STRATEGIE SÁZENÍ

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob črc 24, 2004 7:51

chci se jen zeptat nekoho zkusenejsiho, pac v sazeni se pohybuju sotva par mesicu, zda ted delam dobre .. chci zmenit strategii sveho sazeni .. uz delsi dobu mam vysledovany ze svych statistik, ze z urcityho poctu zapasu (cca 20 ) mam pravidelne cca 2-3 chyby (a je jedno, o jaky jde sport) .. bohuzel v AKU sazeni vzdy jak na potforu vyberu prave ten match, co z toho meho vyberu matchu nevyjde .. da se rici, ze mi to tak "vychazi" na kazdym druhym tiketu :? .. tak se chci zeptat, zda udelam lip, kdyz prestanu davat AKU sazky a zacnu hrat kombika(maxi ci rozpisy) ? .. a jestli jo, zda by mi nekdo nevysvetlil trosku obsirneji strategii vkladu, volby kurzu atd ( nechci sazet za 10 Kc, ale za trosku vic :) ) .. thankx for hints and tips 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod hobbybet » sob črc 24, 2004 11:01

Johnny.Rebel píše:chci se jen zeptat nekoho zkusenejsiho, pac v sazeni se pohybuju sotva par mesicu, zda ted delam dobre .. chci zmenit strategii sveho sazeni .. uz delsi dobu mam vysledovany ze svych statistik, ze z urcityho poctu zapasu (cca 20 ) mam pravidelne cca 2-3 chyby (a je jedno, o jaky jde sport) .. bohuzel v AKU sazeni vzdy jak na potforu vyberu prave ten match, co z toho meho vyberu matchu nevyjde .. da se rici, ze mi to tak "vychazi" na kazdym druhym tiketu :? .. tak se chci zeptat, zda udelam lip, kdyz prestanu davat AKU sazky a zacnu hrat kombika(maxi ci rozpisy) ? .. a jestli jo, zda by mi nekdo nevysvetlil trosku obsirneji strategii vkladu, volby kurzu atd ( nechci sazet za 10 Kc, ale za trosku vic :) ) .. thankx for hints and tips 8)

Johnny.Rebel já ti mùžu jen poradit ze své zkušenosti,že po dlouhém hledání rùzných variant kombikù se mi zdá jako nejlepší sázet rozpis na 5 skupin a do skupiny dávám 3 zápasy. Je vhodné aby kurz na jeden zápas nebyl menší než 1,5. Potom už pøi uhodnutí 2 skupin máš zpìt 80 - cca 150% vkladu . Pøi uhodnutí více skupin je samo výhra zajímavìjší. Vynechávám 1 kombinace a volím 2,3,4 a 5 kombinace. Pøi zvolení tohoto rozpisu je poèet kombinací 26 / 10/2 10/3 5/4 1/5 / tzn. vetšinou min. vklad 260kè / u vìtšiny SK min.vklad 10 Kè na kombinaci/ . Výhodou je ,že vklad na kombinace mùže být rùzný , napø. na dvojice 100Kè a tøeba ètveøice 500Kè. Tato výhoda neplatí u Synottipu, ale zase mají výhodu,že nepožadují min.vklad na kombinaci tzn. mùžeš si dát vklad jakýkoli a on se rovnomìrnì rozdìlí na poèet kombinací.
Pro jistìjší rozpis se mi zdá dávat 3 skupiny a zvolit 2 a 3 kombinace , tady už se vyplatí dát vìtší vklad.
Jinak ještì se mi osvìdèil rozpis na remízi, o tom píšu podrobnì v tématu Remízy, ale to už je haluzovina :)
Myslím si ,že proto aby jsi našel sobì nejvhodnìjší rozpis se ti vyplatí mrknout na stánky http://www.synottip.cz a tam mají možnost vytvoøit si virtuální tiket a tím pádem zkoušet rùzné varianty.
U nich se to jmenuje Komfort. Vytvoø si sázku, zadej vklad a zvol si kombinace , pak klikni na KURZ a ono ti to vypoèítá. Kliknutím na I / podrobný rozpis/ se mùžeš podívat kolik vyhráváš na zvolené kombinace napø. dvojky nebo trojky. Myslím,že ti to hodnì pomùže priniknout do tajù rozpisu.
A? se daøí. :!: GL
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob črc 24, 2004 11:37

to hobbybet ... mooooooc dekuju .. to je presne takovy info, co jsem otreboval vedet .. ted uz zbyva jen vybrat matche rychle to jit zkusit osvedcit v praxi :D .. hned si to vyzkousim :wink: .. jeste jednou thanx a taky GL! :wink:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Houmeles » sob črc 24, 2004 13:01

Johnny.Rebel píše:chci se jen zeptat nekoho zkusenejsiho, pac v sazeni se pohybuju sotva par mesicu, zda ted delam dobre .. chci zmenit strategii sveho sazeni .. uz delsi dobu mam vysledovany ze svych statistik, ze z urcityho poctu zapasu (cca 20 ) mam pravidelne cca 2-3 chyby (a je jedno, o jaky jde sport) .. bohuzel v AKU sazeni vzdy jak na potforu vyberu prave ten match, co z toho meho vyberu matchu nevyjde .. da se rici, ze mi to tak "vychazi" na kazdym druhym tiketu :? .. tak se chci zeptat, zda udelam lip, kdyz prestanu davat AKU sazky a zacnu hrat kombika(maxi ci rozpisy) ? .. a jestli jo, zda by mi nekdo nevysvetlil trosku obsirneji strategii vkladu, volby kurzu atd ( nechci sazet za 10 Kc, ale za trosku vic :) ) .. thankx for hints and tips 8)

Johnny.Rebel já být tebou tak zùstanu u akovek. Je to ten nejlepší zpùsob sázení a vìø, že já toho již vyzkoušel opravdu strašnì moc. Hroznì moc také záleží na tom, co máš za zápasy, když dáváš jen pro radost, jsou kombiky velice vhodné, ale v momentì kdy máš tipy, které chceš dávat za víc, je jediný správný zpùsob dát akovku. Kombika jen kvùli omezení vkladu ve Fortunì a nebo na Slovensku. Jinak se snažím (nìkdy se to moc nedaøí) na akovky nedávat kurzy v tenise pod 1,4 a ve fotbale pod 1,3. Také pøi sázení za víc používám navyšování, ale to musí mít naprosto pevnì stanovaná pravidla, která se nesmìjí za žádných okolností porušit. V pravidlech musíš mít pøedevším maximální výši vkladu kterou ještì mùžeš dát, nebo poèet kol které budeš za sebou navyšovat. Pøi pøípadném porušení tìchto pravidel, mùžeš skonèit velice špatnì, ale na druhou stranu pøi používání takovéhoto systému, se zisk musí pohybovat nìkde kolem 20% profitu poèítáno na prùmìrného sázkaøe.
Jen spoleènými silami mùžeme dlouhodobì vítìzit nad bookies
Houmeles
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob črc 24, 2004 13:21

quote]

Johnny.Rebel já být tebou tak zùstanu u akovek. Je to ten nejlepší zpùsob sázení a vìø, že já toho již vyzkoušel opravdu strašnì moc. Hroznì moc také záleží na tom, co máš za zápasy, když dáváš jen pro radost, jsou kombiky velice vhodné, ale v momentì kdy máš tipy, které chceš dávat za víc, je jediný správný zpùsob dát akovku. Kombika jen kvùli omezení vkladu ve Fortunì a nebo na Slovensku. Jinak se snažím (nìkdy se to moc nedaøí) na akovky nedávat kurzy v tenise pod 1,4 a ve fotbale pod 1,3. Také pøi sázení za víc používám navyšování, ale to musí mít naprosto pevnì stanovaná pravidla, která se nesmìjí za žádných okolností porušit. V pravidlech musíš mít pøedevším maximální výši vkladu kterou ještì mùžeš dát, nebo poèet kol které budeš za sebou navyšovat. Pøi pøípadném porušení tìchto pravidel, mùžeš skonèit velice špatnì, ale na druhou stranu pøi používání takovéhoto systému, se zisk musí pohybovat nìkde kolem 20% profitu poèítáno na prùmìrného sázkaøe.[/quote]

coz o to , ja bych zustal u AKU , prece jen dat na jeden, dva matche je ten nejjistejsi zpusob, jak nebyt v minusu ale naopak i neco vydelat .. jenze me uz vylozene se .... :evil: , ze temer pokazde z tech zapasu, co jsou v nabidce a dopredu si je natipuju, vyberu pokazde zrovna ten, ktery nakonec nevyjde :roll: (a myslim, ze nemam zas tak mizernou uspesnost tipu) .. tak se mi prave zda kombi rozumnejsi .. mozna zkusit si zahrat kombi s tim, ze muzu pocitat s tou chybou , dvema , nez si zas u sola ci 2AKU si rvat vlasy :twisted: .. me ani tak nejde o to, kolik davat atd,jako spis asi najit nejlepsi moznost, jak z te me soucasne situace vytezit aspon neco :D .. verim, ze ted je to holt takova smula, ktera jednou za cas se nalepi, no a po tu dobu bych radsi nejak preckal toto obdobi u neceho, co me nezruinuje a da treba pocitit i nejakou radost z vyhraneho tiketu :-)) .. taky moc diky za radu a nazor :wink: .. GL! 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Kombinace X AKOvky

Příspěvekod brumla83 » sob črc 24, 2004 15:50

platí tam taková úmìra:

AKO sázka:

menší vklad (napø. 20Kè)->možná VELKÁ výhra, ale MALÁ pravdìpodobnost zisku (staèí 1 neuhodnutý a je konec)

KOMBINACE:

vìtší vklad-> MENŠÍ výhra (než u AKO), ale VÌTŠÍ pravdìpodobnost aspoò nìjakého zisku

co se týká ještì AKOvky a poètu zápasù na ní, je to zas podobný:

1) málo zápasù na AKOvce (tøeba jen 1)->malá výhra, ale vìtší pravdìpodobnost výhry

2) hodnì zápasù v AKOvce-> vysoká výhra, ale mnohem menší pravdìpodobnost tipnutí všeho (pravdìpodobnost uhodnutí všeho pøi zvyšujícím se poètu zápasù se rychle snižuje)

Z matematiky:
máš napø. 2 zápasy a na oba je úspìšnost tøeba 50 procent. To, že ti tyto zápasy vyjdou na jedné AKO s. je 0,5*0,5=0,25 => 25%
(samozøejmì je to jen matika, neberu zranìní, aktuální formu týmù...)

A teï si vyber, co je pro tebe lepší... hm? :)
brumla83
Host
Host

Příspěvekod UtahJazz » ned črc 25, 2004 18:57

hobbybet píše:

Johnny.Rebel já ti mùžu jen poradit ze své zkušenosti,že po dlouhém hledání rùzných variant kombikù se mi zdá jako nejlepší sázet rozpis na 5 skupin a do skupiny dávám 3 zápasy. Je vhodné aby kurz na jeden zápas nebyl menší než 1,5. Potom už pøi uhodnutí 2 skupin máš zpìt 80 - cca 150% vkladu . Pøi uhodnutí více skupin je samo výhra zajímavìjší. Vynechávám 1 kombinace a volím 2,3,4 a 5 kombinace. Pøi zvolení tohoto rozpisu je poèet kombinací 26 / 10/2 10/3 5/4 1/5 / tzn. vetšinou min. vklad 260kè / u vìtšiny SK min.vklad 10 Kè na kombinaci/ . Výhodou je ,že vklad na kombinace mùže být rùzný , napø. na dvojice 100Kè a tøeba ètveøice 500Kè. Tato výhoda neplatí u Synottipu, ale zase mají výhodu,že nepožadují min.vklad na kombinaci tzn. mùžeš si dát vklad jakýkoli a on se rovnomìrnì rozdìlí na poèet kombinací.
Pro jistìjší rozpis se mi zdá dávat 3 skupiny a zvolit 2 a 3 kombinace , tady už se vyplatí dát vìtší vklad.
Jinak ještì se mi osvìdèil rozpis na remízi, o tom píšu podrobnì v tématu Remízy, ale to už je haluzovina :)
Myslím si ,že proto aby jsi našel sobì nejvhodnìjší rozpis se ti vyplatí mrknout na stánky http://www.synottip.cz a tam mají možnost vytvoøit si virtuální tiket a tím pádem zkoušet rùzné varianty.
U nich se to jmenuje Komfort. Vytvoø si sázku, zadej vklad a zvol si kombinace , pak klikni na KURZ a ono ti to vypoèítá. Kliknutím na I / podrobný rozpis/ se mùžeš podívat kolik vyhráváš na zvolené kombinace napø. dvojky nebo trojky. Myslím,že ti to hodnì pomùže priniknout do tajù rozpisu.
A? se daøí. :!: GL

ja tym skupinam nerozumiem,hobbybet nemohol by si uvies? priklad alebo nieco aby som to pochopil,díky
GL :wink: !
UtahJazz
Host
Host

Příspěvekod hobbybet » pon črc 26, 2004 13:25

to Utah.Jazz
Promiò trošku nerozumím, èemu ty na tom nerozumíš, ale zøejmì pokud nìkdo nikdy kombik nesázel,asi se mu to mùže zdát k nepochopení.Tím nemyslím jen tebe a nic ve špatném/
Zkusím to tedy trochu rozvést.
Skupinou myslím jednu kombinaci. to znamená, že to mùže být 1 zápas ,ale i víc zápasù, u nìkterých SK je poèet zápasù do skupiny neomezen. Pokud máš ve skup. 5 zápasù, 4 uhodneš a pátý ne je celá skupina považována za nevýherní. Tak se mi zdá,že to èím dál víc zamotavám :wink:
Tady máš jednoduchý pøíklad se smyšlenými zápasy:

Volím 3 skupiny do každé 2 zápasy. A volím všechny možné kombinace. tzn jednice, dvojice a trojice / 1,2,3/

Skupiny znaèím A,B a C.

Skupina A: Sparta - Slavia tip 1 kurz 1,8
Liberec - Žižkov tip 0 kurz 2,6

Supina B: Olomouc- Bohemians tip 1 kurz 2,2
Ostrava - Opava tip 1 kurz 2,1

Skupina C: Artmedia - Trnava tip 2 kurz 2,6
Dubnica - Trenèín tip 0 kurz 2,9

Pøedtavím si, že jsem uhodl všechno :D a rozepisuji ti vyhrávající kombinace, je jasné, že jsou to všechny.
Kombinací je 7 / 3 jednice, 3 dvojice a jedna trojice / , dávám tedy vklad na jednu komb. 10Kè tzn. celkem 70kè / + 7kè popl./

Jednice /1/

A: kurz 1,8x2,6 = 4,68 x 10kè vklad = výhra 46,8

B: 2,2x2,1 = 4,62 x 10 = 46,2

C: 2,6x2,9 = 7,54 x 10 = 75,40

Dvojice /2/

AB: 1,8x2,6x2,2x2,1 = 21,62 x 10kè = 216,20

BC: 4,62x7,54 = 34,83 x 10kè = 348,30

AC: 4,68x7,54 = 35,28 x 10kè = 352,80

trojice /3/

ABC: 4,68x4,62x7,54 = 163,02 x 10 kè = 1630,2

To jsou tedy rozpoèítané výhry na jednotlivé kombinace. Kdyby jsem tøeba neuhodl Artmedii :wink: , znamenalo by to,že celá skupina C je špatnì a vyhrávám jen na kombinace bez Céèka. / A,B, AB/ . Protože jsem, ale jakože uhodl vše je má výhra souètem výher na všechny kombinace a to je :46,8 +46,2+75,4+216,2+348,3+352,8+1630,2 = 2715,90 :D No nekup to za 7pìtek.

jestli jsem ti to trochu osvìtlil , jsem rád :wink: Pøeji GL
hobbybet
Host
Host

Ma strategie, KoMBI?

Příspěvekod monkei » stř pro 08, 2004 23:31

Zdravim.
Tak co se tyce me strategie, neni to zatim moc podchycene, ale treba neska sem chtel vsadit 3000,-. Taxem dal 4 tikety po petikilu, na kazdy 3 zapasy (a celkovy kurzy taky kolem 3), potom jeden tiket za kilo se ctyrma zapasy (kurz 10) a 6 tiketu po kilu, na kterejch byl dycky jeden zapas - remiza.
Tak nevim, jestli je to dobre, ale vsazet teprv zacinam. Akorat sem premejslel, esi by se ty remizy nedaly nacpat raci do kombika, dycky jednu do jedny skupiny. Vyplatilo by se to? Este ty kombiky uplne nechapu (predevsim co se tyce kurzu, penez, poctu chyb...?). Co myslite?
monkei
Host
Host

Příspěvekod housenka » úte pro 28, 2004 14:41

Ahoj
Taky se trošku pøidám se svýma zkušenostma.Pokud všechny zápasy do-
padnou tak jak mají,což se stává málokdy,tak vyhraju a? mám akovku nebo kombíka.Moje poslední KO byl kombinátor o 6 skupinách po 4 zápasech,kdy jsem mìl ze 24 zápasù tøi chyby,ale bohužel každou v jedné
skupinì. jelikož jsem mìl vsazené 4,5 a 6 tak jsem nevyhrál nic.Mùj názor,ke kterému jsem v poslední dobì došel je akovka s kurzem 1,6,která se mi zdá nejjistìjší.Pak už záleží na vkladu.
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady