Sazeni na tretiny hokejovych zapasu

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Myslite, ze to ma smysl zkusit?

Ano
11
39%
Ano, ale je treba hodne stesti.
12
43%
Ne, jako kazdy takovy "system".
5
18%

Celkem hlasů : 28

Příspěvekod kali » čtv říj 06, 2005 15:08

Drobek píše:Takže jsme u 10. pokusu a máme zápas Rangers - Blue Jackets a bìží 18.minuta je to 0:0 a oni hrají, jako by ani nevìdìli, že už ta jednièka prostì musí padnout.... nepadne, protože Jágra bolí malíèek a vùbec se dneska nìjak pøežrali hamburgrù a koly a nechce se jim hrát

:ludo: :thumbup1:
0,5 unit zaklad, 1 unit vyssi med/big, big nebude
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod tono » čtv říj 06, 2005 15:13

Len chcem zverejnit ze chance na vybrane zapasy(a v tomto case je ich uz pozehnane) dava moznost vsadit si na 2.polcas,prip. 2 ci 3.tretinu po odohrani prdchadzajucich.Presnejsie v hokeji 2tr. po 30min. po zaciatku,3tr. hodinu po zaciatku,2.polcas hodinu po zaciatku.Hlavne vo fuitbale je to zaujimave napr. pri vyluceni v prvom polcase.
tono
Exmember
Exmember

Příspěvekod bobos » čtv říj 06, 2005 15:30

tono píše:Len chcem zverejnit ze chance na vybrane zapasy(a v tomto case je ich uz pozehnane) dava moznost vsadit si na 2.polcas,prip. 2 ci 3.tretinu po odohrani prdchadzajucich.Presnejsie v hokeji 2tr. po 30min. po zaciatku,3tr. hodinu po zaciatku,2.polcas hodinu po zaciatku.Hlavne vo fuitbale je to zaujimave napr. pri vyluceni v prvom polcase.

No presne tohle myslim, ty si vsadis druhou tretinu az po odehrane prvni (skoro), synottip dava dokonce sazeni na druhou tretinu az po 40 minutach coz je myslim super (treti 80 minutach). Kazdopadne je velmi dulezite mit stastnou ruku, jako v jakemkoliv sazeni, ze? ;-)

Jinak DEKUJI vsem za vyjadreni zajimavych nazoru, premyslim jestli udelat po vzoru jinych svuj tretinovy "denicek", asi se do toho pustim. :wink:
bobos
Host
Host

Příspěvekod Keramik » čtv říj 06, 2005 19:18

Rozhodl jsem se taky s vámi podìlit o mých zkušenostech s systémem martingale.
V sázení jsem tuto metodu nikdy neuplatòoval, rozhodnì to nemám v plánu a ani to nedoporuèuji, sázení je úplnì nìèem jiném. Ale zkouším tento systém v casinu na netu, se striktním dodržením urèitých pravidel si myslím mùže být dlouhodobì úspìšný...
Tedy pøedstavím vám svùj systém:
Vložím urèitou sázku (obvykle 50 Euro) a jsou dvì možnosti, kdy hru ukonèím: 1) sázku jsem zdvojnásobil nebo 2) jsem na 0. Toto jsou zároveò dvì nejzákladnìjší podmínky, aby byla vùbec nìjaká šance na úspìch. Prostì když sázku zdvojnásobím nesmím za žádnou cenu už pokraèovat, protože logicky èím delší hra, tím vìtší pravdìpodobnost dlouhé série, když napø. nepadne urèitý sloupec. A taky když skonèím na nule nesmím za žádnou cenu pokraèovat, stále zvyšovat sázku a øíkat si, teï už to prostì musí padnout, to je cesta víte kam...
Vìtšinou hraji sloupce (a to najednou obì možnosti, aby hra byla rychleší) a systém zvyšování je následující 1,1,2,3,4,6,9,14,21,31 (dál se pøi 50 Eurech již nedostanete) - velice jednoduchým propoètem zjistíte, že toto je nejnižší možnost jak zvyšovat, aby byl vždy zaruèen zisk (1 nebo 2 Eura). Když se tedy rozhodnu dát urèitý sloupec, který už nìkolikrát nepadl, tak mám dalších 9-10 pokusù na to, aby padl, což je pomìrnì dobrá šance... Nebo si zahraji zároveò èervená/èerná, lichá/sudá, nízká/vysoká zase z dùvodu urychlení a tady ten systém zvyšování je jasný - vždy dvojnásobek... Jak hra na sloupce, tak i ten druhý model pøi úspìchu zabere tak hodinku.
Moje prozatimní bilance z 24 her je 14-10! Tedy 14 jsem minimálnì zdvojnásobil vklad a 10 jsem skonèil na nule - èistý zisk tedy pøesahuje 200 Euro...
Doufám, že je to pochopitelné a jsem zvìdav na vaše ohlasy
Keramik
Host
Host

Příspěvekod Devron » čtv říj 06, 2005 21:59

tak si prihodim....

martingale jako hrac rulety jsem docela "studoval" naprogramoval ruzne simulace a podobne...
vysledek? : NIKDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yres.cz
Devron
Exmember
Exmember

Příspěvekod tono » ned lis 06, 2005 14:35

Este zverejnim co ja skusam:
Mam vybraty zapas ktory by som vsadil(skoro vzdy na favorita).Pozriem ci je v ponuke aj na druhy polcas a ci je niekde v televizii(pripadne na druhu a tretiu tretinu,no tu je to osemetnejsie,pretoze cas medzi uzavierkou a koncom tretiny casto nie je ziadny).Zapas si nevsadim a pozeram priebeh,ak sa mi zda ze aj ked "moji" polcas nevyhrali no je len otazkou casu kedy daju gol,vsadim si druhy polcas za ciastku ktoru by som dal aj na cely zapas no mam lepsi kurz.Da sa to aj bez sledovania v TV,no uz sa mi myslim 2x podarilo vystihnut v prvom polcase vylucenie hraca z druzstva proti ktoremu davam a okamzite(bez zmeny kurzu) podat druhy polcas na mojho favorita.
Dolezite je vybrat si zapas na ktory som ochotny vsadit tak ci tak.
Naopak ak moj favorit vyhrava v polcase o 2-3 goly moze sa kusit neprehra outsaidra v druhom polcase za malo.

Naopak sa da aj vsadit si na zapas a ak po vyhratom polcase cakam slusnu vyhru mozem sa poistit v krasnom kurze stavkou na vyhru hosti v druhom(v polednom case sa mi to hodilo hlavne v Spanielskej lige pri Ericovych tipoch).
tono
Exmember
Exmember

Příspěvekod Orken » pát lis 11, 2005 20:08

martingale nema vubec smysl, jako cokoliv jineho na ruletach(snad leda s vyjimkou nejakeho fyzikalniho pristupu, pocitani drah, pravdepodobnosti kde se kulicka zastavi pri pocatecnich udajich apod) , v kasinu apod. tady je dobre aplikovat pojem stredni hodnoty vyhry(proste soucin mozna vyhry a jeji pravdepodobnosti),coz je pro cislo 0,973 takze at vsadim jakoukoliv castku v prumeru uz v tom okamziku jsem prohral 2,7% te vsazene castky, samozrejme to se projevi dlouhodobe...
Orken
Host
Host

Předchozí

Zpět na HELP - obecní rady