Sázení maxikombinátorù

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Demolish » pát kvě 14, 2004 19:18

aj styri je dost :) mne by vislo jedno , ale neboj aj ked si prehral 500sk oproti 40 tis. to vela nie je
Demolish
Host
Host

Příspěvekod hooker.dd » stř srp 03, 2005 23:01

Podle meho nazoru vsazet kombinatory to je jak kdyz berete penize a hazite je do kose aby jste vyhrali pekny penize tak musite vsazet ostre kurzy a musi tam byt i docela hodne zapasu takze mensi pravdepodobnost ze se to vsechno sejde.
hooker.dd
Host
Host

Příspěvekod andik_007 » čtv srp 04, 2005 9:39

hooker.dd píše:Podle meho nazoru vsazet kombinatory to je jak kdyz berete penize a hazite je do kose aby jste vyhrali pekny penize tak musite vsazet ostre kurzy a musi tam byt i docela hodne zapasu takze mensi pravdepodobnost ze se to vsechno sejde.

to jo ale když se to sejde tak je to parada !!!!!!!!!!!!
jen to zkoušet :lol:
andik_007
Host
Host

Příspěvekod Devron » pon srp 08, 2005 17:22

sazeni maxikombinatoru, je z hlediska matematiky sazeni nevyhodne... nekdo rika ze trefil a vyhral 40 tisic, ale uz nerika, kolik prohral na neuspesnych pokusech

na kazdem kurzu jste obirani o 10%, tim ze to nacpete do kombiku nebo maxikombiku, tak se tato vaše nevyhodnost jeste mnohem nasobi...
yres.cz
Devron
Exmember
Exmember

Příspěvekod frudolf » pon srp 08, 2005 19:09

Souhlasim,kombiky mam uz taky davno za sebou!!!Neni nad to vybrat 2 zapasy s peknyma kurzama a opeprit je!
frudolf
Host
Host

Příspěvekod Byrty » pon srp 08, 2005 20:42

no ja kombiky taky uz moc nedavam, ale to kvuli tomu ze na ne nemam cas, prece jen to potrebuje nejaky cas na vyhledani zapasu a nesledne sestaveni kombiku...
GNR4EVER
Byrty
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » pon srp 08, 2005 22:07

kombinace jsou slušná dobrá vec!

sice nutný vetsí vklad, ale jistejsí mensi výhry...

u AKO je uplne zbytecny sázet plno zápasu treba za 20,-...sice velka vyhra, ale strasne mala pravdepodobnost uspechu!

Samozøejmì, když to vyjde, tak je to fajn, ale jak èasto vám to celý vyjde? hm?

U AKO je dobrý tak 2-3 zápasy, to ještì jde, ale treba 20 zápasù, jak nìkdo dává....nevím, nevím, podle mì jsou to vyhozený peníze. I tìch pitomejch 20 Kè je za to dost...
brumla83
Host
Host

Re: Sázení maxikombinátorù

Příspěvekod Mordyjan » úte dub 11, 2006 22:05

Meèoun píše:Chci se podìlit o mé zkušenosti se sázením maxíkù na remízy ve fotbale.
Ze statistik si vybírám mužstva, která pravidelnì remizují a když vidím, že má sérii bez remízy a je to pravdìpodobné vzhledem k soupeøi jdu po nìm. Vyberu 12 až 16 utkání a dám je po dvojicích do maxikombiku. Pøi kurzu 3 až 3.4 pøi chycení dvou skupin už vydìlávám. Pøed 4 týdny jsem takle vydìlal 40 tis. a to jsem šetøil a vsadil pouze dvojice a trojice kdybych dal ètyøky a 700 navíc vydìlám o 100 tis.víc. Skuste to taky.

Kamaráde, nevzdávej to. Je to jedna z dobrých cest jak pøi dobrém výbìru a pøi nízkém vkladu slušnì vydìlávat. Je to však hodnì práce se studováním statistik, kontrolou sérií a poèítání s jedinou neznámou, která u tìchto tiketù napomáhá než že je proti a tou je náhoda. Pokud vezmu jak svou zkušenost, tak všech ostatních sázkaøù, kursy pod 1,5 brát jen obèas, mezi 1,5-2,5 jakž takž, ale to pravé je totiž od 2,5 nahoru. Jedinì tak se dá obèas vyzrát jak nad statistikami, které jsou k tomu nutností, tak i nad hranicí návratnosti SK. Je to sice opravdu drbaèka se noøit tolika daty a je tøeba u tìchto maxíkù koukat i na maximální možné výhry, poèet pøíležitostí a je dobré nevynechat žádné víkendové kolo. A pokud vezmu z dlouhodobého hlediska pøínos oproti sázkám na 1-2 zápasy vzhledem k nutným vkladùm, které jsou u tìch solo tiketù nutné ve vyšších øádech pro mne osobnì je to také pøíjemnìjší strategie. Staèí se podívat na rùzné ukázky tiketù, které jsou pro mne mnohem jasnìjším dùkazem, že to jde, než mnoho solo tiketù za desetitisícové sumy.
Èlovìk musí být vìdma,nebo mít zaruèené info,nebo využívat statistiky stejnì jako book a k tomu cit.
Mordyjan
Host
Host

Příspěvekod Temlis » stř dub 12, 2006 6:50

Myslím, že nikdy nevíš, kdy se to mùže sejít a ono že se to mùže sejít 8)
Takto sází spousta lidí na víkend a i já jsem takto sázel, ale úspìšnost nebyla až tak velká..
Temlis
Host
Host

Jsem pro sázení i kombitiketù ! - 1.Díl

Příspěvekod Mordyjan » stř dub 12, 2006 11:20

Temlis píše:Myslím, že nikdy nevíš, kdy se to mùže sejít a ono že se to mùže sejít 8)
Takto sází spousta lidí na víkend a i já jsem takto sázel, ale úspìšnost nebyla až tak velká..

Povím to takto, dlouhodobé sázení a jeho profit samo o sobì je z 80% jen náhoda, štìstí a tìch zbylých 20 % je samotná nároèná práce na získání všech potøebných informací. Samozøejmì mì neber s tìmi % za slovo.
Snad jsi pochopil co mám na mysli :wink:. Z dlouhodobého hlediska mám názor, že by to mohlo být mnohem výnosnìjší než klasické solo èi ako s 1-3 zápasy. Pokud se neomezíme opravdu jen na krátkou dobu, ale pøesnì tak jak to berou zkušenìjší sázkaøi, tedy z dlouhodbého hlediska, beru a vidím ze statistik jednotlivých úspìšných sázejících, že jen málokdo má pomìr vklad / zisk vìtší než 1,3. Nechci se pøít o to jestli to je dobøe urèená hodnota èi ne . O to tu vùbec nejde.

Dívám se na to i z jiného pohledu. Ten systém maxikombinátorù je použitelný pro kohokoli (ne jenom profikù, kteøí si mohou dovolit vysolit týdnì 1000-1x000 na vkladech) a pøi jakémkoliv vkladu !!!! . Když myslím jakémkoliv, tak to myslím upøímnì. Jediná naše SK, u které je to možné provádìt je Synot. Už to tu nìkde bylo psáno. ALe pro jistotu to zopáknu. Máte možnost vytvoøit kombika na max. 100 pøíležitostí a rozdìlit to do skupin max. 100 skupin a to je nabídka , kterou nemá žádná jiná SK, myslím že ani zahranièní. Pominuli, že èlovìk musí poèítat s momentálnì nutným MP (možná se to brzy zmìní - viz zprávy z ministerstva), tak jsou možnosti u této SK neomezené. a prozatím nezavedli ani žádné postupné limity dle poètu pøíl. takže jediiné co si èlovìk musí hlídat je jedna maximální hranice možné výhry na tiketu a tou je 10 mil. Kè. A to, že vklad pokud sázíte pøes jejich telekonto (hovory zdarma !!!) je na jakoukoliv sázku min, 1,- podìlaná Kè, tak to prostì nemá konkurenci. Vsadit pak mohou i ti ménì majetní v poèátcích.

Na jednu vìc všakl upozoròuji !. Prozatím nemají tak dobøe zmáknutý systém podpor a jejich automatického vylouèení z tiketu, kde svìtový primát má zase v tomto naše èeská Chance !. Není prostì možné na jednom tiketu dát stejný zápas do rùzných nezávislých skupin a pak z toho nechat udìlat kombíka se všemi pøípustnými kombinaceni.

Prozatím musím konèit tento první díl.... pokraèování pøístì :D

Všem pro které je to zajímavé ètení dìkuji a ostatní nech? zùstanou u svého osvìdèeného jiného systému. Nechci se totiž s nikým pøít o to která strategie je nejlepší, protože taková neexistuje a už vùbec ne stejná pro všechny hráèe. To by pak svìt a sázení bylo moc jednoduché a to nikdy nebude :D - naštìstí pro všechny :wink:
Èlovìk musí být vìdma,nebo mít zaruèené info,nebo využívat statistiky stejnì jako book a k tomu cit.
Mordyjan
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady