ŽIVÍ SE NÌKDO Z VÁS SÁZENÍM ?

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod filippes » sob říj 15, 2005 0:00

A jak se proboha živíte, když né sázením!?
filippes
Host
Host

zmanipulovaná ruleta

Příspěvekod Vymazal » úte čer 20, 2006 14:29

Tak pøátelé !
K ruletì:

Na rùzných ruletách jsem odehrál tak okolo 10 000 spinù. Mohu vám potvrdit, že ruleta nemá pamìt a i když 8x padla èervená, tak pravdìpodobnost, že padne znova je opìt 1:1. To, že se oèekává a to zdùrazòuji, oèekává èerná, je sice krásné, ale vychází to pouze z odpozorované skuteènosti. Ujiš?uji vás, že mùže èervená padnout i 15x za sebou a není to zmanipulované. Stejnì tak to platí i u sportu. Jednotlivé hry na sobì nejsou statisticky závislé. Všechno pøesvìdèení vychází pouze z odpozorované skuteènosti.
Pokud chcete vyhrát v tipování, udìlejte to takto:
1) Vemte nìjaké zaruèenì dobré mužstvo
2) Vsázejte na jeho výhru, a? je jakýkoli kurz, ale tak, aby se vám vždy vrátil celý obnos plus provize, tzn že musíte zapoèítat výši kurzu
3) Èekejte až vyhrají
4) Kombinujte sázkovky kvùli lepšímu kurzu

Pokud nerozumíte sportu, je to jediná rozumná šance

Co vy na to ?

Jo a sázet kombinátory je úplná blbost a aku sázky taky. I velmi dobøí sázkaøi používají tak maximálnì dva tipy
Vymazal
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » úte čer 20, 2006 18:53

to cos popsal se myslím jmenuje Martinangle, tak nìjak.
Je to systém, ktr je pìknì o hubu!! Hodnì lidma odzkoušeno => zkrachováno! :)

Jinak ta ruleta je tak, jak øíkáš to jo. 50-ti procentní šance, že padne barva nebo lichý/sudý èíslo, to platí vždycky....
brumla83
Host
Host

Příspěvekod kvcr » úte čer 20, 2006 20:48

No, sázením se rozhodnì neživím, spíš jsem se už nìco nasponzoroval. Teï v poslední dobì, kdy je možné sehnat opravdu hodnì informací na netu, jsem procházel spousty stránek s tématikou kursových sázek a hledal návody, co dìlat.

Z moneymanagementu se mi nejvíc líbí metoda selského rozumu, kdy (jak je i zvykem tady na fóru) se tipy oceòují dùvìrou x/10. Pøijde mi to jako nejrozumnìjší, protože dlouhé série jsem si v praxi vyzkoušel (naštìstí ne pøi Martingale, ale pøi nízkých konstantních vkladech, takže jakoby s tužkou na papíøe).

Mnohem zajímavìjší ale byly poznatky, co NEDÌLAT. Tady je právì nejvìtší prostor, jak svému tipování pomoci a musím všem, kdo tyto rady zveøejòují, ze srdce podìkovat - pomalu, ale jistì se mi zvyšuje úspìšnost ...

Nemám to zatím sepsané, ale namátkou ty, kterými se øídím:

Tenis:
- nesázet na první kola na hráèe, kteøí v minulém turnaji "došli daleko" a ještì lépe nesázet vùbec první kola

Fotbal:
- nesázet národní poháry
- nesázet sázky typu "držení míèe" - jsou èasto ovlivnìny tím, kdo v zápase vede

Baseball:
- nesázet handicap na domácí tým (pokud vede o 1, poslední smìnu nedohrává) - tím se osobnì neøídím, ale vzpomnìl jsem si na nìj

a obecnì:
- nesázet velký poèet zápasù
- nedávat jeden zápas na více tiketù (nìkdo tu psal o surebets, ale i ty mne už "vykoupaly" - tzn. nebyly to surebets)
- pøi tipování zohlednit i to, zda to má za ten kurs cenu
- nesázet za každou cenu, klidnì pár dní "velký" tiket vynechat
- zjistit si k tipùm co nejvíc informací

a další a další a další :)

Samozøejmì si pak každý mùže pro radost sestavit tikety za málo, kdy se tìmito pravidly neøídí, tohle se týká pouze hlavních tiketù.

Bylo by fajn, kdyby nám zkušení sázkaøi napsali svá varování a tím nezkušeným pomohli se "školáckým" chybám vyhnout (nìkolik námìtù jsem už v tomto bloku èetl a inspirovaly mì). Díky a GL pøi vašich tipech !
kvcr
Host
Host

Re: zmanipulovaná ruleta

Příspěvekod SuperSazec » úte čer 20, 2006 21:16

Vymazal píše:Tak pøátelé !
K ruletì:

Na rùzných ruletách jsem odehrál tak okolo 10 000 spinù. Mohu vám potvrdit, že ruleta nemá pamìt a i když 8x padla èervená, tak pravdìpodobnost, že padne znova je opìt 1:1. To, že se oèekává a to zdùrazòuji, oèekává èerná, je sice krásné, ale vychází to pouze z odpozorované skuteènosti. Ujiš?uji vás, že mùže èervená padnout i 15x za sebou a není to zmanipulované. Stejnì tak to platí i u sportu. Jednotlivé hry na sobì nejsou statisticky závislé. Všechno pøesvìdèení vychází pouze z odpozorované skuteènosti.
Pokud chcete vyhrát v tipování, udìlejte to takto:
1) Vemte nìjaké zaruèenì dobré mužstvo
2) Vsázejte na jeho výhru, a? je jakýkoli kurz, ale tak, aby se vám vždy vrátil celý obnos plus provize, tzn že musíte zapoèítat výši kurzu
3) Èekejte až vyhrají
4) Kombinujte sázkovky kvùli lepšímu kurzu

Pokud nerozumíte sportu, je to jediná rozumná šance

Co vy na to ?

Jo a sázet kombinátory je úplná blbost a aku sázky taky. I velmi dobøí sázkaøi používají tak maximálnì dva tipy

To se mi zda jako pekna blbost, driv nebo prijdes o vsechno. Ruleta je samozrejme uplne o nicem, to nema cenu, jinak problem je, ze ta sance prave neni 50-50, ale o neco min vzhledem k nule.
SuperSazec
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » úte čer 20, 2006 21:42

jj, vidíš, je tam i nula, takže ta šance je menší než tìch 50...

Tìch pravidel je dost no, každý má podle zkušeností svoje, ktr se øídí....
Já si už tøeba sázím jen pro radost, pro lepší vzrùšo u toho fotbalu v TV atd :)

Když chceš hodnì vyhrát a mít solidní velkou šanci na výhru, tak musíš vìtšinou hodnì taky vsadit, napø AKO s jedním dvouma zápasama a na to já nemám nervy.

U mì platí: když vsadím za málo, tak tiket vyjde a je malá výhra. No a když se rozšoupnu a vsadím za víc, tak to jak na potvoru nevyjde.
brumla83
Host
Host

Příspěvekod Nezmar » pon črc 03, 2006 2:14

Chcel by som reagovat na to ze ruleta neni zmanipulovana.Zmanipulovana urcite je aspon tam kde chodim hravat ja pretoze to vidi aj slepy ze gulicka padne na cislo a potom z neho doslova vyskoci a prave z toho ktore vsetci hraju ževraj je to robene nejako vzduchom myslim tym ruletu strojovu zakrytu sklom a nije taku ktoru obsluhuje krupier taku doma nemame
Nezmar
Host
Host

Příspěvekod ismx » pon srp 28, 2006 14:00

Zase omílané téma výhod sázení na netu:

http://aktualne.centrum.cz/finance/bank ... ?id=137195

P.S. : èlovìk co dìlal anketu asi na profíka nechodí :ludo:
ismx
Host
Host

Příspěvekod ismx » pon zář 04, 2006 13:24

ismx píše:Zase omílané téma výhod sázení na netu:

http://aktualne.centrum.cz/finance/bank ... ?id=137195

P.S. : èlovìk co dìlal anketu asi na profíka nechodí :ludo:

http://www.mesec.cz/clanky/sazeni-pres- ... e-realite/
ismx
Host
Host

Příspěvekod betboss » pon zář 04, 2006 21:17

Øekl bych jen, že už se pomalu pøestáváme bránit realitì a postupnì pukají ledy..... :) jen to u nás trochu déle trvá jako všechno ostatní, co mùže být nìjak užiteèné.... :D už jen chvíli strpení...... 8)
betboss
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady