hehe, jen jsem èekal kdy se tady objevíš
Ty nedo! zastáváš názor, že sázení je strašnì jednoduchá vìc. Pokud zápasu vìøíš, vsadíš ho a je ti jedno za jaký kurs. To jsou tvá slova!
Já mám naopak názor že sázení je z vìtší èásti matematika. Záleží hodnì na kursu, vlastnì záleží pouze na kursu!! A pro mì záleží tøeba na každé desetnice. Protože pokud najdu na každý zápas který vsadím vyšší kurs -> budu mít vyšší výhru.
Ty si tøeba všechny zápasy podáváš v tipsportu a celkem Tì netrápí jestli vypíši 1,9 nebo 1,7. Já už bych daný zápas za takový kurs tøeba nevsadil.
Možná je tu ode mì urèitá netolarance k jiné strategii, ale zrovna tato strategie se k tomu pøímo nabízí. Je mi jasné, že kdo nechápe systém kterým sázím já, žádnou nevýhodu v dvojtipech nevidí. Vsadí si X2, když nevyhrají domácí, vyhraji já, SUPER. A je mu celkem jedno že už nemusí pøekonat ne jeden margin, ale v tomto pøípadì už dokonce dva. A kombinací takovýchto zápasù na tikety se to víc a víc zvìtšuje.
Sázkové kanceláøe vydìlávají hlavnì na svém marginu. Ten má každá Sk jinak. Pokud by byl jejich margin 0%, tzn že by vypisovali kursy 3.0-3.0-3.0 ( resp. 2.0-2.0 ). Zaruèuji vám že pøi èistém sportu by jejich výdìlky byly minimální.
Prakticky je to podobné jako napø. ruleta. Zde máte 36 èísel + nulu. Pokud vsadíte na èíslo a ono padne, bude vaše výhra vklad * 36. Ale šance že padne vaše èíslo je 1/37. Tzn. že dlouhodobì by jste mìli být ztrátoví. Je to pouze ilustraèní pøípad, neuvažuji zde schopnosti krupiera !!!
U sázení je to naprosto stejnì. Existuje pravdìpodobnost na výsledek zápasu. Tu se snaží urèit bookmaker který vypisuje kursy a poté se jí snaží urèit i sázkaø. Pokud budu v odhadu pravdìpodobnosti dlouhodobì pøesnìjší než on, budu i dlouhodobì ziskový.
Nedo pokud jsi dlouhodobì v plusu, je to tím že máš vìtšinou velice kvalitní info, které s výškou kursu pøímo souvisí. Podaøí se Ti zjistit že budou chybìt key players. Bookmaker v tipsportu vypsal kurs 1,9 který je za dané situace opravdu fair kurs. On ovšem neví o tìcht absencích a tím klesá hladina fair kursu na 1,6 -> Ty jsi vítìz.
Pøiznávám že momentálnì pro mì není jiná výherní strategie. A pokud je nìkdo z vás v plusu, vìøte mi že to pøímo souvisí s tím co jsem tu napsal.
Vím že to zní arogantnì, ale já jsem schopný porovnávat. Taky jsem si prošel obdobím kdy jsem radši vsadil na neprohru z obavy remízy. Kdy jsem vsadil zápas ikdyž brutálnì spadnul kurs, jen proto že byly hodnì pádné dùvody. Ale až teï vidím jaké to byly veliké chyby.
Na závìr jedna otázka nedo:
Souhlasíš s tím že SK vydìlávají na marginu ( naše si k tomu ještì pøidají MP ) ???