Sir Newbie píše:Já to beru èistì matematicky, sázení na sport mì moc nezajímá, já prostì hledám cestu jak vydìlávat......
Súhlasím s Tvojími oponentmi. Na zbohatnutie si si nevybral najvhodnejší spôsob. Teoreticky je to možné avšak je to príliš zdlhavé a vôbec to nemusí by? výnosné. Aj pri vkladoch na vysoké kurzy musíš vedie? urèi?, alebo odhadnú? pravdepodobnos? a reálnos? výhry. Matematicky sa to spoèíta? dá, existuje množstvo matematických modelov. Ak sa pohrabeš na nete urèite nieko¾ko publikácií nájdeš. Je to "tvrdá" štatistika a najväèším problémom je nedostatok kvalitných vstupných údajov. Ovšem žiadna štatistika neuvažuje s takými faktormi ako : motivácia, poèasie, miesto zápasu (doma, na cudzom ihrisku), neúèas? k¾úèových hráèov..., ktoré sa pri tipovaní nedajú zanedba?.
Tu nepomôže žiadna matematika. Ak by sa výhry dali urèi? matematicky, potom by neexistovali stávkové kancelárie. Tiež obèas využívam "matematické prístupy", ale len ako pomôcku. Nikdy nie ako 100 % istotu. Ak ?a tipovanie na šport nezaujíma, potom to máš ešte ?ažšie.
Snáï by si sa mal orientova? skôr na h¾adanie chýb stávkoviek. Obèas ich urobia a tam máš zaruèenú 100 % istotu a môžeš využi? matematické schopnosti. Nedávno (18.2.06) som náhodou natrafil u Gamebookers na zápas Chester - Leyton Orient s kurzmi na poèet gólov : 0 - 7.5; 1 - 23; 2 - 17.5; over 2.5 - 1.8. Myslím, že k tejto ponuke niet èo doda?. Odvtedy ak mám èas tak aspoò letmo prebehnem kurzy, èi náhodou nieèo neobjavím. Obèas sa nieèo zjaví, ale sú to väèšinou málovýnosné zápasy (tak do 2-3 %). SK ponúkajú na každý zápas viacej stávkových udalostí. Obrovské množstvo kombinácií pre každý zápas SK kontrolujú softvérovo. Ale aj tak im obèas nieèo unikne. Tento spôsob "tipovania" vyžaduje strašne ve¾a èasu, prepoètov, rýchly PC a nejaký soft . Takže ani toto nie je cesta k rýchlemu zbohatnutiu.
Nerád by som ?a sklamal, ale takto asi nezbohatneš.
P.S. Ak ?a zaujímajú matematické modely, skúsim nieèo nájs? v archíve