Faktory, ktere zohlednujete pri tipovani fotbalu

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod JayJay » pát úno 01, 2008 13:11

Gagin píše:Kolik tedy dáváte, vím že je to na každém jak má čas a jak mu to vyhovuje ale zajímalo by mě to. Já podám kolem 15 utkání týdně.

No jestli tě šokoval kali, tak to bych ti radši neměl odpovídat :D Já jich bez problémů vsadím i 100 a to se ještě krotím a nevsadím každou ptákovinu, co mě napadne :)
JayJay
Exmember
Exmember

Re: Faktory, ktere zohlednujete pri tipovani fotbalu

Příspěvekod frantapriklep » pát úno 01, 2008 13:22

Peteas píše:
Devron píše:
frantapriklep píše:sú aj tipéri - štatistici,ktorých šport nezaujíma ale tí value v kurze nenájdu nikdy..

hohoho.... a to tvrdis na zaklade ceho? :) s tim teda moc nesouhlasim, respektive vubec :)

Přesně tak Franto, s tím nesouhlasím ani já, to není pravda

keď vychádzaš z toho že value je akože chyba bookmakera,tak nikdy...

bookies predsa vychádzajú najmä zo štatistík.človek ktorý tomu športu nerozumie a nesleduje ho, nemá šancu na základe štatistík ani len hádať nie to ešte určovať si value ....
"It's better to be silent and be thought a fool,than speak and remove all doubts..."
frantapriklep
Exmember
Exmember

Příspěvekod Zdeno » pát úno 01, 2008 13:23

Mě to dříve taky šokovalo (ty čísla), sázel jsem jich mnohem méně. Ale minulý měsíc (leden) jich u mě bylo 261 a myslím, že je to jedna z věcí, která se mi osvědčila...
Obrázek
Zdeno
Host
Host

Příspěvekod Peteas » pát úno 01, 2008 13:35

frantapriklep píše:
Peteas píše:
Devron píše:
frantapriklep píše:sú aj tipéri - štatistici,ktorých šport nezaujíma ale tí value v kurze nenájdu nikdy..

hohoho.... a to tvrdis na zaklade ceho? :) s tim teda moc nesouhlasim, respektive vubec :)

bookies predsa vychádzajú najmä zo štatistík.človek ktorý tomu športu nerozumie a nesleduje ho, nemá šancu na základe štatistík ani len hádať nie to ešte určovať si value ....

Já tvrdím, že value může určovat na základě stats a tím, že bude považovat fair kurz třeba asii nebo betfair, aniž by měl jakou koliv znalost sportu a tímpádem bude v plusu a tímpádem bude sázet value :wink:
Specializuji se hlavně na fotbal, ale rád tipuju i basket, hokej a občas i volejbal a házenou. Dělám tipéra na LIGA.CZ mé výsledky http://www.liga.cz/tipy/tiperi/?tiper=30
Peteas
Exmember
Exmember

Příspěvekod Devron » pát úno 01, 2008 13:52

frantapriklep píše:
Peteas píše:
Devron píše:

tak to mame asi jine pojeti toho slova value...
ja to beru tak (a myslim ze i vetsina), ze pro dany zapas je v kurzech value tehdy, pokud si tiper mysli, ze ma presnejsi odhad (mysleno jiny) nez je vypsany kurz... treba ja nevim na zaklade ceho bookies stanovuji kurz - mam nejakou predstavu, ale ta nemusi byt spravna... a i kdyby bookies stanovovali kurz ciste statisticky, tak jde najit u tipera pouzivajici vyhradne statistiku value v kurzech... a to uz popsal i kali.... staci pouzit sofistikovanejsi statisticky model... (kali to nazval power rating pristup) a proste jen si ten kurz stanovit o trochu presneji nez to provedl bookies... a pak najde tedy value...
yres.cz
Devron
Exmember
Exmember

Příspěvekod JayJay » pát úno 01, 2008 14:01

Devron píše:tak to mame asi jine pojeti toho slova value...
ja to beru tak (a myslim ze i vetsina), ze pro dany zapas je v kurzech value tehdy, pokud si tiper mysli, ze ma presnejsi odhad (mysleno jiny) nez je vypsany kurz... treba ja nevim na zaklade ceho bookies stanovuji kurz - mam nejakou predstavu, ale ta nemusi byt spravna... a i kdyby bookies stanovovali kurz ciste statisticky, tak jde najit u tipera pouzivajici vyhradne statistiku value v kurzech... a to uz popsal i kali.... staci pouzit sofistikovanejsi statisticky model... (kali to nazval power rating pristup) a proste jen si ten kurz stanovit o trochu presneji nez to provedl bookies... a pak najde tedy value...

Ne vše vypisuje bookie jen podle statistik - u větších lig jsou povětšinou už dopředu zohledněny absence v jednotlivých týmech, což ti žádný statistický aparát nezapracuje. Takže výsledkem by mohl být chybný odhad a špatná sázka na podkurz. Statistika se dá určitě použít, ale jak už jsem psal dříve - jak na co.
JayJay
Exmember
Exmember

Příspěvekod Devron » pát úno 01, 2008 14:03

2JJ: souhlas...vicemene piseme stejne veci jinymi slovy... :)
yres.cz
Devron
Exmember
Exmember

Příspěvekod Mathieu » pát úno 01, 2008 15:02

to gagin : Ja jsem minuly mesic (leden) mel hlavne diky skole na sazeni velmi malo casu a i tak sem zahral 110 zapasu. V normalnim obdobi kdy mam vice casu se tomu venovat to je kolem 160, tj zhruba nejakych 40 tydne.. a jak rekli panove nade mnou, urcite se tu hodne lidi na tyhle a i o dost vyssi cisla dostane, aspon ja tomu verim :D .
"Kdyz vyloucite nemozne, pak to, co zbyva, musi byt pravda, byt je to sebenepravdepodobnejsi"
<b>Staking :</b> 2/10 small, 2,5/10 small-medium, 3/10 medium, 3,5/10 medium-high, 4-5/10 high
Mathieu
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » pát úno 01, 2008 15:05

A jak je to se ziskem?

Udržíte alespoň 10% při takovém počtu zápasů?
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod frantapriklep » pát úno 01, 2008 15:08

Devron píše:tak to mame asi jine pojeti toho slova value...

ale ako si ho stanoví človek čo sa v tom nevyzná? :D to netuším ...

ja nie som zástancom value bettingu ... to už som tu prezentoval viac krát .. nič ma neodradí od vsadenia zápasu aj v podkurze ...

ale som pevne presvedčený že valuebetting môže fungovať jedine človeku fundovanému...
"It's better to be silent and be thought a fool,than speak and remove all doubts..."
frantapriklep
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady