Moderátor: Moderátoři
Donw píše:super,žes to napsal, jen by mì zajímalo, od kdy bude novela v platnosti. Hledal jsem to všude možnì a nenašel. Nevím, jestli je to pouze návrh novely, nebo už prošel legisl. procesem.
Pùvodnì mìla být pøedložena k projednání do parlamentu do konce roku ale nìjak se k tomu nemaj.Ministerstvo financí samo uvedlo, že se ta novela ne zcela sluèuje se zákony EU o volné soutìži a pohybu kapitálu a mùžou nastat soudní spory s firmama z EU.Takže zase schválej patvarDonw píše:super,žes to napsal, jen by mì zajímalo, od kdy bude novela v platnosti. Hledal jsem to všude možnì a nenašel. Nevím, jestli je to pouze návrh novely, nebo už prošel legisl. procesem.
Arkan píše:Pùvodnì mìla být pøedložena k projednání do parlamentu do konce roku ale nìjak se k tomu nemaj.Ministerstvo financí samo uvedlo, že se ta novela ne zcela sluèuje se zákony EU o volné soutìži a pohybu kapitálu a mùžou nastat soudní spory s firmama z EU.Takže zase schválej patvarDonw píše:super,žes to napsal, jen by mì zajímalo, od kdy bude novela v platnosti. Hledal jsem to všude možnì a nenašel. Nevím, jestli je to pouze návrh novely, nebo už prošel legisl. procesem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 15 návštevníků