Nelegální sázení pøes net

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

re

Příspěvekod Donw » ned lis 06, 2005 12:19

to by mì opravdu taky zajímalo. Každopádnì jsou názory, že je to lobby Fortuny a Tipsportu a že pokud by se pøípad dostal pøed ústavní soud, musí to provozovatel net sázení vyhrát, protože je to omezování volného trhu EU. V Anglii už na to je precedent, který ale u nás neplatí.
Donw
Host
Host

Příspěvekod Filipi » ned lis 06, 2005 13:26

brumla83 píše:jj, takej problém se tu už jednou dlooooouuuho øešil. Uzavírání témat a pøístup na nì!!!

to filipi:
"Je tam hodnì soukromých info. Tak proto."

Èemu øíkáš soukromý infa? Co je na tom tak tajnýho, když to stejnak vyslepièíš dalším lidem, sice v uzavøeným foru, ale i tak! :D

Já jsem jen ve zkratce napsal co øekli admini, když se téma sázení pøes internet uzavøelo. Jestli chceš detailu najdi si diskuzi k tomotu problému. Napsal jsem to pro orientaci nováèkù. Nikoliv proto že bych se snažil hájit tento systém. Abych øekl pravdu je mi to lhostejné, protože není problém se mezi members dostat a zároveò rozumím obavám adminù. Snad jsem ti mùj postoj objasnil.
Zatím mì to baví...
Filipi
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » ned lis 06, 2005 14:05

jj, však mì to extra nìjak netoèí....
Zamèený fora mì celekm nezajímají a když už na vìc dojde, tak není problém si tu vytvoøit nìco podobného, pøístupné pro všechny...
brumla83
Host
Host

Příspěvekod kolyvanov » ned lis 06, 2005 18:06

Reklama Sportingbetu a ostatnich neni nelegalni, ty reklamy zadny zakon neprekracuji
kolyvanov
Host
Host

re

Příspěvekod Donw » ned lis 06, 2005 18:21

Copak se tu nikdo nebojí té 50 000,- pokuty?
Donw
Host
Host

Re: re

Příspěvekod techno » ned lis 06, 2005 21:47

Donw píše:Copak se tu nikdo nebojí té 50 000,- pokuty?

No to by me treba zajimalo. Ja se decentne bojim. Ale sam nesazim, pouze hraju poker..
Hrajte poker! :thumbup1: :wink2:
Sazeni je davani penez do tomboly.

Hi-Tech go!
:metal:
techno
Host
Host

re

Příspěvekod Donw » pon lis 07, 2005 0:01

já taky nevsázím, ale poker zbožòuju a na ten se to bohužel vztahuje taky... :(
Donw
Host
Host

Příspěvekod kolyvanov » pon lis 07, 2005 0:58

50.000 - zalezi kolik a jestli vyhravate. Pokud nekdo dela 500.000 mesicne, tak mu padesat na pokutu nevadi. Je ale otazka, jestli by pak ta pokuta nebyla vetsi (treba do vyse vyhry) a kolikrat se muze udelit. Vi tohle nekdo?
kolyvanov
Host
Host

Příspěvekod techno » pon lis 07, 2005 16:40

A celkem by me zajimalo jestli se neco musi platit z vyhry.. At uz ze sazeni, nebo z vyher v pokeru. Hlavne jestli ta castka je vetsi nez 10 000 rocne. Kdyz treba mesicne pravidelne vyhraju nejakou vetsi castku ve dvou vyhrach. Prijde mi sek a jdu ho vybrat. Co s tim, musim to nekde hlasit, nebo ne? Pokud ne, co mi hrozi.
Hrajte poker! :thumbup1: :wink2:
Sazeni je davani penez do tomboly.

Hi-Tech go!
:metal:
techno
Host
Host

Příspěvekod Arkan » pon lis 07, 2005 17:42

techno píše:A celkem by me zajimalo jestli se neco musi platit z vyhry.. At uz ze sazeni, nebo z vyher v pokeru. Hlavne jestli ta castka je vetsi nez 10 000 rocne. Kdyz treba mesicne pravidelne vyhraju nejakou vetsi castku ve dvou vyhrach. Prijde mi sek a jdu ho vybrat. Co s tim, musim to nekde hlasit, nebo ne? Pokud ne, co mi hrozi.
pokud se jedná o sázkovku z evropského hospodáøského prostoru tak se to nemusí danit---Od danì jsou, kromì pøíjmù uvedených v § 4, osvobozeny
výhry z loterií, sázek a podobných her provozovaných na základì povolení vydaného podle zvláštních pøedpisù12)nebo na základì obdobných pøedpisù vydaných v èlenských státech Evropské unie nebo dalších státech, které tvoøí Evropský hospodáøský prostor.

Ta pokuta platí v pøípadì že jsou sázky placeny do zahranièí,takže u sázkovek s kontem v èeský bance se to netýká.Jinak neznám nikoho koho by fin. úøad za sázení øešil.Nemaj na to jak pøijít pokavaï konkrétní impuls.

V nový novele lot. zákona sice bude sázení a podpora sázení pøes internet výslovnì zakázáno ale už tam nebude sankce 50000kè pro sázejícího.Pokuty budou pro provozovatele ale stejnì mi není jasný jak jim je chtìj udìlit :shock: :lol: http://www.mfcr.cz/cps/rde/xbcr/SID-53E ... UZ_pdf.pdf
Arkan
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady