Patjo píše:vysvetli mi niekto ako mam vydelat alebo neprehrat pri tipovani na tenis v 2 SK ?
To bys u obou tipů musel mít kurs >2 abys byl ziskovej...
Moderátor: Moderátoři
umbaba píše:Netvrdím, že to byly mé jediné tikety. Samozøejmì bylo nìkolik prohraných tiketù - ty uložené nemám. Uvedl jsem jen malou ukázku. Nebudu Vám více dokazovat, jak na kurzovém sázení vydìlávám.
quinton píše:Ve zkratce jde o to, najít 2 sázkové kanceláře, které nabízí tak rozdílné kursy, že při správném rozdělení vkladů vyděláš ať je výsledek jakýkoliv.
Např. v tenise:
1. sázkovka: hráč A - hráč B , 1.9 - 1.9
2. sázkovka: hráč A - hráč B , 1.6 - 2.3
Vložíš 54,76% vkladu na hráče A u 1.sk a u 2. sk vložíš 45,24% na hráče B.
Ať zápas skončí jakkoliv, budeš v zisku 4% ze vsazené částky.
Doufám že jsem to trochu srozumitelně vysvětlil.
quinton píše:Ve zkratce jde o to, najít 2 sázkové kanceláře, které nabízí tak rozdílné kursy, že při správném rozdělení vkladů vyděláš ať je výsledek jakýkoliv.
Např. v tenise:
1. sázkovka: hráč A - hráč B , 1.9 - 1.9
2. sázkovka: hráč A - hráč B , 1.6 - 2.3
Vložíš 54,76% vkladu na hráče A u 1.sk a u 2. sk vložíš 45,24% na hráče B.
Ať zápas skončí jakkoliv, budeš v zisku 4% ze vsazené částky.
Doufám že jsem to trochu srozumitelně vysvětlil.
datel píše:No já osobně chodím do Tipsportu a tam kurz 1,9-1,9 budete hledat marně.
(1,8-1,8 je realita).Nelze ovšem zapomenout,že v případě skreče sázenka propadá. Jestli jsem to pochopil správně,tak při vsazených 10 000tis (resp. 11 000 i s man.poplatkem) vyhraji 400kč? Ovšem v případě skreče přijdu o 11 000tisíc. A ještě poslední věc-hledat takový rozdíl v kurzech u stejného zápasu se mi zdá dost nepravděpodobné (ale připouštím,že se to může občas stát).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků