Temlis píše:Myslím, že nikdy nevíš, kdy se to mùže sejít a ono že se to mùže sejít
Takto sází spousta lidí na víkend a i já jsem takto sázel, ale úspìšnost nebyla až tak velká..
Povím to takto, dlouhodobé sázení a jeho profit samo o sobì je z 80% jen náhoda, štìstí a tìch zbylých 20 % je samotná nároèná práce na získání všech potøebných informací. Samozøejmì mì neber s tìmi % za slovo.
Snad jsi pochopil co mám na mysli
. Z dlouhodobého hlediska mám názor, že by to mohlo být mnohem výnosnìjší než klasické solo èi ako s 1-3 zápasy. Pokud se neomezíme opravdu jen na krátkou dobu, ale pøesnì tak jak to berou zkušenìjší sázkaøi, tedy z dlouhodbého hlediska, beru a vidím ze statistik jednotlivých úspìšných sázejících, že jen málokdo má pomìr vklad / zisk vìtší než 1,3. Nechci se pøít o to jestli to je dobøe urèená hodnota èi ne . O to tu vùbec nejde.
Dívám se na to i z jiného pohledu. Ten systém maxikombinátorù je použitelný pro kohokoli (ne jenom profikù, kteøí si mohou dovolit vysolit týdnì 1000-1x000 na vkladech) a pøi jakémkoliv vkladu !!!! . Když myslím jakémkoliv, tak to myslím upøímnì. Jediná naše SK, u které je to možné provádìt je Synot. Už to tu nìkde bylo psáno. ALe pro jistotu to zopáknu. Máte možnost vytvoøit kombika na max. 100 pøíležitostí a rozdìlit to do skupin max. 100 skupin a to je nabídka , kterou nemá žádná jiná SK, myslím že ani zahranièní. Pominuli, že èlovìk musí poèítat s momentálnì nutným MP (možná se to brzy zmìní - viz zprávy z ministerstva), tak jsou možnosti u této SK neomezené. a prozatím nezavedli ani žádné postupné limity dle poètu pøíl. takže jediiné co si èlovìk musí hlídat je jedna maximální hranice možné výhry na tiketu a tou je 10 mil. Kè. A to, že vklad pokud sázíte pøes jejich telekonto (hovory zdarma !!!) je na jakoukoliv sázku min, 1,- podìlaná Kè, tak to prostì nemá konkurenci. Vsadit pak mohou i ti ménì majetní v poèátcích.
Na jednu vìc všakl upozoròuji !. Prozatím nemají tak dobøe zmáknutý systém podpor a jejich automatického vylouèení z tiketu, kde svìtový primát má zase v tomto naše èeská Chance !. Není prostì možné na jednom tiketu dát stejný zápas do rùzných nezávislých skupin a pak z toho nechat udìlat kombíka se všemi pøípustnými kombinaceni.
Prozatím musím konèit tento první díl.... pokraèování pøístì
Všem pro které je to zajímavé ètení dìkuji a ostatní nech? zùstanou u svého osvìdèeného jiného systému. Nechci se totiž s nikým pøít o to která strategie je nejlepší, protože taková neexistuje a už vùbec ne stejná pro všechny hráèe. To by pak svìt a sázení bylo moc jednoduché a to nikdy nebude
- naštìstí pro všechny
Èlovìk musí být vìdma,nebo mít zaruèené info,nebo využívat statistiky stejnì jako book a k tomu cit.