Help - virus/spam problem

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod fear » pon pro 19, 2005 12:38

NOD 32 ... Zlikviduje 99% virù, jestli ani tento ne, tak mùžeš formátnout disk
fear
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » sob pro 24, 2005 10:54

fear píše:NOD 32 ... Zlikviduje 99% virù, jestli ani tento ne, tak mùžeš formátnout disk

mam ted na compu NOD a jsem nadmíru spokojen, ani Avast a plno dalsich software nejsou tak efektivni a dobry a opravdu NOD chytá i to nemožné :) .. jediny problem je v obstarani , neni zrovna nejlevnejsi a neni zas tolik moznosti, jak si to obstarat "jinak" :) , no ale radsi dat par korun navíc, než mít pak ty potíže 8)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod zirkonxx » sob pro 24, 2005 12:50

andik_007 píše:Když chceš rozdìlit disk tak ho musíš pøedem naformátovat . Ja sem myslel pro pøíštì . Mì se stalo to samé nic mì nepomohlo žádný programek a tak sem formatoval

Ale jak tady psal salat tak to vypadá zajimavì :lol:
Jinak nej bude asi se koknout na to forum jak psal AMZ
A co jìštì bych doporuèil je místo exploreru použít Mozillu pøece jenom tyhle svinstva (trojani spyware) se spíš šíøí pøes explorer

na rozdeleni disku za chodu je partion magic jede to i primo ve windows.

Pokud zacnou v exploreru vyskakovat okna existuje na to specialni program ktery ho vycisti... http://www.spyware.cz/go.php
doporucuji nastudovat tuto adresu je to tam popsane jak si se spywarem poradit.

Jako prohlizec bych doporucil Firefox
Jako antivirus AVAST (u nej je dobra moznost kontroly pocitace po restartu pred uplnym zavedenim windows)

Pokud kontroluje pocitac na pritomnost viru a mate podezreni ze virus uz tam je doporucuji nabootovat v nouzovem rezimu
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

Příspěvekod quinton » sob pro 24, 2005 13:23

zirkonxx píše:Jako antivirus AVAST (u nej je dobra moznost kontroly pocitace po restartu pred uplnym zavedenim windows)

Tak s Avastem moc dobré zkušenosti nemám. Navíc zkontrolování zaplnìného disku (40 GB) mu trvalo asi 2 hodiny, pøièemž se dost zpomalil poèítaè. NOD32 je daleko lepší volba.
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » sob pro 24, 2005 13:50

quinton píše:
zirkonxx píše:Jako antivirus AVAST (u nej je dobra moznost kontroly pocitace po restartu pred uplnym zavedenim windows)

Tak s Avastem moc dobré zkušenosti nemám. Navíc zkontrolování zaplnìného disku (40 GB) mu trvalo asi 2 hodiny, pøièemž se dost zpomalil poèítaè. NOD32 je daleko lepší volba.

Na AVAST jsem slysel hodne spatneho...

Jak jsem uz psal v tomto tematu a ackoliv se to bude zdat jako blbost, tak jsem po mnohaletem testovani vsemoznych antivirovych SW uplne upustil od instalace nejakeho takovehoto programu... a verte mi ze jsem testoval vetsinu co byla na trhu. Ted jsem 1,5 roku po novem re-instalu WindowsXP a celou dobu nebyl nainstalovan antivir - celych 1,5 roku nemam zadny problem! To samozrejme neznamena, ze se mi do kompu nemohl dostat nejaky "špeh" trojsky kun, ktery by zproneveroval moje data a informace. Kazdopadne doufam, ze muj hardware firewall si s tim vyporada... btw hardware vs. software firewall to je nebe a dudy... Software firewall uz nechci v kompu ani videt!!!
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Předchozí

Zpět na HELP - obecní rady