program League Pad zdarma

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod cmman » sob led 07, 2006 12:50

-=Ondra=- píše:
cmman píše:Anebo staèí sesmolit ligu, tak jka jsem to udìlal já, pak máte nárok jednu licenci zdarma :wink:

To je nakonec nejlepsi volba pro jedince bez casovych barier... Navic to i pomuze vice lidem... :)

Taky jsem to smolil asi mìsíc :lol:
cmman
Host
Host

Příspěvekod zirkonxx » ned led 29, 2006 21:25

cmman píše:
Taky jsem to smolil asi mìsíc :lol:

no ja se snazim smolit statistiky do sveho programu a je to pomale..
mohl by jsi se ozvat domluvime se na spolupraci
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

Příspěvekod Chiper » stř úno 01, 2006 11:59

Panove - zjistil jsem ze primo na strankach LeaguePadu se daji stahnout aktualizovane fotbalove ligy od nadsencu co to vedou ( asi uz to tu bylo receno :oops: ), ale zajimalo by me jestli nekdo nevede podobnou databazi vysledku NHL v letosni sezone? nebo alespon nevi o necem kde by se to dalo stahnout.... jinak je to moc sikovny programek 8)
<i>Žena buï miluje, nebo nenávidí - Publilius Syrus</i>
Chiper
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » stř úno 01, 2006 22:24

Chiper píše:Panove - zjistil jsem ze primo na strankach LeaguePadu se daji stahnout aktualizovane fotbalove ligy od nadsencu co to vedou ( asi uz to tu bylo receno :oops: ), ale zajimalo by me jestli nekdo nevede podobnou databazi vysledku NHL v letosni sezone? nebo alespon nevi o necem kde by se to dalo stahnout.... jinak je to moc sikovny programek 8)

Dá se tam stáhnout toho hodnì, ale zdá se mi to zmatený-vícerolidí dìlá stejný ligy, pak nevíš, ktr máš stahovat... NHL tam vedou taky nebo už ne?

P.S.: kde se dá sehnat taková pìkná baba? ;)
brumla83
Host
Host

Příspěvekod Chiper » stř úno 01, 2006 22:44

brumla83 píše:
Chiper píše:Panove - zjistil jsem ze primo na strankach LeaguePadu se daji stahnout aktualizovane fotbalove ligy od nadsencu co to vedou ( asi uz to tu bylo receno :oops: ), ale zajimalo by me jestli nekdo nevede podobnou databazi vysledku NHL v letosni sezone? nebo alespon nevi o necem kde by se to dalo stahnout.... jinak je to moc sikovny programek 8)

Dá se tam stáhnout toho hodnì, ale zdá se mi to zmatený-vícerolidí dìlá stejný ligy, pak nevíš, ktr máš stahovat... NHL tam vedou taky nebo už ne?

P.S.: kde se dá sehnat taková pìkná baba? ;)

No prave, ze uz ne... rad bych se i s nejakym nadsencem - ktery NHL tuto sezonu tuka podelil o praci - ale na tech ofic. strankach to neni tak nevim no... :cry:

PS: :tongue10:
<i>Žena buï miluje, nebo nenávidí - Publilius Syrus</i>
Chiper
Host
Host

Příspěvekod zirkonxx » pát úno 03, 2006 17:54

Chiper píše:
No prave, ze uz ne... rad bych se i s nejakym nadsencem - ktery NHL tuto sezonu tuka podelil o praci - ale na tech ofic. strankach to neni tak nevim no... :cry:

PS: :tongue10:

Kdybych do toho sel tak by si nhl pridal do sveho programu.... vim jsem hroznej :wink:
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

Předchozí

Zpět na HELP - obecní rady