Zajimava taktika ze zamori

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

FOTBAL remízky

Příspěvekod dekyno » pon led 17, 2005 13:44

Já jsem jeden èas dával taky na remízky (kvùli kurzu samozøejmì) a vybral jsem si mužstvo typu Jablonec, Bohemians (tøi roky zpìt), tedy mužstva která èasto remizovala.

Hlavním kritériem, ze zkušeností, bylo aby mužstvo nebylo ani moc silné, ani slabé, nedávalo ani neinkasovalo moc gólù.
Kurzy na remízy se pohybují okolo 3, nejménì myslím 2,7 ..

A tak jsem šel do toho geometrickou øadou :oops: . První sázka za 30,-, další za 60,-, 120,- apod. tak jsem mìl vždy garantovanou výhru dvojnásobek vkladu. Samozøejmì chce si to poupravit tøeba dle kurzù..

Takhle sem mìl rozjeto i nìkolik mužstev a kupodivu to vycházelo. Vím že finanèní krize by pøišla asi po šestém (teï z hlavy nevím a záleží také na fin. možnostech) za sebou následujícím zápase bez remízy, ale prostì to vyšlo a já si vybral nové mužstvo.

Až jednou jsem porušil svou zásadu a vybral si Herthu Berlín, protože asi 8x v øadì neremizovala a ona vše vyhrála a stala se podzimním mistrem (myslím že to tak bylo, už je to dávno), no a to mì stálo mé jinak tìžce vydøené prachy .. :D

Zkoušel sem i hokej a i jiné kombinace, ale že by se na tom dalo takto vydìlat, pochybuji..

Teï se spíš vìnuji 2-3 AKOvkám, a ROZPISÙM a kde obèas taky nìjakou remízku pøidám. Teï tøeba èekám na Méty .. :wink:
Tipování je o pravdìpodobnosti ...
dekyno
Host
Host

Příspěvekod Robert » pon led 17, 2005 21:16

noucamp píše:Kdybychom vsadili na kazdy zapas 1 jednotku na remizu, tak pri prumernem kurzu 2.8 (v ramci ucetni zasady opatrnosti sem ho snizil :-) prosazim na kazdem kole 10 jednotek a zpet vyhrajeme 9.022222 (period.) jednotky. NA jednom kole bychom tedy tratili zhruba 1 jednotku.

Sorry panove ale asi jste si nevsimli zasadni podminky. NESAZI se na vsechny zapasy remiza ale musi se cekat na to az v hlavnim hracim dnu nepadne remiza a potom je velka pravdepodobnost ze v dohravce padne remiza.

Tento system je ciste matematicko/statisticky a nezaklada se na zadnych formach hracu/ klubu. Jde proste a jednoduse o to ze jednou musi kazdy vyhrat/remizovat/prohrat. Jelikoz vsak pri vyberu jednoho klubu pri patne konstelaci hvezd se snadno muzete dostat do financni krize. Jelikoz je vsak cela liga daleko vetsi a presnejsi matematicko/statisticky vzorek lze tuto metodu povazovat za bezpecnejsi a jistejsi.

To je muj nazor a davam ho k diskusi.
Jen tak mimochodem moje tzv. "100%" tipy vetsinou nevychazeni naproti tomu se daji u velkych vzorku vysledovat urcete matematicke posloupnosti. Proste i ten nejzaritejsi sazkar musi uznat ze je to hodne o nahode = kombinatorika, statistika, matika. Nemohla by byt toto spravna cesta?
Robert
Host
Host

Příspěvekod zirkonxx » úte led 18, 2005 0:25

kdyz už by se to delalo ciste matematicky tak udelat jedine neuronovou sit ale na to uz me matematicke a programatorske .

neuronova sit by simulovat jednotlive zapasy a postupne by se vybirala sezona ktera je nejvice podobna te skutecne...
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

NEURONOVÁ SÍT

Příspěvekod brumla83 » úte led 18, 2005 17:37

zirkonxx píše:kdyz už by se to delalo ciste matematicky tak udelat jedine neuronovou sit ale na to uz me matematicke a programatorske .

neuronova sit by simulovat jednotlive zapasy a postupne by se vybirala sezona ktera je nejvice podobna te skutecne...

Taky jsem se zajímal o neuronový síte, ale vypadaj dost složitì...nevite, kde by se dal o nich najít dobrý èlánek, jak je sestavit? Heldal jsem na netu, ale vìtšinou to bylo na moc vysoké úrovni a na to já nemám èas, abych se tím zabýval...

JInak ten systém je opravdu otázkou kombinatoriky a nezajímání se o stav týmù, jejich výsledkù...
Nìkdy to nemusí vycházet po dlouhou dobu vùbec a pak je nìkdy kolo vyloženì remizový...
brumla83
Host
Host

Příspěvekod kadel » pát led 21, 2005 12:47

Èistì statisticky je tato teorie zøejmì správná, ale z hlediska sázení nepoužitelná (max. jako podpùrný faktor, ale ani tomu nepøikládám velký význam).

Osobnì mám za to, že pondìlní remízu více ovlivní skuteènost, že jsou již známé ostatní výsledky a je dopøedu jasné, jaký bude mít výsledek pondìlního utkání vliv na posuny v tabulce. To si myslím mùže podstatnì ovlivnit podvìdomí hráèù a tím i jejich pøístup k utkání - tj. pokud obìma týmùm remíza nijak neuškodí.

Tolik mùj názor...
GL!
Horáèku, jednou mi to všechno vrátíš!
kadel
Host
Host

Příspěvekod Ales odstrcil » sob led 29, 2005 7:25

podle mých zkušenostech se vyplatí vsázet jedinì na týmy který opravdu
jsou takzvanì remízovými králi a tyto zápasy dávat jednotlivì.
Pøi kurzy okolo 3 mi remíza na další zápas.
Ales odstrcil
Host
Host

Předchozí

Zpět na HELP - obecní rady