"MOJE VYHERNE TIKETY"

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod quinton » čtv úno 09, 2006 17:04

No myslím že tohle je urèitá forma exhibicionismu :roll:
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod ven » čtv úno 09, 2006 17:45

ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek

Postnul jsem sem všechny svoje tikety z 7.2.2006 a 8.2.2006, co jsem vsadil, nìco je OK, nìco KO. Nepovažuji to za exhibicionusmus, jen sem vyjádøil tímto aktem souhlas s bobusem. Dle mì z toho jednoznaènì vyplývá, že kdo èetl mé pokusy o analýzu, že to co píšu na fórum, tak i pøevádím do reálu a vsázím, ikdyž za málo money. No mùj týdenní strop je litr ( tedy dùvìra v tip 10 je u mì litr na týden, takže asi tak). Jinak ty fotky jsou v strašný kvalitì, já vím, ale nemám èas je upravovat, aby byly k svìtu. Snad jsem tady nikoho z vyšších sfér vedení fóra nenaštval, že sem píšu jako úplný nováèek svùj názor, ale musel jsem podpoøit názor, který 100% schvaluji. :wink:
ven
Host
Host

Příspěvekod TDG » čtv úno 09, 2006 18:13

Podle mì je to zbyteèné. Každý snad má svùj rozum, aby zvážil zda chce nìco vsadit. Vím, že když nedo napíše nìco o rakouském hokeji, tak o tom "nìco ví" a vìnoval tomu èas. Stejnì tak quinton, kali, Johnny a mnozí další. A nepomùže mi, když pod to pøidají tiket za x Kè, Eur, USD. Navíc každý ze èlenù fóra je jinak starý, nachází se v rozdílné fázi života a má jiné finanèní možnosti. Ale to že nìkdo momentálnì sází "jen" za stokoruny neznamená, že je špatný sázkaø. Respekt se dá získat jinak než pøedvádìním tiketù, jsem proti... (navíc to zabírá místo)
TDG
Exmember
Exmember

Příspěvekod widush » čtv úno 09, 2006 21:52

pridám tiež svoj kúsok do mlyna.

V nieèom máš, Bubus pravdu,ale v nieèom zase nie..

Stotožòujem sa s názormi Vladana Hynka a TDG.. Nevravím,že je to zlý nápad,ale pod¾a mòa je to úplne zbytoèné. ja som napríklad študent a za desa?tisíce podáva? nemôžem. každý podáva v inej cenovej relácii a je to každého osobná vec. Nevidím dôvod,preèo by sem niekto mal posiela? jeho výherné tikety. Je to každého osobná vec ,èi si to vsadí ,alebo nie.Ale predsa nebudem písa? analýzu,ktorú nepodám ,alebo ma nezaujíma.

To,èi a za ko¾ko to ten daný pisate¾ podá je pod¾a mòa jedno. . Toto fórum je o tom,aby sme si navzájom pomáhali a nie sa niekto vyvyšoval nad druhého.Ak si tipér nedokáže získa? rešpekt svojimi tipmi,tak tiketmi si ho urèite nezíska. a rovnako naopak. Ak si ho získa svojimi tipmi,potom by už bolo úplne nezmyselné, keby ho stratil tým,že ten tiket podal za 20sk alebo ho nepodal vôbec.

Ako som už napísal vyššie, tak sa s týmto názorom nestotožòujem a považujem to za zbytoènos?.

To¾ko teda odomòa.sorry za opakovanie :wink:
widush
Exmember
Exmember

Příspěvekod Salat » pát úno 10, 2006 12:57

Ja si myslim, ze ukazovat svoje vyherni tikety je vec docela zbytecna. Kdyz nekdo trefi ctyri tikety z peti, s vklady po stokorune, znamena to, ze je horsi tiper nez ten, co trefi ctyri z dvaceti, kazdy po deseti tisicich?
Salat
Host
Host

Předchozí

Zpět na HELP - obecní rady