od AMZ » pon čer 12, 2006 12:51
-------------------------------------------------------------
Od sázkovky bet365 jsem dostal nabídku na bonus 15% ke vkladu. Problém je v tom, že první vklad jsem pøed léty provádìl bankovním pøevodem, což mì stálo nemalé peníze za bankovní poplatky. Nyní už využívám služeb Moneybookers, což je pochopitelnì mnohem výhodnìjší a rychlejší.
Potíž u bet365 je v tom, že abych mohl použít vklad pøes Moneybbokers, musím mít u nich na úètu nulu - tedy žádná Eura. Až poté mùžu zmìnit "detaily vkladu", v mém pøípadì místo banky nastavit Moneybookers. Znamená to vybrat úèet a peníze pøevést pøes banku domù. Ale to budu platit bankovní poplatky. Pak budu mít na úètu koneènì nulu a budu si moci zmìnil deposit z banky na Moneybookers.
Kdyby se proto nìkdo z vás nudil, potøeboval bych pøeložit z èeštiny do angliètiny tyto vìty. Asi bych ho nìjakým zpùsobem sám sesmolil, ale nechci to psát "jako prase". Zde je text:
Dìkuji za nabídnutý bonus ve výši 15 procent k Mistrovství svìta v kopané. Bonus bohužel nemùžu využít.
Váš systém mi neumožòuje zmìnit nastavení vkladu. Døíve jsem používal vklad pøes banku. Nyní už využívám vklady a výbìry pouze prostøednictvím internetové penìženky Moneybookers.
Pro Vaši pøedstavu: Pøi vkladu 150 Eur je mezinárodní bankovní poplatek v Èeské republice 23 EUR!!! Což znamená, že za bankovní poplatky bych dal témìø stejnou èástku, jakou vy nabízíte za bonus. Proè bych takový bonus využíval?
Pokud nemohu sám a svobodnì rozhodovat o tom, jakým zpùsobem k vám vložím a vyberu své peníze, nemám o žádný podobný bonus zájem. U naprosté vìtšiny ostatních sázkových kanceláøí si mohu kdykoli zmìnit zpùsob vkladu penìz. U bet365 taková možnost není. Je tøeba si složitì dopisovat pøes e-maily, na což nemám èas. A proè bych tak èinil, když u jiných internetových sázkových kanceláøí takové problémy s vklady a výbìry nejsou? Až se váš pøístup ke klientùm zlepší, opìt budu vašich služeb využívat.
-------------------------------------------------------------