nedo píše:No, mìl jsem napsaný celkem dlouhý pøíspìvek, ale nakonec jsem se rozhodl ho smazat a uzavøít to krátce. Quintone, považoval jsem to (i pøes Tvoji netoleranci) za debatu na urèité úrovni. Pokud to tu ale stavíš na roveò serveru tipovani.cz svými požadavky typu "ukaž tiket nebo neuvìøím", tak se pro mne tato diskuze stává neseriózní a já s ní konèím. Já se jen pøipojil k názoru Johnny.Rebela - a ani jeden jsme svùj názor nikomu nenutili. Já naprosto vìøím, že Johnny.Rebel je se svými sázkami ziskový - ale v žádném pøípadì po nìm nepožaduji žádné dùkazy. Tvùj styl sázení znám a kdysi jsem podobným obdobím také prošel. Prostì mi ale nevyhovuje a nyní sázím jak sázím. Pokud chceš novým sázkaøùm nutit tuto variantu jako jedinou správnou, pak na to máš jistì právo. Já bych si netroufl tvrdit o mém stylu že je jediný správný a jak už tu napsal nìkdo pøede mnou "nejdùležitìjší je štìstí". Mùžeš mít stokrát zdùvodnìný jasný tip, klidnì i s dùvìrou 8/10 - ale pokud se na høišti odvrátí štìstí, tak Ti nepomùže ani Tvoje hra s procenty, s desetinkama a vùbec s èísílkama - a nepomùžou ani moje dvojtipy. Každý si tu svoji strategii která mu vyhovuje musí najít sám. Vede k tomu spousta proher a spousta výher - ale pokud si to nìkdo neosahá, tak jsou veškeré návody na nic. Proto žádnou strategii nepovažuji za jedinou správnou a proto nikomu neupírám právo na to, aby sázel jak sám uzná za vhodné.
to Btip - máš pravdu v tom, že i já si nìkdy u nìjakého zápasu øeknu "tak v tomto kursu na to peníze nedám". Ovšem uznávám, že je to jen velmi sporadicky a na prvním místì je u mne v drtivé vìtšinì pøípadù to, jestli tipu vìøím nebo ne.
Na závìr svého pùsobení v této diskusi bych tedy chtìl popøát všem sázkaøùm, a? je jejich strategie (a? už vyznávají jakoukoliv) dlouhodobì úspìšná!
Napsal si to moc hezky pøipojuju se k Tvému názoru.
Mužeme mít každý 1000 strategií a stejnì to za nás rozhodnou na høišti.