SuperStar 2

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Kdo zvítìzí ve finale?

Gaba Al Dhaba
13
41%
Vlasta Horvath
9
28%
Petr Bende
8
25%
Michal Hudcek
2
6%

Celkem hlasů : 32

Příspěvekod -=Ondra=- » pon kvě 23, 2005 19:42

Tak jsem pridal jeste anketu, kdybyste nahodou byli liny psat....

Fortuna & Tipsport jeste nemaji vypsano... ale Chance ani...

CHANCE
M.Hudcek 2.00
P.Bende 3.00
V.Horvath 4.00
G.Al Dhabba 6.00

Skoda ze to SK vidi jako ja.... 2.00 na Hudceka budu jeste zvazovat.. :roll:
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod brumla83 » pon kvě 23, 2005 20:24

koukám, se to tu nìjak rozjelo... :)

Tìžko øíct kdo vypadne teï. Pøedtím nadržený fanynky halsovaly o 106 Forety a spol, ale ted jich tam je mnohem míò, co mají takovýto fans. Bude to hodnì vyrovnaný a riskantní to vsadit. Ale ta Gába je dost dobrá, ta bude urèitì ve finále.
brumla83
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pon kvě 23, 2005 20:27

Na druhou stranu me prekvapilo ze hodne lidi co se kolem me pohybuje Gabu moc radi nemaji.... tak sam nevim... :?
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Pikalek » pon kvě 23, 2005 21:17

-=Ondra=- píše:Na druhou stranu me prekvapilo ze hodne lidi co se kolem me pohybuje Gabu moc radi nemaji.... tak sam nevim... :?

By me zajimalo co se kolem tebe pohybuje za lidi... :D :D Jinak co ja vim, (Hudceka striha pritelkyne..radsi uvedu zdroj ;-) ) tak Hudcek byl hodne oblibenej..chvili se mluvilo o tom, ze to je druhej Zámìr (Sammer Issa) i kdyz s tim nazorem ja sem nesouhlasil, protoze tuhle roli debilka pro me hral Forest (Foret), ale ted jeho (hudcekova) obliba upada, protoze spolu s jeho nejakym kamosem, kteryho taha naprosto vsude zacal bejt prej neuveritelne namyslenej a mysli si o sobe buh vi co.. takze fanynky, ktery maji moznost navstevovat Superstar nekde v zakulisi, tvrdi, ze Hudcek je hroznej vul...posledni dobou! Co sem slysel tak Ali byl prej taky hrozne nafoukanej! Nejvetsi pohodar je prej Horvath a proto si myslim, ze kdyz k tomu pripoctem, ze i celkem slusne umi zazpivat tak finale Gaba a Horvath je celkem realny! Jinak co se tyce Gaby ja mam na ni nazor velmi pozitivni a nejen co se tyce zpevu, ale i jako osoba mi pripada hodne v pohode..bohuzel o ni vubec nic nevim (myslim jako drb ;-) )!
Pikalek
Exmember
Exmember

Příspěvekod yueh » pon kvě 23, 2005 23:03

no, ja myslim, ze ted uz je to celkem jasny... i podle ruznych anket na netu typu: pro koho jste hlasovali?... atd.... I Horacek zminil ted, kdo je podle nej silna trojka... a myslim, ze to ted opravdu silna trojka je.. takze ted podle me pujde Hudcek... a myslim, ze kurz 2.00 je celkem solidni.. sam bych ocekaval nizsi.... potom pujde Bende... a finale uz tezko rict.. no, ja, vzhledem k tomu, ze jsem poradne nalozil Al Dhabbu pred finalovymi vecery..to vidim na protitip na Horvatha... myslim, ze jeho popularita porad roste...a Gabu by moh ve finale i porazit... kazdopadne si ted vsadim dvakrat za sebou toho, kdo vypadne.. 1. Hudcek, pak Bende.. myslim, ze neni co resit.... :lol:
yueh
Host
Host

Příspěvekod yueh » pon kvě 23, 2005 23:12

-=Ondra=- píše:

ZA NORMALNICH okolnosti bych dal na vypadnuti Hudceka 7/10 jenze je tu jeden fakt, ktery me dost znepokujuje a ktery muze sazku ovlivnit. Muze ji ovlivnit bud POZITIVNE nebo NEGATIVNE. Tento fakt je uraz, ktery Hudcekovi privodila tato, s prominutim, debilni soutez a podle zprav, ktere jsem cetl, by mel mit zlomene dva obratle. Kamarad mel zlomeny jeden obratel a nemohl 3 mesice chodit BEZ korzetu a NEMOHL sedet!!! Hudcek si tam sedi a dokonce NEMA ANI KORZET, coz se mi zda DOST podivne a rekl bych ze jeho zraneni neni TAK vazne! Jak jsem psal toto zraneni muze ovlivnit jeho vyhozeni. Kdyby nebyl zranen tak bych ABSOLUTNE nepochyboval ze vypadne. Takhle to muze hrat negativni roli, protoze lidi s nim souciti a spis mu poslou hlas aby ho videli v dalsim kole. Muze to mit ale OPACNY vliv... budou mu chtit ukoncit trapeni a protoze si uvedomi, ze stejne NEMA sanci vyhrat, tak mu hlas neposlou. Zaroven mu tak podle me pomuzou, protoze se posledni dve kola s tim zranenim vylozene uz premaha a jeho vykon je take ovlivnen tim ze se nemuze hybat.

myslim, ze ta zalezitost s Hudcekovo zranenim uz docela odeznela.. ze uz to proste nebude mit tak velky vliv.... pote, co jsem prosel nekolik for a anket.. je pro me jasny vypadavajici dalsi kolo HUDÈEK! cekal jsem kurz kolem 1.5.. davam tomu 7/10
yueh
Host
Host

Příspěvekod Komárek Martin » úte kvě 24, 2005 7:15

-=Ondra=- píše:
Komárek Martin píše:Náhodou - já vèera vsadil Amiriho s krásným kurzem 2,3... :wink:

Ja chtel taky davat Amiriho ale vsude jsem videl 1.9 a to mi za to nestalo... Dival jse se teda jen do Fortuny a Chance tak 2.3 davali asi v Tipsportu....

Jen pro upøesnìní: dával jsem to už v pátek a to ve Fortunì...tìsnì za ním byl Bende s kurzem 2,4,takže teï už si tím,kdo vypadne,nejsem tak jistý,jako to bylo v pøípadì Amiriho... :wink:
Komárek Martin
Member
Member

Příspěvekod -=Ondra=- » úte kvě 24, 2005 10:25

yueh píše:myslim, ze ta zalezitost s Hudcekovo zranenim uz docela odeznela.. ze uz to proste nebude mit tak velky vliv.... pote, co jsem prosel nekolik for a anket.. je pro me jasny vypadavajici dalsi kolo HUDÈEK! cekal jsem kurz kolem 1.5.. davam tomu 7/10

Jsem rad ze na to mame stejny pohled.... :P

Pikalek píše:....... finale Gaba a Horvath je celkem realny!

Tak doufam ze se nepletem.... jak jsem psal taky se mi zda toto jako nejrealnejsi FINAL-dvojka...

2 Komárek Martin: V nedeli vecer uz ve Fortune davali 1.9... ale asi jsem to mel i tak dat... :roll:
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod brumla83 » pon kvě 30, 2005 10:15

tak, podle pøedpokladù vypadl Hudèek....supr...
Tìï bych to vidìl na toho Bendeho...
brumla83
Host
Host

Příspěvekod KODA1 » pon kvě 30, 2005 10:23

Mì se ted zadaøilo 2 týdny po sobì,kdy jsem mìl vsazeno na vypadnutí Amiriho i vèera na Hudèeka.Další by podle mého mìla vypadnout Gába,vlastnì se divím,že se dostala až tak daleko.

Nejlepším zpìvákem je podle mne Bende a tomu bych pøál i celkové vítìzství.Jenže stejný názor jako já nemusejí mít všichni.
KODA1
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady