Sázení na zápas který za 10 minut konèí!

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod kelly » čtv pro 16, 2004 23:57

Dìkuji za názory,zvláš? Armikovi.Já osobnì si myslím,že úplný blábol to není.I sázkové kanceláøe dìlají chyby!Zkusím o tom zjistit víc.
Kámoš sleduje v televizi zápas tøeba Italské ligy a pøed koncem,za rozhodnutého stavu jde vsadit.
kelly
Host
Host

Příspěvekod kelly » ned pro 19, 2004 13:57

Sázková kancekáø se skuteènì nìkolikrát spletla a nabrala sázku na rozehraný zápas,ale stále to možné není! V posledním pøípadì už si to
uvìdomili a výhru odmítli vyplatit.
kelly
Host
Host

Příspěvekod superior75 » pon pro 20, 2004 9:20

Aha, takže bota?! V tom pøípadì to jsou pìkný diletanti. Já myslel, že se to tam tak dá dìlat normálnì - u všech zápasù. :shock:
superior75
Host
Host

Příspěvekod bubus » pon pro 20, 2004 10:10

kelly píše:Sázková kancekáø se skuteènì nìkolikrát spletla a nabrala sázku na rozehraný zápas,ale stále to možné není! V posledním pøípadì už si to
uvìdomili a výhru odmítli vyplatit.

stava sa to aj u nas,ale potom je vzdy zapas vyhodnoteny ako STORNO :!: :!: :!: ,takze o com to vlastne je... :? :?:
bubus
Host
Host

Příspěvekod quinton » pon pro 20, 2004 15:18

bubus píše:stava sa to aj u nas,ale potom je vzdy zapas vyhodnoteny ako STORNO :!: :!: :!: ,takze o com to vlastne je... :? :?:

To není pravda. Kolikrát se mi stalo že sem si všimnul špatnì vypsaného èasu (hlavnì v Chanci jsou na to experti) a zápas jsem vsadil i když sem už znal výsledek (nebo už byla vìtší èást zápasu odehraná). A pokud si pùjdeš tiket vybrat hned po vyhodnocení zápasu, výhru ti vyplatìj. Alespoò mì jí opravdu minimálnì v 50% vyplatili.
Mám ale takovej pocit že napøíklad u Tipáèe nebo jiných SK jde výhra vybrat až druhý den. Do té doby si SK chyby nejspíš opravdu všimnou. U Chance pokud jste dostateènì rychlí to opravdu jde. :P
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod bubus » pon pro 20, 2004 17:50

quinton píše:
bubus píše:stava sa to aj u nas,ale potom je vzdy zapas vyhodnoteny ako STORNO :!: :!: :!: ,takze o com to vlastne je... :? :?:

To není pravda. Kolikrát se mi stalo že sem si všimnul špatnì vypsaného èasu (hlavnì v Chanci jsou na to experti) a zápas jsem vsadil i když sem už znal výsledek (nebo už byla vìtší èást zápasu odehraná). A pokud si pùjdeš tiket vybrat hned po vyhodnocení zápasu, výhru ti vyplatìj. Alespoò mì jí opravdu minimálnì v 50% vyplatili.
Mám ale takovej pocit že napøíklad u Tipáèe nebo jiných SK jde výhra vybrat až druhý den. Do té doby si SK chyby nejspíš opravdu všimnou. U Chance pokud jste dostateènì rychlí to opravdu jde. :P

V CHANCI netipujem,ale len velmi tazko tomu uverim :shock: :arrow: ani neverim,to bolo mozno pred 10 rokmi :? ,ale urcite nie teraz :!: :!: :!:
bubus
Host
Host

Příspěvekod richardt » úte pro 21, 2004 20:57

Bylo to i v tipsportu !
Já osobnì jsem nìkolikrát bral slušné peníze na profibox.Vtip byl v tom,že se vìtšinou boxovalo v Las Vegas a èasový posun vykonal své.
Mám podezøení,že to schválnì dìlal nìkterý z bookmakerù tipsportu (poèítal asi s tím,že na box málo kdo sází a tím pádem si toho nikdo nevšimne).
Princip byl jednoduchý:Byl vypsán boxmaè na nedìli,ale boxoval se už v sobotu ,takže se staèilo v nedìli ráno podívat na net jak to dopadlo a jít vsadit.V pondìlí zbývalo si pouze dojít pro výhru (poprvé jsem šel docela rozechvìle).Obèas se to dalo dát i na fotbal nebo hokej který zaèal døív než mìli vypsáno (tam to ale ne vždy prošlo - u boxu vždy).
Teï se asi ptáte,jak to dopadlo.Naprosto jednoduše.Asi pøed rokem dal tipsport do provozu nový software,no a ten už bohužel nepustí nic!Takže i pokud se Vám podaøí odhalit chybu a sázku pøijmou,když si jdete pro výhru je utkání ve vadì.
Kdeže loòské snìhy jsou.I sázkové kanceláøe dìlají pouze lidé (ovšem i oni se uèí - a to podstatnì rychleji než vìtšina sázkaøù).
richardt
Exmember
Exmember

Předchozí

Zpět na HELP - obecní rady