Postupné sázení

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Arkan » sob dub 09, 2005 23:39

napø. mnì osobnì vùbec nezajímají vaše analýzy ale tyto stránky sem RÁD navštìvoval kvùli int.sázení...nevím co ste docílili zavøením této sekce,hrajete si na disidenty?stejnì se nevyhnete noveåe lot.zákona a budete to muste úplnì zrušit...
Arkan
Host
Host

Příspěvekod hobbybet » ned dub 10, 2005 4:43

No to se nám tady rozjela nepìkná debata :!: Skoro jako u zelených....
Myslím si,že zcela zbyteènì. Stálo by zato tady tìm nespokojeným a remcajícím objasnit proè došlo k uzavøení fóra.

Takže za 1: Fórum bylo samá mrtvá duše, tzn lidí , kteøí nemìli potøebu se ani nalogovat a jen tupì èetli a opisovali.

2: Zaèaly se tady objevovat pøíspìvky plné nesmyslù a urážek.... nìco podobného jako teï od vás....

3:Kvalitní tipéøi,kteøí pravidelnì vypracovávaly analýzy s velkou úspìšností pøestávaly pøispívat,protože jim polomozci vyèetly svou prohru,pokud nìco nevyšlo.

4:Forum zaèalo pomalu umírat a pokud by nenastala nìjaká zmìna , tak dnes tady pánové není nikdo z nás :!: Protože by nebylo být kde...

5:Pøed zmìnou a uzamèení fóra o tom probìhla vášnivá a konstruktivní debata, takže o tom nerozhodl svévolnì nìjaký polobùh, jak to nazýváte...

6:Uzamèení fóra jednoznaènì prospìlo. Zkvalitnilo se naprosto vše a má to urèitou tipérskou úroveò a úctu.

7. Do members se dá opravdu velmi dobøe dostat, staèí tøeba i jen 1 analýza, o tom,že je dobrá se dokáže pøesvìdèit každý z nás a ne jen moderátoøi a všichni víme,že nikoho s dobrou analýzou neodmítly. a je tady spousta tipérù ,kterým ta 1 analýza staèila.

8. Do members opravdu stojí zato se dostat,tipy a infa ,které zde èlovìk skoro dennì najde ,jsou k nezaplacení a jeden èlovìk nemá v žádném pøípadì šanci sám tyto infa vyhledat a zjistit.

PS: Návrh pro admini: Možná by stálo zato mé myšlenky lépe zformulovat/ já pøece jen teï nevstávám,ale jdu spát a Gin taky trochu uspává mozek :wink: / a zveøejnit je pro novì pøíchozí, aby vìdìli, že tady není sorta vyvolených,ale jen lidí kteøí mají zájem o udržení jakési kvality a stojí zato se mezi nì dostat.

Taky by možná nebylo od vìci pro nì vytvoøit soutìž, jakousi podobnost té,která dávala možnost vstoupit do Profitýmu. Každý mìsíc by se mohly na základì soutìže pøijmout dejme tomu dva nejlepší.

Tak dobrou a GL.
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod AMZ » ned dub 10, 2005 9:01

to Arkan:

Rubrika Sázení po ineternetu se musí pøepracovat, aby z ní zmizela spousta osobním informací ve stylu:

... sázím na internetu u XY...
... pøevádìl jsem peníze na úèet XY...
... vyhrál jsem 50 000 u XY...

Pokud zmizí tyto osobní údaje a v rubrice zùstanou jen všeobecné informace, tzn. jaké služby danná internetová SK poskytuje, kde lze získat bonusy, informace o internetových penìženkách Moneybookers a Neteller, info o druzích kreditních karet, pak bude vše v poøádku a stránka se mùže dle mého názoru uvolnit pro širokou veøejnost.

Je vìcí pøíslušného moderátora, kdy bude mít èas, pøetøídí jednotlivé dotazy a odpovìdi, vymaže podobné otázky na jedno téma, vyhodí nefunkèní odkazy na bonusy atd.

Pokud tì zajímá internetové sázení, tak spoustu stránek v èeštinì a nespoèet v jiných jazycích najdeš pøes vyhledávaèe.

Staèí zadat slova jako: sázení, tip(y), tipování, betting, bet, bonus atd. plus jejich vzájemné kombinace. Budeš se možná divit, co stránek nejdeš a to i v èeštinì, o kterých jsi pøedtím neslyšel.

V dnešním svìtì internetu je obrovská konkurence, takže už i u vìtšiny èeských stránek o sázení najdeš soutìže o ceny, vlastní bonusy pokud se k netové sázkovce pøihlásíš právì pøes její stránky, free tipy, placené tipy atd.

Jak øíkám, konkurence je obrovská a když Ti to nìkde nevyhovuje, jdi prostì a jednodušše jinam.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » ned dub 10, 2005 9:09

S Hobbybet èásteènì i souhlasím...Upadalo to tu, to jo. Tím, že se uzavøely nekterý fora, tak se tam dostanou jen ti co opravdu mají o to zájem, ale zase je tam mín pøíspìvkù a mín to tam "žije" a celkový výsledek pøispívání je možná i stejný nebo menší...
Øek bych, že nìkterý sekce jsou až zbyteènì zablokovaný, i když mì osobnì je to jedno, já nejèatìji chodím do této sekce...
brumla83
Host
Host

Příspěvekod niels » ned dub 10, 2005 17:56

Robert píše:Zajimavy ze nejvic prskaji admini a moderatori. Novacci raci zmlkli aby jam nahodou nebylo taky durazne doporuceno aby vypadli.

Aby to nebolo len o prskaní tých viac hviezdièkových...

Potreboval som dos? èasu aby som si aspoò zhruba "preletel" príspevky na jednotlivých fórach, aby som mal predstavu o èo sa vlastné jedná a èi sa tu oplatí by?. Vaše posledné debaty ma slušne povedané vytoèili :oops:. Nemajú totiž niè spoloèné s tipovaním a pravdepodobne i s cie¾om vytvorenia tejto stránky, resp. fóra.

Som zaregistrovaný len krátko, ale prijal som to normálne, pretože život ma nauèil, že každý spolok, klub, strana, uzavretá skupina (nazvime to akoko¾vek) má svoje stanovy, alebo pravidlá. Ak chceš dovnútra, musíš sa im podriadi?. Ak ich neplníš, ideš von. Aj keï ma to na zaèiatku štvalo, že sa tam nemôžem dosta?.

Neviem aký je obsah a úroveò príspevkov v uzavretých skupinách. A ako nováèika by ma to tiež zaujímalo. A hlavne to èi sa oplatí robi? analýzy kvôli prijatiu do "members", alebo sa na to jednoducho vykašla? už teraz.

Je dos? tipovacích stránok, kde nie sú tak prísne pravidlá ako tu, ale ich úroveò mi pripomína obyèajný chat, alebo kamarátsky pokec pri pive :
- dám 1 na Juventus
- preèo ? ja by som dal X
atï.

Otázka do pléna : tipovali by ste pod¾a toho ?

Ak má táto stránka pomáha? pri tipovaní, mala by ma? aj urèitú odborno-tipérsku úroveò. A tá sa dá udrža? jedine vtedy k v nej budú plnohodnotné tipy, na ktoré sa dá aj spo¾ahnú?. Jednotlivec fyzicky ani èasovo nie je schopný rozanalyzova? desiatky zápasov a vybra? tie dôveryhodné. Preto aj v tipovaní pomôže skupinová politika.

Ïalšie dôvody uzavretých skupín dos? jasne vysvetlil hobbybet. A tých uzavretých je www stránkach o tipovaní v súèasnosti ešte dos? ve¾a - pravdepodobne z tých istých príèin. Ak to niekto nechce pochopi?, nech navštevuje iné stránky, ktorých je požehnane a nech pod¾a toho tipuje.

Chlapi, táto debata nevedie k nièomu inému len k vzájomným invektívam, ktoré èloveka naserú. Skúsme sa venova? len témam o tipovaní. Nevyriešených otázok ako úspešne tipova? je dos?. Preto navrhujem ukonème túto nezmyselnú debatu a vyvoleným navrhujem vytvori? jednu otvorenú skupinu, kde budú uverejnené niektoré hoci aj staršie neaktuálne analýzy, tipy a pod. èlenov "members".
Snáï bys sa predišlo takýmto debatám a mohol by to by? pre niekoho aj stimul dosta? sa tam HORE.

Èo sa týka mòa - neviem ešte èi zostanem len pri otvorených fórach, alebo po ukonèení tejto debaty sa budem snaži? dosta? vyššie. Ak áno èo iné mi zostáva ? Niè, len písa? analýzy a dúfa?, že moja snaha sa mi vyplatí. Ak nie, potom konèím.

Osobný odkaz pre Roberta
Možno môj príspevok budeš bra? ako pchatie sa niekomu do ...
Nie, ale toto je realita s ktorou sa musíš zmieri?. Ak sa ti nepáèi, musíš zmeni? "dres" a prejs? na inú - verejnú stránku.
niels
Host
Host

Příspěvekod Robert » pon dub 11, 2005 22:44

No vidim ze me prispevky vyvolali celkem bourlivou debatu. Pochopitelne jsem si chtel trosku rejpnout ale nechtel jsem dojit tak daleko. Nicmene musim konstatovat nektere skutecnosti ktere je treba si pripustit a aby jste to pochopili tak to vezmeme takovou mensi analyzou. Vsem kritikum co umi cist mezi radky pripominam ze nikde nepisu o sobe nybrz obecne.

Tzv. Profi tym se nesmyslnou politikou pripravuje o velmi kvalitni tipery jen proto ze si hraje na members. Dle meho nazoru je to jen ke skode tohoto fora. Soucasny system nekdo naspise analyzu a nekdo(nevim kdo a za jakych podminek) me mozna prijme mi pripada opravdu zvlastni. Myslim ze prioritou nas vsech je predevsim prevest SK a tomu bychom se meli podridit. Myslim si ze tipovaci soutez by mela byt oteverna a na zaklade uspesnoti teto tipovaci souteze by se melo prijaam do members. Muj argument je jasny a snad i pochopitely chodim do prace a mimo to se staram o rodinu a sazim. Nez cokoliv vsadim predchazi tomu dukladna anlyza a to V HLAVE. Napsat vsechna pro a proti je prilis zdlouhave a nemam na to cas proto si myslim ze tipovaci soutez je o prave.

Snad to dava trochu smysl a omlouvamk se touto cestou vsem kterej jsem nasral.

Jelikoz chodim na toto forum ciste pro zabavu a nutno dodat ze se bavim dobre nabizim vesem jistou satisfakci za skazeni tohoto tematu. Vice se dozvite v sekci evidence sazeni.

PS: Prominte mi preklepy jsem tak nebyspanej ze na to skoro nevidim. :oops:
Robert
Host
Host

Příspěvekod quinton » pon dub 11, 2005 23:03

Na toto musím prostì zareagovat.

Nám šlo hlavnì o to, udržet na tomto fóru jakousi kulturu. Bohužel to tu upadalo a troufnu si tvrdit, že prùmìrný poèet pøíspìvkù na den byl o dost menší ke konci roku kdy tu bylo kolem 1500 lidí, než teï kdy je tu zhruba kolem stovky. Hledaly se rùzná øešení, mnoho lidí diskutovalo, kritizovalo, ale dùležitý je že nìco dìlaly. Nakonec sme se rozhodly že asi optimální bude fórum uzavøít, což s odstupem nìjakých 4 mìsícù hodnotím jako velice dobrý tah. Nejen že se na fóru udrželo mnoho kvalitních tipérù, ale navíc pøišly noví, kteøí jsou stejnì dobøí. A nevadilo jim že musely projít pøes žádosti o pøijetí. Tak proè by to mìlo vadit jiným.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod AC_28 » pon dub 11, 2005 23:04

Robert píše:No vidim ze me prispevky vyvolali celkem bourlivou debatu. Pochopitelne jsem si chtel trosku rejpnout ale nechtel jsem dojit tak daleko. Nicmene musim konstatovat nektere skutecnosti ktere je treba si pripustit a aby jste to pochopili tak to vezmeme takovou mensi analyzou. Vsem kritikum co umi cist mezi radky pripominam ze nikde nepisu o sobe nybrz obecne.

Tzv. Profi tym se nesmyslnou politikou pripravuje o velmi kvalitni tipery jen proto ze si hraje na members. Dle meho nazoru je to jen ke skode tohoto fora. Soucasny system nekdo naspise analyzu a nekdo(nevim kdo a za jakych podminek) me mozna prijme mi pripada opravdu zvlastni. Myslim ze prioritou nas vsech je predevsim prevest SK a tomu bychom se meli podridit. Myslim si ze tipovaci soutez by mela byt oteverna a na zaklade uspesnoti teto tipovaci souteze by se melo prijaam do members. Muj argument je jasny a snad i pochopitely chodim do prace a mimo to se staram o rodinu a sazim. Nez cokoliv vsadim predchazi tomu dukladna anlyza a to V HLAVE. Napsat vsechna pro a proti je prilis zdlouhave a nemam na to cas proto si myslim ze tipovaci soutez je o prave.

Snad to dava trochu smysl a omlouvamk se touto cestou vsem kterej jsem nasral.

Jelikoz chodim na toto forum ciste pro zabavu a nutno dodat ze se bavim dobre nabizim vesem jistou satisfakci za skazeni tohoto tematu. Vice se dozvite v sekci evidence sazeni.

PS: Prominte mi preklepy jsem tak nebyspanej ze na to skoro nevidim. :oops:

trosku budem oponovat, pretoze podla mna to nie je az take jednoduche...

1) uzavretie fora je kvoli vymastencom ktori ho zahlcovali blbostami, niekedy to nemalo uroven, zelenalo sa to tu ako niekde...
2) ak aj pride forum o nejakych dobrych tiperov, je to iba dan za to ze sem neprudia davy pitomcov... pritom kazdy dobry tiper ma moznost dokazat ze je dobry... stacia 1-2 kvalitne analyzy... zaklop a bude ti otevreno... /tiez pisem v globale/ ale pokial niekto neprejde takymto kvazi vstupnym filtrom tazko posudime ci sa dotycny v problematike vyzna...
3) takisto neviem ako rozlisime tipera ktory ma v hlave vsetky pre a proti od tipera ktory ma v hlave akurat tak nas... :-)))) s prepacenim... tieto veci sa vskutku inak ako vecnym dokazom posudit nedaju... :-)))

...takze v globale si myslim ze forum nasmerovane tak ako je je OK, nemam proti nemu nic... Moderatori sa nehraju na polobohov, ale si robia svoju pracu, aby udrzali na profisazkarovi poriadok... a tiez sa nezvyknem pchat do pr...i, nemam to za potrebi... zeleny home ground som uz pred vyse rokom zamenil za profisazkarov a nelutujem... Stalo sa tak preto, lebo nimand sa rano registroval na forum, na obed si precital moju svedsku analyzu, a vecer mi uz nadaval, pretoze som neuhadol... :lol: otvorenim verejnosti by to casom nabralo rozmery zeleneho fora... tam sa chodim iba pobavit a obcas nasrat rendyho... :lol:
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » pon dub 11, 2005 23:13

Ackoliv se k podobnym tematum normalne nevyjadruju, protoze je to nekonecna debata, ktera se porad opakuje, dovolim si strucne reagovat.

Myslim si ze tipovaci soutez by mela byt oteverna a na zaklade uspesnoti teto tipovaci souteze by se melo prijaam do members.

soutez otevrena byla ... vysledek? Nekonecne podvadeni a falsovani vysledku, kdyz se na to prislo, clovek si jednoduse vytvoril novy nick a jel znova.

Prijimat na zaklade souteze? Kdyz se nad tim zamyslis, zjistis, ze je to nedomyslene... K cemu je to, ze je nekdo v soutezi uspesny, pokud bude do souteze jen slepe zadavat cizi tipy, ktere do souteze pred nim prida uspesny tiper?

Muj argument je jasny a snad i pochopitely chodim do prace a mimo to se staram o rodinu a sazim. Nez cokoliv vsadim predchazi tomu dukladna anlyza a to V HLAVE. Napsat vsechna pro a proti je prilis zdlouhave a nemam na to cas proto si myslim ze tipovaci soutez je o prave.

nejsi jediny kdo ma povinnosti vuci praci ci rodine, presto mnoho lidi, misto debat o tom, jak uvolnit forum vsem, radeji svuj volny cas venuje tomu, ze nekomu pomuze svoji analyzou

Nejsem nijak zamereny proti Tobe, presto mi ale zustava rozum stat nad tim, ze pises o vzajemne pomoci a sam ses o ni ani nepokusil

Mozna jsi tu dobu nezazil, ale neni to tak davno, co vzajemna pomoc vypadala tak, ze 100 lidi psalo a zbylych 1000 registrovanych "pomahalo" vydatnou merou majic na konte krasnych 0 prispevku
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod sis » úte dub 12, 2005 6:12

Myslím si že diskutovat o tom jestli toto forum otevøit všem nebo ne je úplnì zbyteèné. Toto fórum ovládají moderátoøi a admini a je jen nanich jestli udìlají pravidla taková nebo maková! Pokud se Vám to nelíbí tak si založte vlastní stránky a otevøete to všem.
Dostat se do nembers není vùbec problém! Napíšete 1-2 analýzy a pokud to bude mít hlavu a patu tak jste tam. A mùžete diskutovat a psát jak chcete.
Teï budete oponovat, že nepøispívám, bohužel máte pravdu. Doma pøedìlávam barák takže není èas. Snad ještì tento týden!?

Takže kdo chce musí se podøídit (je to na vìtšinì fórech nebo se dokonce platí) nebo odejít!
Kdo nehraje, nevyhraje! Ja hraju, ale nevyhraju :-)
sis
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady