od Keramik » čtv říj 06, 2005 19:18
Rozhodl jsem se taky s vámi podìlit o mých zkušenostech s systémem martingale.
V sázení jsem tuto metodu nikdy neuplatòoval, rozhodnì to nemám v plánu a ani to nedoporuèuji, sázení je úplnì nìèem jiném. Ale zkouším tento systém v casinu na netu, se striktním dodržením urèitých pravidel si myslím mùže být dlouhodobì úspìšný...
Tedy pøedstavím vám svùj systém:
Vložím urèitou sázku (obvykle 50 Euro) a jsou dvì možnosti, kdy hru ukonèím: 1) sázku jsem zdvojnásobil nebo 2) jsem na 0. Toto jsou zároveò dvì nejzákladnìjší podmínky, aby byla vùbec nìjaká šance na úspìch. Prostì když sázku zdvojnásobím nesmím za žádnou cenu už pokraèovat, protože logicky èím delší hra, tím vìtší pravdìpodobnost dlouhé série, když napø. nepadne urèitý sloupec. A taky když skonèím na nule nesmím za žádnou cenu pokraèovat, stále zvyšovat sázku a øíkat si, teï už to prostì musí padnout, to je cesta víte kam...
Vìtšinou hraji sloupce (a to najednou obì možnosti, aby hra byla rychleší) a systém zvyšování je následující 1,1,2,3,4,6,9,14,21,31 (dál se pøi 50 Eurech již nedostanete) - velice jednoduchým propoètem zjistíte, že toto je nejnižší možnost jak zvyšovat, aby byl vždy zaruèen zisk (1 nebo 2 Eura). Když se tedy rozhodnu dát urèitý sloupec, který už nìkolikrát nepadl, tak mám dalších 9-10 pokusù na to, aby padl, což je pomìrnì dobrá šance... Nebo si zahraji zároveò èervená/èerná, lichá/sudá, nízká/vysoká zase z dùvodu urychlení a tady ten systém zvyšování je jasný - vždy dvojnásobek... Jak hra na sloupce, tak i ten druhý model pøi úspìchu zabere tak hodinku.
Moje prozatimní bilance z 24 her je 14-10! Tedy 14 jsem minimálnì zdvojnásobil vklad a 10 jsem skonèil na nule - èistý zisk tedy pøesahuje 200 Euro...
Doufám, že je to pochopitelné a jsem zvìdav na vaše ohlasy