Moderátor: Moderátoři
Johnny.Rebel píše:chci se jen zeptat nekoho zkusenejsiho, pac v sazeni se pohybuju sotva par mesicu, zda ted delam dobre .. chci zmenit strategii sveho sazeni .. uz delsi dobu mam vysledovany ze svych statistik, ze z urcityho poctu zapasu (cca 20 ) mam pravidelne cca 2-3 chyby (a je jedno, o jaky jde sport) .. bohuzel v AKU sazeni vzdy jak na potforu vyberu prave ten match, co z toho meho vyberu matchu nevyjde .. da se rici, ze mi to tak "vychazi" na kazdym druhym tiketu .. tak se chci zeptat, zda udelam lip, kdyz prestanu davat AKU sazky a zacnu hrat kombika(maxi ci rozpisy) ? .. a jestli jo, zda by mi nekdo nevysvetlil trosku obsirneji strategii vkladu, volby kurzu atd ( nechci sazet za 10 Kc, ale za trosku vic ) .. thankx for hints and tips
Johnny.Rebel píše:chci se jen zeptat nekoho zkusenejsiho, pac v sazeni se pohybuju sotva par mesicu, zda ted delam dobre .. chci zmenit strategii sveho sazeni .. uz delsi dobu mam vysledovany ze svych statistik, ze z urcityho poctu zapasu (cca 20 ) mam pravidelne cca 2-3 chyby (a je jedno, o jaky jde sport) .. bohuzel v AKU sazeni vzdy jak na potforu vyberu prave ten match, co z toho meho vyberu matchu nevyjde .. da se rici, ze mi to tak "vychazi" na kazdym druhym tiketu .. tak se chci zeptat, zda udelam lip, kdyz prestanu davat AKU sazky a zacnu hrat kombika(maxi ci rozpisy) ? .. a jestli jo, zda by mi nekdo nevysvetlil trosku obsirneji strategii vkladu, volby kurzu atd ( nechci sazet za 10 Kc, ale za trosku vic ) .. thankx for hints and tips
hobbybet píše:Johnny.Rebel píše:chci se jen zeptat nekoho zkusenejsiho, pac v sazeni se pohybuju sotva par mesicu, zda ted delam dobre .. chci zmenit strategii sveho sazeni .. uz delsi dobu mam vysledovany ze svych statistik, ze z urcityho poctu zapasu (cca 20 ) mam pravidelne cca 2-3 chyby (a je jedno, o jaky jde sport) .. bohuzel v AKU sazeni vzdy jak na potforu vyberu prave ten match, co z toho meho vyberu matchu nevyjde .. da se rici, ze mi to tak "vychazi" na kazdym druhym tiketu .. tak se chci zeptat, zda udelam lip, kdyz prestanu davat AKU sazky a zacnu hrat kombika(maxi ci rozpisy) ? .. a jestli jo, zda by mi nekdo nevysvetlil trosku obsirneji strategii vkladu, volby kurzu atd ( nechci sazet za 10 Kc, ale za trosku vic ) .. thankx for hints and tips
Johnny.Rebel já ti mùžu jen poradit ze své zkušenosti,že po dlouhém hledání rùzných variant kombikù se mi zdá jako nejlepší sázet rozpis na 5 skupin a do skupiny dávám 3 zápasy. Je vhodné aby kurz na jeden zápas nebyl menší než 1,5. Potom už pøi uhodnutí 2 skupin máš zpìt 80 - cca 150% vkladu . Pøi uhodnutí více skupin je samo výhra zajímavìjší. Vynechávám 1 kombinace a volím 2,3,4 a 5 kombinace. Pøi zvolení tohoto rozpisu je poèet kombinací 26 / 10/2 10/3 5/4 1/5 / tzn. vetšinou min. vklad 260kè / u vìtšiny SK min.vklad 10 Kè na kombinaci/ . Výhodou je ,že vklad na kombinace mùže být rùzný , napø. na dvojice 100Kè a tøeba ètveøice 500Kè. Tato výhoda neplatí u Synottipu, ale zase mají výhodu,že nepožadují min.vklad na kombinaci tzn. mùžeš si dát vklad jakýkoli a on se rovnomìrnì rozdìlí na poèet kombinací.
Pro jistìjší rozpis se mi zdá dávat 3 skupiny a zvolit 2 a 3 kombinace , tady už se vyplatí dát vìtší vklad.
Jinak ještì se mi osvìdèil rozpis na remízi, o tom píšu podrobnì v tématu Remízy, ale to už je haluzovina
Myslím si ,že proto aby jsi našel sobì nejvhodnìjší rozpis se ti vyplatí mrknout na stánky http://www.synottip.cz a tam mají možnost vytvoøit si virtuální tiket a tím pádem zkoušet rùzné varianty.
U nich se to jmenuje Komfort. Vytvoø si sázku, zadej vklad a zvol si kombinace , pak klikni na KURZ a ono ti to vypoèítá. Kliknutím na I / podrobný rozpis/ se mùžeš podívat kolik vyhráváš na zvolené kombinace napø. dvojky nebo trojky. Myslím,že ti to hodnì pomùže priniknout do tajù rozpisu.
A? se daøí. GL
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků