Dìkuji za názory,zvláš? Armikovi.Já osobnì si myslím,že úplný blábol to není.I sázkové kanceláøe dìlají chyby!Zkusím o tom zjistit víc.
Kámoš sleduje v televizi zápas tøeba Italské ligy a pøed koncem,za rozhodnutého stavu jde vsadit.
Moderátor: Moderátoři
kelly píše:Sázková kancekáø se skuteènì nìkolikrát spletla a nabrala sázku na rozehraný zápas,ale stále to možné není! V posledním pøípadì už si to
uvìdomili a výhru odmítli vyplatit.
bubus píše:stava sa to aj u nas,ale potom je vzdy zapas vyhodnoteny ako STORNO ,takze o com to vlastne je...
quinton píše:bubus píše:stava sa to aj u nas,ale potom je vzdy zapas vyhodnoteny ako STORNO ,takze o com to vlastne je...
To není pravda. Kolikrát se mi stalo že sem si všimnul špatnì vypsaného èasu (hlavnì v Chanci jsou na to experti) a zápas jsem vsadil i když sem už znal výsledek (nebo už byla vìtší èást zápasu odehraná). A pokud si pùjdeš tiket vybrat hned po vyhodnocení zápasu, výhru ti vyplatìj. Alespoò mì jí opravdu minimálnì v 50% vyplatili.
Mám ale takovej pocit že napøíklad u Tipáèe nebo jiných SK jde výhra vybrat až druhý den. Do té doby si SK chyby nejspíš opravdu všimnou. U Chance pokud jste dostateènì rychlí to opravdu jde.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků