Jak zvetsit uspesnost

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Re: Jak zvetsit uspesnost

Příspěvekod roman63 » ned srp 01, 2004 17:41

redy píše:1. Na jeden tiket netipujte velke mnozstvi zapasu- na jednom
- tiketu by melo byt max. 3 - 4 zapasy (optimalni reseni je 1 - 2 zapasy)
- S rustem poctu zapasu roste sice vyhra, ale enerme se zvetsuje riziko neuspechu

2. Tipuj jen muzstva, resp. souteze o kterych mas dost informaci
- Pri tipovani by jste se meli zamerit jen na nekolik soutezi o kterych bude mit vzdy aktualne informacie. Nejaktualnejsi informace najdete na doamcich strankach tymu nebo soutezi, resp. serverech, ktere se zabivaji sportovni problematikou.
- Meli by jste sledovat veci jako: zraneni klicovych hracu, aktulni forma muzstev, posledni odehrane zapasy (doma, venku - napr. jak muzstvo prohralo posledni 2 zapasy doma a pred tim vzdy doma vyhralo, tak je velka pravdepodobnost, ze v nejblizsim zapase doma vyhraje a naopak), statistiky muzstva, jak hrali do ted napr. doma. Kdyz prohrali doma, tak s jakym muzstvem prohrali, kdyz vyhrali, tak s kym, vzajemne zapasy muzstev za minule sezony. Netipovat muzstva, ktere maji ruzne vysledky. Statiskticky muzstev mnoho serveru. Dobrym resenim je i koupit si dobry software na tipovani, ktery je velmi dobry pomocnik pri tipovani.

3. Netipovat zapasy s malymi kurzy
- Vyvarujte se zapasu s malymi kurzy (kurzy, jako 1,1 nebo 1,18 nebo 1,08 ). Tyto kurzy Vam zvysi Vasi vyhru jen o minimum, ale zato riziko neuspechu se to podstatne zvysi. Vyjimku tvori takoveto male ruzy v pripade, ze jde o dvojtip, kdyz je tip jeste pojisteny.
- Malymi kruzy jsou vetsinou ohodnoceny zapasy lidra souteze s outsiderem. A halvne pri techto zapasech hraje hodne psychika, t.j. sebevedomi lidra a podceneni soupere ve velkem mnozstvi zapasu prinese "vybuchnuti" favorita.

4. Radsi vsadit vetsi vklad, nez mensi.
- Radsi tipujte min casto, za vetsi sumu nez kazdy den za malou sumu. Napr. netipujte kazdy den po 100 Kc s 6 zapasy, ale vydrzte do konce tydne a vsadte pres vikend za 500 Kc na 2 zapasy. Vzdy je lepsi 100 kc vyhrat nez je prohrat.
- Velkou ulohu pri tipovani je psychologicky faktor. Kazdy tipar chce vyhrat a vyhrat co nejvetsi sumu. Proto pri nizkych vkladech Vas to laka podat vetsi pocet zapasu a tim je podstatne vetsi riziko neupechu.

5. Netipovat podle kurzu.
- nejlepsim zpusobem, jak vybirat zapasy je nevidet kurzy, jake vypisuji sazkove kancelare a nakonec se "nezlakat" na vyssi kruzy.
- Urcite se Vam stalo, ze jste si vybrali zapas podle urcitych kriterii a potom, kdyz jste uvideli kurz, tak jste se ho nechteli podat, nepodali jste ho a on vysel. Nebo jste jen tak vbehli do sazkove kancelare, povybyrali zapasy s kurzem okolo 1,5 podali a vetsina zapasu skoncila opacnym vysledkem, nez jste tipovali Vy a po prestudovani zapasu jste prisli na to, ze jinak to ani skoncit nemohlo.
roman63
Host
Host

Příspěvekod housenka » ned srp 15, 2004 13:37

To je sice všechno hezký,ale když v nabídce je vždycky takovejch tutovek že prostì neodolám
housenka
Host
Host

Příspěvekod polopes » ned srp 15, 2004 15:42

housenka píše:To je sice všechno hezký,ale když v nabídce je vždycky takovejch tutovek že prostì neodolám

:D :D :D :D :D

Tutovek?????????????????????

Muzes napsat co je tutovka? Ja bych taky chtel nejakou tutovku znat pred zapasem. Uplne by mne stacila jedna za mesic. To asi musis mit uz dost vydelano, kdyz vidis tolik tutovek :wink:
polopes
Host
Host

Příspěvekod Gagin » ned srp 15, 2004 17:47

Myslím si že si polopesi nepochopil pøesnì jak to housenka myslel!

Housenka si myslím že pøi prvním pohledu je tam tolik tutovek, závìr je potm samozøejmì úplnì jiný! Ale jak øíkám i já na první pohled vidím vždycky v nabídce hodnì tutovek :lol:

ale o to horší je potom sklamání :? :cry:

:wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod polopes » ned srp 15, 2004 18:00

Gagin píše:Myslím si že si polopesi nepochopil pøesnì jak to housenka myslel!

Housenka si myslím že pøi prvním pohledu je tam tolik tutovek, závìr je potm samozøejmì úplnì jiný! Ale jak øíkám i já na první pohled vidím vždycky v nabídce hodnì tutovek :lol:

ale o to horší je potom sklamání :? :cry:

:wink:

To ja uz se bojim na slovo tutovka jenom pomyslet :shock:
polopes
Host
Host

Příspěvekod Johnny72 » ned srp 15, 2004 18:00

Já jsem sice slovo a vlastnì i celý pojem slova "tutovka" dávno vymazal ze slovníku.Pøesto si èlovìk pøi pohledu na nabídku zápasù vybere nìjaký, kterému hodnì vìøí - a je už jedno jak ten zápas oznaèí - a pokud tento nevyjde, tak je to o nìco více bolestivìjší....
Ale slovo "tutovka" je pøi tom našem "byznysu" :lol: samozøejmì zapovìzené - nebo alespoò by mìlo být.... :wink:
Johnny72
Exmember
Exmember

Příspěvekod housenka » pon srp 16, 2004 19:14

Tutovkou jsem myslel zápasy které si myslím že je škoda nevsadit.Takže pøemýšlím a vyhodnocuju pracnì ty s vìtším kurzem a k tomu pøidám mýma oèima tu jasnou a skvìlou tutovku,kterou je prostì škoda nevsadit.Pøeèetl jsem si základní pravidla sázkaøe a vèera se opìt nepøiuèil a na vylepšení kurzu pøidal USA-Portoriko do akovky.Jasná tutovka s kurzem 1.03.No není to škoda to tam nedat?

:!: Teï to asi schytám
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

Příspěvekod PEX » úte srp 17, 2004 8:39

housenka píše:...Pøeèetl jsem si základní pravidla sázkaøe a vèera se opìt nepøiuèil a na vylepšení kurzu pøidal USA-Portoriko do akovky.Jasná tutovka s kurzem 1.03.No není to škoda to tam nedat?

Thomas Carlyle kdysi øekl:

"Zkušenost vybírá ty nejvyšší danì, ale uèí jako nikdo jiný..."
PEX
Host
Host

Příspěvekod libivs » stř srp 18, 2004 12:33

Ja po viacerych skusenostiach nedavam ani futbalove zapasy favoritov v domacom prostredi s kurzom 1,4 a nizsim. Celkom sa mi to zatial oplaca.
libivs
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » stř srp 18, 2004 18:21

housenka píše:Tutovkou jsem myslel zápasy které si myslím že je škoda nevsadit.Takže pøemýšlím a vyhodnocuju pracnì ty s vìtším kurzem a k tomu pøidám mýma oèima tu jasnou a skvìlou tutovku,kterou je prostì škoda nevsadit.Pøeèetl jsem si základní pravidla sázkaøe a vèera se opìt nepøiuèil a na vylepšení kurzu pøidal USA-Portoriko do akovky.Jasná tutovka s kurzem 1.03.No není to škoda to tam nedat?

:!: Teï to asi schytám

Takový kursy jsou hodnì podseklý a ani neodpovídají kvalitám týmù. Ani ti o moc nezvýší celkový kurs a nesou velký riziko. Tyto kursy vùbec nedávám, zkrátka se vùbec nevyplatí....
brumla83
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady