Bengo píše:jinak až na limit 50e/sázka celkem dobrá sázkovka
Tak minimalne toto me odradilo
Moderátor: Moderátoři
Bengo píše:jinak až na limit 50e/sázka celkem dobrá sázkovka
Stryyke píše:To Gagin
Musíš jim poslat ofocený občanský průkaz buď faxem na 040 41 36 20 20, anebo emailem na helpdesk@stryyke.de. Poté stačí vytvořit si pokername a už jemon chvíli počkat, než ti budou peníze připsány na účet. Kdyby si měl nějaké potíže, tak napiš sem nebo lépe na support: service.de@stryyke.com
Přeji příjemnou zábavu
Temlis píše:Bengo píše:jinak až na limit 50e/sázka celkem dobrá sázkovka
Tak minimalne toto me odradilo
Johnny72 píše:Tak jsem se řídil výše uvedeným, ale bonus nikde (od 28.1. 2008). Ani žádná reakce ze strany provozovatele....
Bengo píše:To je bohužel velké mínus (aspoň neprohraju všechno najednou )
Tak se ptam stryykeho zda není v plánu tento limit navýšit ?
Stryyke píše:Johnny72 píše:Tak jsem se řídil výše uvedeným, ale bonus nikde (od 28.1. 2008). Ani žádná reakce ze strany provozovatele....
Jestli jsi stále nedostal ten bonus, tak mi napiš tvůj přihlašovací nick a já to zkontroluju. Jinak 1.2.08 by měli být všechny žádosti vyřízeny.
Bender píše:
To: Stryyke
Tak horsí nabídku sem snad nevidel (zadnej hcp nic ) Dal sem tam penize jen kvůli bonusu. 50+63 = 113€ prvnich 50 sem prohral pak sem vsadil za 50 a 13 a vyhral sem mam 113,85€ (vse kurzy vetsi jak 1,3) a kdyz chci vybrat tak ani nemam napsano kolik můzu ani to neni rozdeleny na bonusovy penize a zbytek nic. A taky me dostalo tohle:
moneybookerspayouttext
Protože se jedná o tvou první žádost o vyplacení, prosíme tě nám poslat písemně faxem – jako bezpečnostní opatření – tvou žádost o vyplacení: 040 – 41 36 20 20. Navíc nám prosím nafaxuj kopii svého občanského průkazu.
Ja ani nemam fax. Snad jim to pude poslat mejlem a sken obcanky v nem. A vyber na MB trva az 7 dni wtf.
A maji ceskou podporu?
Diky za odpoved
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 25 návštevníků