.00 ? èi jak se to vyhodnotí ? jen chci upozornit, že daný tiket s tímto asianem lze podat (u GB aspon ano)

dìkuji za postøehy a názory
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod TDG » sob dub 22, 2006 6:57

Johnny.Rebel píše:chci se jen zeptat na následující , vìc, jak se mì vyhodnotí následující tip na tiketu, dejme tomu, že mám tyto zápasy dané ve více-AKU

výhra týmu A
neprohra týmu B
tým C(favorit duelu s nízkým kurzem) vs tým D(logicky outsider) - zde výhra týmu D v asianu 0:1

vím, že u toho asianu pøi výhøe favorita o gol, se mi u sola vrací vklad, jinak klasicky pøi neprohøe outsidera mám uspìšný tip, naopak pokud favorit vyhraje o dva goly, je to KO .. a ted se chci zeptat, jak se vyhodnotí na tomto tiketu daný asian, když favorit vyhraje o ten gol (èili by se mìl vracet vklad) ? to se daný zápas bude zapoèítávat ve více-AKU s kurzem 1.00 ? èi jak se to vyhodnotí ? jen chci upozornit, že daný tiket s tímto asianem lze podat (u GB aspon ano)

dìkuji za postøehy a názory

Kurs 1
TDG
Exmember
Exmember

Příspěvekod Orken » sob dub 22, 2006 9:18

u normalnich bookies ti to vrati nebo pokud mas v aku tak kurs 1(ikdyz asiany vetsinou nejde davat do aka, to jde jen u par evropskych bookies).. jenze GB jsou kreteni a oni si strhavaji nejake procento kdyz ten vklad vraci, nevim jestli to maj jeste a kolik to presne dela, ale byvalo to tak jeste nedavno...
Orken
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob dub 22, 2006 10:51

díky za informace :thumbup1: , Gl ! 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Zpět na HELP - obecní rady