Zdravím všechny tipéry, jsem tady nově registrovaný a vydedukoval jsem, že tento server byl vytvořen proto, abychom si jeden druhému pomáhali, proto bych se s vámi rád podělil o jednu strategii, kterou momentálně zkouším
Tak tedy k věci: Jedná se o ruletový systém, kdy si zvolím nějaký počáteční vklad, dejme tomu 20,- a vsadím těchto zmíněných 20 Kč jak na tip 1, tak na tip 0 a rovněž na tip 2, vybírám si takové fotbalové zápasy, které jsou více méně vyrovnané cca kury 2,7 x 2,7 x 2,7.
Je jisté, že jeden tip vždycky výjde, v tom případě v dalším kole vsadím na tip, který vyšel opět 20 Kč a na ty které nevyšly vsadím dvojnásobek, tedy ne přesně dvojnásobek, ale částku si dopočítám..dejme tomu, že chcu mít zisk 30Kč tak to dosadím do vzorce
peníze v nevyšlých kolech +30
Často se mi ovšem stávalo, že např. tip 2 nevycházel moc často, tak jsem si na jedněch webovkách našel jak často vycházejí tipy 1,0,2 podle jednotlivých lig, zjistím např., že v jisté lize vycházejí často tipy 1, proto tu část která mi dlouho nevycházela (např. tip 2 přehodím na tip 1), ale zpravidla jsem se nedostal dál než do 6-tého kola.
Myslím si, že tenhle systém není špatný, ale možná by to šlo zkombinovat s trochu jiným systémem. Uvítám všechny názory. Děkuju za pozornost