Placené tipy

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Placené tipy

Příspěvekod SirRaist » sob bře 26, 2005 10:02

Dobrý den, po delší dobì :)
pøedem se omlouvám pokud se to tady už øešilo. Sám jsem to však nenašel.
Takže chtìl bych se zeptat....jak je to s placenými tipy. Našel jsem spousty stránìk které vám za èástku XY poskytnou své informace ale mnì by zajímala spíše praxe pøed jejich reklamními výsledky. Používáte to nìkdo? Jaký to má úspìch? Vyplatí se to? Pøípadnì službý kterých stránek využíváte...........zkušenosti, tipy + postøehy. Jsem vdìèný a pøedem dìkuji za cokoliv. :wink:
Ego servio.
SirRaist
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » sob bře 26, 2005 13:42

Si osobnì myslí, že lidé o placené tipy nestojí...
Že nìkdo nìkde nìco tipne a vy mu za tip zaplatíte, ještì neznamená, že na 100 procent vyhrajete....
Na netu je místy plno rùzných tipù zdarma a myslím, že se o moc neliší od tipù placených... Rùzné statistiky a tabulky to vše na internetu je volnì ke stažení, takže je zbyteèné platit za tyto informace, když jsou zdarma na internetu...Jen je potøeba hledat solidní stránky...
brumla83
Host
Host

Příspěvekod SirRaist » sob bře 26, 2005 15:23

brumla83 píše:Si osobnì myslí, že lidé o placené tipy nestojí...
Že nìkdo nìkde nìco tipne a vy mu za tip zaplatíte, ještì neznamená, že na 100 procent vyhrajete....
Na netu je místy plno rùzných tipù zdarma a myslím, že se o moc neliší od tipù placených... Rùzné statistiky a tabulky to vše na internetu je volnì ke stažení, takže je zbyteèné platit za tyto informace, když jsou zdarma na internetu...Jen je potøeba hledat solidní stránky...
Jasnì...ale co když nìkdo chce sázet ale prostì nemá èas, prostì jen chladný kalkul. Prostì najít stránku která ti pošle kvalitní tipy o které víš že má dlouholetou úspìšnost a je to. Dostaneš na zlatém podnosu co chceš a zajdeš to tupì vsadit. Chápu že to nemá žádné kouzlo ale mnì zajímá zda s tím má nìkdo zkušenost....zda toho nìkdo využívá a tak.
Ego servio.
SirRaist
Host
Host

Příspěvekod Drobek » sob bře 26, 2005 15:40

Ponechám stranou smysluplnost "kupování" tipù, existují pro i proti, ale to je skuteènì vìc každého èlovìka.

Pokusím se Ti nabídnout jednu z alternativ, která by Ti mohla pøi event. výbìru nìjakého takového servisu pomoct.

Mám urèitý pøehled o dìní na fóru stránky http://www.bettingadvice.com, kde existuje sekce, urèená k prezentaci takovýchto služeb - a? už jsou to pøímo webové stránky èi mailinglisty (a to placené èi "free").

Co je na tom tak dobrého ?

Je tam nejen jejich pøehled, kde se každý prezentující musel pøedstavit, popsat svoje nabízené služby, podmínky, za kterých ji lze "zakoupit" atd., ale v pøípadì, že jde o placenou službu, byl dotyèný povinen podrobit se kontrole, zdali výsledky svého servisu nefalšuje.

Dìje se to tak, že své tipy zasílá moderátorùm fóra, kteøí kontrolují zpìtnì bilanci. Existuje tam seznam øeknìme "certifikovaných" služeb, které mají za sebou minimálnì 4 mìsíce monitorování a nevyskytly se u nich žádné problémy - tj. že jejich bilance prezentovaná je skuteènì pravá.

Nevím, zdali Ti nicky jako JuanKaan, Skatej, Lakini&Gravedigger, Mrsha/Strycker nìco øíkají, ale vesmìs se jedná o velmi kvalitní tipéry známé ve svìtì internetových sázek a právì oni jsou provozovateli tìchto servisù.
Neber to jako reklamu, je to pouze tip, kam by ses mohl obrátit pro inspiraci a jakým zpùsobem ovìøit dùvìryhodnost. Je velmi pravdìpodobné, že podobných pøehledù je více, já osobnì vím tady o tomto.
Drobek
Exmember
Exmember

Příspěvekod SirRaist » ned bře 27, 2005 8:38

Drobek píše:Ponechám stranou smysluplnost "kupování" tipù, existují pro i proti, ale to je skuteènì vìc každého èlovìka.

Pokusím se Ti nabídnout jednu z alternativ, která by Ti mohla pøi event. výbìru nìjakého takového servisu pomoct.

Mám urèitý pøehled o dìní na fóru stránky http://www.bettingadvice.com, kde existuje sekce, urèená k prezentaci takovýchto služeb - a? už jsou to pøímo webové stránky èi mailinglisty (a to placené èi "free").

Co je na tom tak dobrého ?

Je tam nejen jejich pøehled, kde se každý prezentující musel pøedstavit, popsat svoje nabízené služby, podmínky, za kterých ji lze "zakoupit" atd., ale v pøípadì, že jde o placenou službu, byl dotyèný povinen podrobit se kontrole, zdali výsledky svého servisu nefalšuje.

Dìje se to tak, že své tipy zasílá moderátorùm fóra, kteøí kontrolují zpìtnì bilanci. Existuje tam seznam øeknìme "certifikovaných" služeb, které mají za sebou minimálnì 4 mìsíce monitorování a nevyskytly se u nich žádné problémy - tj. že jejich bilance prezentovaná je skuteènì pravá.

Nevím, zdali Ti nicky jako JuanKaan, Skatej, Lakini&Gravedigger, Mrsha/Strycker nìco øíkají, ale vesmìs se jedná o velmi kvalitní tipéry známé ve svìtì internetových sázek a právì oni jsou provozovateli tìchto servisù.
Neber to jako reklamu, je to pouze tip, kam by ses mohl obrátit pro inspiraci a jakým zpùsobem ovìøit dùvìryhodnost. Je velmi pravdìpodobné, že podobných pøehledù je více, já osobnì vím tady o tomto.
Ahoj díky za info. Samozøejmì že než jsem založil tenhle topic tak jsem si o tom pøeèetl kde to jen šlo maximum. Takže forum na BA a i jinde jsem si prošel jak to jen šlo. Každopádnì dìkuji alespoò za snahu. Mnì ale spíše zajímají zkušenosti "ze života" jak se øíká. Jen jsem na to narazil a zajímá mnì zda to nìkdo používá (nebo zda se k tomu pøizná), znáte to chlapská ješitnost "já to nepotøebuji jsem lepší" :lol:
Ego servio.
SirRaist
Host
Host

Příspěvekod nedo » úte bře 29, 2005 16:00

Mùj názor na placené tipy je jednoznaèný :

:arrow: Jsem dobrý tiper = mám dostateèné zisky ze sázek = nepotøebuji si nechávat za tipy platit (a pøípadné zveøejnìní mých tipù je tedy jen moje dobrá vùle)

nebo

:arrow: nejsem dobrý tiper = je maximální drzost si nechávat platit

Je nìco jiného, co píše Drobek (tzn. tam kde existuje absolutní a nezpochybnitelná kontrola). Ovšem na èeském Internetu byly vždy pokusy o placené tipy jen urèitým zpùsobem zakamuflované podvody a podvùdky, pøípadnì to nìkdo zkoušel - a pohoøel.
V každém pøípadì nechávat si platit za tipy považuji za neetické a je to rozhodnì ponižující pro obì dvì strany.

Ale - to je jen mùj názor :wink:
nedo
Host
Host

Příspěvekod richardt » úte bře 29, 2005 20:00

Ona se taky nabízí otázka - když jsou tipeøi na placených stránkách tak dobøí,proè se nevykašlou na prodávání tipù a nevydìlávají prostì na jejich sázení ??
Je to podobné, jako jsem našel na netu nabídku na "tutový" systém na ruletu (sportku,atd) za pouhých 300kè - opìt se nabízí otázka proè dotyèný svùj systém nerealizuje a nevydìlá na nìm ?
richardt
Exmember
Exmember

Příspěvekod bubus » úte bře 29, 2005 20:06

richardt píše:Ona se taky nabízí otázka - když jsou tipeøi na placených stránkách tak dobøí,proè se nevykašlou na prodávání tipù a nevydìlávají prostì na jejich sázení ??
Je to podobné, jako jsem našel na netu nabídku na "tutový" systém na ruletu (sportku,atd) za pouhých 300kè - opìt se nabízí otázka proè dotyèný svùj systém nerealizuje a nevydìlá na nìm ?

:arrow: jednoznacne s tebou suhlasim :!: :arrow: a odpoviem: :arrow: lebo je to "podvod :roll: a blbost" :roll: :!: :!: :!:
"Nehovor mi co si chytil,ale kolko si vyhral..."
bubus
Host
Host

Platené tipy

Příspěvekod niels » úte bře 29, 2005 20:15

S platenými tipmi nemám skúsenosti aj keï netvrdím, že som free tipy nikdy nepoužil. Súhlasím s tým, že je dos? stránok s kvalitnými tipmi a neoplatí sa ich kupova? - najmä tie, ktoré sprevádza bombastická úspešnos? (75 a viac %) smrdiaca vidinou rýchleho zárobku.

Ako všade, aj tu platia Murphyho zákony :

1. Platení tipéri Vám zaènú zasiela? zlé tipy hneï potom, ako im zaplatíte.
2. Len èo prestanete vsádza? pod¾a zakúpených tipov, ich stávky zaènú by? plusové.
3. Mesaèný (týždenný) zisk stávok zasielaných plateným tipérom Vám staèí presne na zakúpenie ïalších tipov.
niels
Host
Host

Příspěvekod AC_28 » úte bře 29, 2005 22:39

richardt píše:Ona se taky nabízí otázka - když jsou tipeøi na placených stránkách tak dobøí,proè se nevykašlou na prodávání tipù a nevydìlávají prostì na jejich sázení ??

presne tak... je to uplny nonsens, ak ponuka tipy ktore ,,zarucuju" zisk, a pritom citi potrebu pytat od teba supky a'la 300 Kc, alebo 25 euro a pod... proste je to smiesne a nelogicke...
AC_28
Exmember
Exmember

Další

Zpět na HELP - obecní rady