Dvojtipy - výhodné èi nevýhodné tipování

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod quinton » stř dub 19, 2006 11:13

hehe, jen jsem èekal kdy se tady objevíš :lol:

Ty nedo! zastáváš názor, že sázení je strašnì jednoduchá vìc. Pokud zápasu vìøíš, vsadíš ho a je ti jedno za jaký kurs. To jsou tvá slova!
Já mám naopak názor že sázení je z vìtší èásti matematika. Záleží hodnì na kursu, vlastnì záleží pouze na kursu!! A pro mì záleží tøeba na každé desetnice. Protože pokud najdu na každý zápas který vsadím vyšší kurs -> budu mít vyšší výhru.

Ty si tøeba všechny zápasy podáváš v tipsportu a celkem Tì netrápí jestli vypíši 1,9 nebo 1,7. Já už bych daný zápas za takový kurs tøeba nevsadil.

Možná je tu ode mì urèitá netolarance k jiné strategii, ale zrovna tato strategie se k tomu pøímo nabízí. Je mi jasné, že kdo nechápe systém kterým sázím já, žádnou nevýhodu v dvojtipech nevidí. Vsadí si X2, když nevyhrají domácí, vyhraji já, SUPER. A je mu celkem jedno že už nemusí pøekonat ne jeden margin, ale v tomto pøípadì už dokonce dva. A kombinací takovýchto zápasù na tikety se to víc a víc zvìtšuje.

Sázkové kanceláøe vydìlávají hlavnì na svém marginu. Ten má každá Sk jinak. Pokud by byl jejich margin 0%, tzn že by vypisovali kursy 3.0-3.0-3.0 ( resp. 2.0-2.0 ). Zaruèuji vám že pøi èistém sportu by jejich výdìlky byly minimální.
Prakticky je to podobné jako napø. ruleta. Zde máte 36 èísel + nulu. Pokud vsadíte na èíslo a ono padne, bude vaše výhra vklad * 36. Ale šance že padne vaše èíslo je 1/37. Tzn. že dlouhodobì by jste mìli být ztrátoví. Je to pouze ilustraèní pøípad, neuvažuji zde schopnosti krupiera !!!

U sázení je to naprosto stejnì. Existuje pravdìpodobnost na výsledek zápasu. Tu se snaží urèit bookmaker který vypisuje kursy a poté se jí snaží urèit i sázkaø. Pokud budu v odhadu pravdìpodobnosti dlouhodobì pøesnìjší než on, budu i dlouhodobì ziskový.

Nedo pokud jsi dlouhodobì v plusu, je to tím že máš vìtšinou velice kvalitní info, které s výškou kursu pøímo souvisí. Podaøí se Ti zjistit že budou chybìt key players. Bookmaker v tipsportu vypsal kurs 1,9 který je za dané situace opravdu fair kurs. On ovšem neví o tìcht absencích a tím klesá hladina fair kursu na 1,6 -> Ty jsi vítìz.

Pøiznávám že momentálnì pro mì není jiná výherní strategie. A pokud je nìkdo z vás v plusu, vìøte mi že to pøímo souvisí s tím co jsem tu napsal.
Vím že to zní arogantnì, ale já jsem schopný porovnávat. Taky jsem si prošel obdobím kdy jsem radši vsadil na neprohru z obavy remízy. Kdy jsem vsadil zápas ikdyž brutálnì spadnul kurs, jen proto že byly hodnì pádné dùvody. Ale až teï vidím jaké to byly veliké chyby.

Na závìr jedna otázka nedo:
Souhlasíš s tím že SK vydìlávají na marginu ( naše si k tomu ještì pøidají MP ) ???
1/10 small, 2/10 med, 3/10 big
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » stř dub 19, 2006 11:30

Taky jsem si prošel obojím :wink:
Chápu obojí, vím co tím myslíš - a nijak Ti to nezazlívám. Já mám svùj styl který používám (a máš pravdu, že takových 98% svých sázek mám v kamenných, z èehož drtivá vìtšina je v Tipsportu - na netu si držím jen nutné minimum pro livebetting), zatímco Ty máš svùj styl který používáš.
Oba jsme se svými styly spokojení - takže o co jde? Netvrdím že Tvùj styl je špatný - jen si myslím, že èasem ho prostì zmìníš. To je mùj názor, ve kterém se samozøejmì mohu mýlit.
Skuteènì neøeším, jestli mi nìkdo vypíše kurs @1.70 nebo @1.90. prostì pokud zápasu vìøím, tak ho vsadím. A pokud nevyjde? Tak pak je pøece úplnì jedno jestli jsem prohrál na špatném tipu s nízkým kursem, nebo na propoèítaném value... Výsledek je stejný - a tím je prohra.

Tohle je mùj pohled na vìc a netvrdím že je správný. Ale je mùj a funguje mi. Vìøím tomu, že jsou mraky jiných zpùsobù jak sázet. Ty momentálnì využíváš jeden z nich a jsi v nìm úspìšný - logicky tak také nemáš dùvod ho mìnit.
V podstatì jediné o co mi šlo byla ta tolerance. Já nijak neodsuzuji Tvùj styl sázení, nicménì nepovažoji za vhodné ho nutit druhým, pøípadnì pøedem mávnutím ruky odsuzovat vše ostatní. Ty jsi mi odpovìdìl pouze jen tím, že se opìt nìjakými výpoèty snažíš dokázat jak velice se pletu. Prostì té tolerance asi nedocílím - což je škoda :oops:
Takže radìji tuto debatu opustím... :cry:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod quinton » stř dub 19, 2006 11:49

Já jsem ale pøiznal že v tomto tolerantní nejsem a že je to ode mì arogantní!

Bohužel ty èísla kterými já tu mávám mluví celkem za vše :roll:

PS: Aby nedošlo k omylu. Neodsuzuji tu v žádném pøípadì dvojtipy!!! Èasto jich i já využívám. Ale nejsou to dvojtipy na favority. Jsou to vesmìs Ah+0,5 pokud je na favorita pøíliš podcenìný kurs. V tom pøípadì má pro mì dvojtip hodnotu!!!
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod pat » stř dub 19, 2006 17:31

quinton píše:Já jsem ale pøiznal že v tomto tolerantní nejsem a že je to ode mì arogantní!

Bohužel ty èísla kterými já tu mávám mluví celkem za vše :roll:

PS: Aby nedošlo k omylu. Neodsuzuji tu v žádném pøípadì dvojtipy!!! Èasto jich i já využívám. Ale nejsou to dvojtipy na favority. Jsou to vesmìs Ah+0,5 pokud je na favorita pøíliš podcenìný kurs. V tom pøípadì má pro mì dvojtip hodnotu!!!

Ty máš hlavnì jednu chybu jak proèítám Tvoje názory na toto téma.Ty si myslíš že to jak sázíš Ty a jak pøemýšlíš Ty že je to nejlepší co muže být a ostaní je k nièemu.
A taky si myslíš že ten kdo tu má 2 pøíspìvky a zaregistroval se nedávno nesahá tomu co má 2000 pøíspìvku ani ke kotníkum....
Ale sázení není o poètu pøíspìvku na interentu ... ale o informacích ! velikosti penìženky ! a hlavnì vlastním názoru a tipu a nebát se ho naložit patøiènou èástkou.
To jak píšeš Ty že už øešíš kurz 1,72 nebo 1,76 to je totální nesmysl.Podstatou všeho znovu opakuji a øeknu to lidovì že to musí vycházet !!! jestli je to Solo,dvojtip je jedno a nemá cenu to øešit hlavnì to musí vyjít.
Co ti bude platný když budeš propoèítávat matematicky jestli se to vypaltí nebo nevypaltí jestli je to podcenìný nebo nepodcenìný kurz když to stejnì nevyjde.
A hlavnì znova opakuji si nemysli že to jak sázíš Ty je nejlepší metoda na svìtì.......
pat
Host
Host

Příspěvekod sandokan » stř dub 19, 2006 18:06

Protože rovnìž sleduji vaši debatu tak musím pouze øíct bìžte se vycpat achtìl bych vidìt vaši ziskovost protože takové odborníky jsem dlouho hledal
sandokan
Host
Host

Příspěvekod nedo » stř dub 19, 2006 18:25

sandokan píše: takové odborníky jsem dlouho hledal

A kdo hledá - najde.
Takže si myslím, že mùžeš být spokojen. :thumbup1:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
nedo
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » stř dub 19, 2006 21:49

jde o tu toleranci, vše, co je ziskové, se sice nemusí uznávat, ale aspon tu toleranci si to zaslouží, zas tolik lidí se nemuže chlubit, že jsou v zisku :wink: .. èili pokud tøeba nìkdo tipuje podle toho, jak vysoko mu vyleze rosnièka v akvárku a nese mu to tisíce, mìlo by se to respektovat a brát jako uspìšný systém, at se to nelíbí nìkomu sebevíc :) a i kdyby to nebylo ziskové, aspon se dá z toho vycházet pøi dalších "pokusech" hledání toho ziskového systému :!:

je dost pokrytecké øíkat, toto je the best a zbytek odpad , všechno má své plusy i mínusy a na toto se nesmí zapomínat .. v tomto pøípadì nejde ani tak o aroganci, jako spíš o ignorantství :mrgreen:

dvojtipy si jistì každý rád hodí na tiket a je jedno, zda u kamenaèek nebo na netu , nìkdy zkusí jít proti favoritovi, jiný si naopak dá na favorita jako konstantu, další to prostì hraje jako megatutovku za barák atd, možností je hodnì

znovu se tedy budu opakovat, že tipování dvojtipù není nic špatného (i tìch tzv. "minikurzù") .. jistì, jsou jiné systémy, taky ziskové, tøeba i ziskovìjší, ale toto bych rozhodnì nezatracoval , podle mì to má svou váhu a význam, mùže to zajistit pìknou ziskovost,a když to nese zisky už min. dvìma lidem, tak to zas tak hrozný nebude,nemyslíte ? 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod Btip » čtv dub 20, 2006 0:01

Dovolím si, se do této debaty zapojit svým názorem, protože mì toto téma zaujalo a protože osobnì správné urèení pravdìpodobné hladiny kurzu u jednotlivých zápasù považuji za alfu a omegu celého sázení. A jestliže má toto téma pomáhat zaèínajícím sázkaøùm, rád bych vyslovil svùj názor, že pøíliš nevìøím, že nìkdo kdo sází v lokálu dvojtipy, mùže být dlouhodobì, v plusu. Sám jsem vyzkoušel již mnoho zpùsobù sázení a mohu proto s klidným svìdomím prohlásit, že podle mì, to není cesta k trvalému úspìchu. Možná by proto staèilo, kdybych napsal, že zcela souhlasím s tím co napsal Quinton, ale není to tak úplnì pravda. V jednom pøípadì i já považuji, za výhodnìjší vsadit dvojtip. A to v takovém pøípadì, kdy cítím zápas cca 30/50/20. Potom si dám radìji dvojtip, než-li riskovat pro mì dost pravdìpodobnou remízu. Ovšem dokonce ani k fixed zápasu u povinné 3aku nikdy nehledám dvojtip. Daleko bezpeènìjší mi pøijde ostrý typ na favorita (peèlivì vybraného) s kurzem tøeba 1,2, než zápas 1,2 dosažný pomocí dvojtipu.Ale i Nedo má svojí pravdu. Je totiž strašnì obtížné urèit správnou hladinu kurzu a tak nevidím dùvod proè by nemìl sázet i kurs 1,6, který tøeba klesnul z pùvodních 1,8. Pøeci jen Nedo (nebo nìkdo na jeho místì si sám musí umìt subjektivnì odhadnout, jestli je daný kurs, pro nìho ještì výhodný a nebo jestli je to již jen vìjièka od sázkovky).

Závìrem, bych ale chtìl øíci, že hádky a spory nikdy nikam nevedli. Jediným možným zpùsobem, jak zjistit kdo má a kdo nemá pravdu, je veøejná soutìž. :wink:
Btip
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » čtv dub 20, 2006 15:49

to pat

Zajímalo by mì kdy jsem se povyšoval nad nìkým kdo má pár pøíspìvkù :roll:

Jinak co se stylu sázení týèe. Vycházím pouze ze svých zkušeností a ze zkušeností lidí, kteøí dlouhodobì vykazují zisky.
Lidi co mì znají a s kterými spolupracuji vìdí jakým stylem sázím a vìdí i jak na tom jsem. To je pro mì dùležité.
Pokud budeš sázet podle stylu je jedno jestli dvojtip nebo solo, jedno jestli 1,8 nebo 1,5 , pøeji Ti mnoho štìstí do budoucna, budeš ho potøebovat :wink:

Jinak jak už psal Btip, jediné øešení je soutìž, takže pokud chce nìkdo dokázat že dvojtipy jsou ziskové, založte si v sekci chat a pokec topic a dokažte to. Pokud v delším èasovém horizontu vykážete zisk, uznám že na dvojtipech se dá vydìlávat!
Já na svém stylu sázení vykazuji zisk, ikdyž se poslední dobou moc nedaøí :(

to Btip

Já to myslel stejnì jako ty. Psal jsem že si rád vsadím AH+0,5 když je na favorita podcenìný kurs. Tzn. když je pìkná šance že by outsider mohl bodovat.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » čtv dub 20, 2006 16:56

No, mìl jsem napsaný celkem dlouhý pøíspìvek, ale nakonec jsem se rozhodl ho smazat a uzavøít to krátce. Quintone, považoval jsem to (i pøes Tvoji netoleranci) za debatu na urèité úrovni. Pokud to tu ale stavíš na roveò serveru tipovani.cz svými požadavky typu "ukaž tiket nebo neuvìøím", tak se pro mne tato diskuze stává neseriózní a já s ní konèím. Já se jen pøipojil k názoru Johnny.Rebela - a ani jeden jsme svùj názor nikomu nenutili. Já naprosto vìøím, že Johnny.Rebel je se svými sázkami ziskový - ale v žádném pøípadì po nìm nepožaduji žádné dùkazy. Tvùj styl sázení znám a kdysi jsem podobným obdobím také prošel. Prostì mi ale nevyhovuje a nyní sázím jak sázím. Pokud chceš novým sázkaøùm nutit tuto variantu jako jedinou správnou, pak na to máš jistì právo. Já bych si netroufl tvrdit o mém stylu že je jediný správný a jak už tu napsal nìkdo pøede mnou "nejdùležitìjší je štìstí". Mùžeš mít stokrát zdùvodnìný jasný tip, klidnì i s dùvìrou 8/10 - ale pokud se na høišti odvrátí štìstí, tak Ti nepomùže ani Tvoje hra s procenty, s desetinkama a vùbec s èísílkama - a nepomùžou ani moje dvojtipy. Každý si tu svoji strategii která mu vyhovuje musí najít sám. Vede k tomu spousta proher a spousta výher - ale pokud si to nìkdo neosahá, tak jsou veškeré návody na nic. Proto žádnou strategii nepovažuji za jedinou správnou a proto nikomu neupírám právo na to, aby sázel jak sám uzná za vhodné.

to Btip - máš pravdu v tom, že i já si nìkdy u nìjakého zápasu øeknu "tak v tomto kursu na to peníze nedám". Ovšem uznávám, že je to jen velmi sporadicky a na prvním místì je u mne v drtivé vìtšinì pøípadù to, jestli tipu vìøím nebo ne.

Na závìr svého pùsobení v této diskusi bych tedy chtìl popøát všem sázkaøùm, a? je jejich strategie (a? už vyznávají jakoukoliv) dlouhodobì úspìšná! :thumbup1:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
nedo
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady