Dvojtipy - výhodné èi nevýhodné tipování

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod pat » čtv dub 20, 2006 17:10

nedo píše:No, mìl jsem napsaný celkem dlouhý pøíspìvek, ale nakonec jsem se rozhodl ho smazat a uzavøít to krátce. Quintone, považoval jsem to (i pøes Tvoji netoleranci) za debatu na urèité úrovni. Pokud to tu ale stavíš na roveò serveru tipovani.cz svými požadavky typu "ukaž tiket nebo neuvìøím", tak se pro mne tato diskuze stává neseriózní a já s ní konèím. Já se jen pøipojil k názoru Johnny.Rebela - a ani jeden jsme svùj názor nikomu nenutili. Já naprosto vìøím, že Johnny.Rebel je se svými sázkami ziskový - ale v žádném pøípadì po nìm nepožaduji žádné dùkazy. Tvùj styl sázení znám a kdysi jsem podobným obdobím také prošel. Prostì mi ale nevyhovuje a nyní sázím jak sázím. Pokud chceš novým sázkaøùm nutit tuto variantu jako jedinou správnou, pak na to máš jistì právo. Já bych si netroufl tvrdit o mém stylu že je jediný správný a jak už tu napsal nìkdo pøede mnou "nejdùležitìjší je štìstí". Mùžeš mít stokrát zdùvodnìný jasný tip, klidnì i s dùvìrou 8/10 - ale pokud se na høišti odvrátí štìstí, tak Ti nepomùže ani Tvoje hra s procenty, s desetinkama a vùbec s èísílkama - a nepomùžou ani moje dvojtipy. Každý si tu svoji strategii která mu vyhovuje musí najít sám. Vede k tomu spousta proher a spousta výher - ale pokud si to nìkdo neosahá, tak jsou veškeré návody na nic. Proto žádnou strategii nepovažuji za jedinou správnou a proto nikomu neupírám právo na to, aby sázel jak sám uzná za vhodné.

to Btip - máš pravdu v tom, že i já si nìkdy u nìjakého zápasu øeknu "tak v tomto kursu na to peníze nedám". Ovšem uznávám, že je to jen velmi sporadicky a na prvním místì je u mne v drtivé vìtšinì pøípadù to, jestli tipu vìøím nebo ne.

Na závìr svého pùsobení v této diskusi bych tedy chtìl popøát všem sázkaøùm, a? je jejich strategie (a? už vyznávají jakoukoliv) dlouhodobì úspìšná! :thumbup1:

Napsal si to moc hezky pøipojuju se k Tvému názoru.
Mužeme mít každý 1000 strategií a stejnì to za nás rozhodnou na høišti.
pat
Host
Host

Příspěvekod quinton » čtv dub 20, 2006 17:13

nedo bavíme se tu o dvojtipech!!!

Já jen podal matematické vysvìtlení proè jsou dvojtipy (tuplovanì v našich kamenných SK) nevýhodné.

Mì se zdá velice nekorektní napsat tady èísla, doplnit pod to "vyhráno na dvojtipech" a slavit.
Ne kvùli mì, já si toto pøeètu, pousmìju se a pomyslím si své. Ale tato sekce by mìla pomoci zaèínajícím a ne tak zkušeným sázkaøùm. Ti sem pøijdou a vidí borce s šesti hvìzdièkami jak píše že brutálnì vyvatil na dvojtipech. Co takový kluk který má kapesné pár stovek mìsíènì udìlá? Pùjde a bude sázet dvojtipy. :roll:

Vím že každý má svou hlavu a sází podle sebe, ale víme jak to je :?

Máš pravdu že pokud se ode mì na høišti odvrátí štìstí, je mi má hra s procentama a kursíkama na nic. Ale já v mém stylu sázení s rizikem prohry poèítám ( 100% - % odhad mého tipu :D :wink: )
1/10 small, 2/10 med, 3/10 big
quinton
Exmember
Exmember

Příspěvekod pat » čtv dub 20, 2006 17:38

quinton píše:to pat

Zajímalo by mì kdy jsem se povyšoval nad nìkým kdo má pár pøíspìvkù :roll:

Jinak co se stylu sázení týèe. Vycházím pouze ze svých zkušeností a ze zkušeností lidí, kteøí dlouhodobì vykazují zisky.
Lidi co mì znají a s kterými spolupracuji vìdí jakým stylem sázím a vìdí i jak na tom jsem. To je pro mì dùležité.
Pokud budeš sázet podle stylu je jedno jestli dvojtip nebo solo, jedno jestli 1,8 nebo 1,5 , pøeji Ti mnoho štìstí do budoucna, budeš ho potøebovat :wink:

Jinak jak už psal Btip, jediné øešení je soutìž, takže pokud chce nìkdo dokázat že dvojtipy jsou ziskové, založte si v sekci chat a pokec topic a
dokažte to. Pokud v delším èasovém horizontu vykážete zisk, uznám že na dvojtipech se dá vydìlávat!
Já na svém stylu sázení vykazuji zisk, ikdyž se poslední dobou moc nedaøí :(

to Btip

Já to myslel stejnì jako ty. Psal jsem že si rád vsadím AH+0,5 když je na favorita podcenìný kurs. Tzn. když je pìkná šance že by outsider mohl bodovat.

S tím povyšováním jsem to urèitì takhle nemyslel a pokud to takto z mého pøíspìvku vyznìlo rád se omluvím a omlouvám se.
Jinaè to že vycházíš v sázení ze svých zkušeností a Tvých známých a JDE VÁM TO je jen dobøe a blahopøeju.Ale v tom pøípadì že nìkdo má tu strategii jinou tak mu nechtìj vnutit že ta strategie je špatná nemuže být zisková....
Jinak štìstí my nemusíš pøát já ho nepotøebuju Já nesázím ani Sportku,ani ruletu ani žádnou loterii ani kolo štìstí na pouti..kde je štìstí a náhoda NEJDULEŽITÌJŠÍ
Sázím vše o èem jsem pøesvìdèen.Jestli je tam kurz 1.5 nebo 1.51..nebo 1.52 neøeším vubec a nepitvám..
Nejradši sázím max. dva dvojtipy s kurzem kolem 1,4-1,5 aby to dalo kolem 2,0 nebo AH 1 1/2 proti favoritovi a za ,,trochu penìz" vždy.
A jsem taky ziskovej !! A Ty si ted urèitì øíkáš že to není možný a normální a že to je % nevýhodný.......
Mìj se dobøe a pøeju jen výherní tikety a to ŠTÌSTÍÈKO......
pat
Host
Host

Příspěvekod allsvenskatip » čtv dub 20, 2006 17:55

pat píše:

Zajímalo by mì kdy jsem se povyšoval nad nìkým kdo má pár pøíspìvkù :roll:

Jinak co se stylu sázení týèe. Vycházím pouze ze svých zkušeností a ze zkušeností lidí, kteøí dlouhodobì vykazují zisky.
Lidi co mì znají a s kterými spolupracuji vìdí jakým stylem sázím a vìdí i jak na tom jsem. To je pro mì dùležité.
Pokud budeš sázet podle stylu je jedno jestli dvojtip nebo solo, jedno jestli 1,8 nebo 1,5 , pøeji Ti mnoho štìstí do budoucna, budeš ho potøebovat :wink:

Jinak jak už psal Btip, jediné øešení je soutìž, takže pokud chce nìkdo dokázat že dvojtipy jsou ziskové, založte si v sekci chat a pokec topic a
dokažte to. Pokud v delším èasovém horizontu vykážete zisk, uznám že na dvojtipech se dá vydìlávat!
Já na svém stylu sázení vykazuji zisk, ikdyž se poslední dobou moc nedaøí :(

to Btip

Já to myslel stejnì jako ty. Psal jsem že si rád vsadím AH+0,5 když je na favorita podcenìný kurs. Tzn. když je pìkná šance že by outsider mohl bodovat.

S tím povyšováním jsem to urèitì takhle nemyslel a pokud to takto z mého pøíspìvku vyznìlo rád se omluvím a omlouvám se.
Jinaè to že vycházíš v sázení ze svých zkušeností a Tvých známých a JDE VÁM TO je jen dobøe a blahopøeju.Ale v tom pøípadì že nìkdo má tu strategii jinou tak mu nechtìj vnutit že ta strategie je špatná nemuže být zisková....
Jinak štìstí my nemusíš pøát já ho nepotøebuju Já nesázím ani Sportku,ani ruletu ani žádnou loterii ani kolo štìstí na pouti..kde je štìstí a náhoda NEJDULEŽITÌJŠÍ
Sázím vše o èem jsem pøesvìdèen.Jestli je tam kurz 1.5 nebo 1.51..nebo 1.52 neøeším vubec a nepitvám..
Nejradši sázím max. dva dvojtipy s kurzem kolem 1,4-1,5 aby to dalo kolem 2,0 nebo AH 1 1/2 proti favoritovi a za ,,trochu penìz" vždy.
A jsem taky ziskovej !! A Ty si ted urèitì øíkáš že to není možný a normální a že to je % nevýhodný.......
Mìj se dobøe a pøeju jen výherní tikety a to ŠTÌSTÍÈKO......

Poèkej, tak ty tady vysvìtluješ quintonovi jak ti nemusí pøát štìstí a nakonec pøíspìvku mu ppopøeješ hodnì štìstí. Jinak tahle debata mì velmi zaujala a je pravda, že i já nejsem žádný odpùrce dvojtipù ani jiné strategie jakou jste tady napsali, hlavní je, abychom byli ziskoví a obrali sázkovky o nìjaké ty peníze. GL :wink: a respektujte svoje strategie, vždy? tohle fórum je proti sázkovkám a ne o tom abyste si navzájem vyvraceli teorie o sázení. A? každý píše a sází jak chce hlavnì když budou výherní tikety.
Žádost o přijetí
---------------
Tips: 10
Vsazené units: 25
Win: 2
Lost: 8
Units: -11
allsvenskatip
Host
Host

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv dub 20, 2006 18:06

quinton píše:nedo
Mì se zdá velice nekorektní napsat tady èísla, doplnit pod to "vyhráno na dvojtipech" a slavit.
Ne kvùli mì, já si toto pøeètu, pousmìju se a pomyslím si své. Ale tato sekce by mìla pomoci zaèínajícím a ne tak zkušeným sázkaøùm. Ti sem pøijdou a vidí borce s šesti hvìzdièkami jak píše že brutálnì vyvatil na dvojtipech. Co takový kluk který má kapesné pár stovek mìsíènì udìlá? Pùjde a bude sázet dvojtipy. :roll:

mì pøijde nekorektní , když èlovìk uznává jen to svoje a o ostatním øíká, že to je "špatné"

a co se týèe tìch výpoètù :arrow: než jsem udìlal ty výpoèty, tak jsem ani nevìdìl, jak jsem na tom s tou ziskovostí u dvojtipù .. ty výpoèty jsem udìlal èistì proto,že mì to v danou chvíli napadlo a zajímalo, zda opravdu je to tak hroznì neziskový,jak se píše .. a protože jsem mohl vycházet jen ze svých tiketù, tak jsem je holt použil :oops: .. nikde jsem nic neslavil, neøíkal, to je super, jen jsem prostì podal výsledky mých analýz a výpoètù, a i kdby to bylo ztrátové, anpsal bych to a øekl, ani je to ztrátové a mìl jsem holt stìstí, že mì to vycházelo (možná je to stìstí)

klidnì si rád nechám ukázat ostatních tikety, kde se používaly dvojtipy (Anebo naopak, kde je nepoužívaly) a porovnal bych to a zkusil udìlat podobné závìry :thumbup1:

navíc, i s tìmi èistými tipy na tiketech byl bych teoreticky v zisku, èili jak vidno obojí je ziskové , akorát jedno má ted trošku víc, jedno mín, což se ale mùže èasem otoèit :!:

nebo je to snad nìco špantýho a blbýho ovìøit si, zda dvojtipy jsou špatný a nebo nejsou ? jak jinak bych tedy mìl pøijít na to, že jsou anebo nejsou ziskové? tím, že bych tady se pohyboval v hladinì teoretických matematických èísel ? nebo jsem mìl jen napsat : - "ano, lidi, je to ziskové!" ? anebo ještì lépe, vubec nezakládat toto téma a nepøemýšlet o takových blbostech a dál si vést tu svou a nechat poznámku, že dvojtipy jsou na nic, bez protireakce? 8)

vìøím, že došlo jen k nedorozumìní a nepochopení a tak dejme stranou ukvapenosti a vášnì :wink: , hlavní je pøece, abychom všichni byli ziskoví a je jedno jak, GL ! :)
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod pat » čtv dub 20, 2006 18:17

allsvenskatip píše:
pat píše:

Poèkej, tak ty tady vysvìtluješ quintonovi jak ti nemusí pøát štìstí a nakonec pøíspìvku mu ppopøeješ hodnì štìstí. Jinak tahle debata mì velmi zaujala a je pravda, že i já nejsem žádný odpùrce dvojtipù ani jiné strategie jakou jste tady napsali, hlavní je, abychom byli ziskoví a obrali sázkovky o nìjaké ty peníze. GL :wink: a respektujte svoje strategie, vždy? tohle fórum je proti sázkovkám a ne o tom abyste si navzájem vyvraceli teorie o sázení. A? každý píše a sází jak chce hlavnì když budou výherní tikety.

No to ŠTÌSTÍÈKO ,,ala Franta Straka" ten ho taky vyzdvihuje jsem myslel ironicky..
pat
Host
Host

REBEL

Příspěvekod sandokan » čtv dub 20, 2006 19:18

Je vidìt že seš z BRNA protože píšeš rozumì a fandím ti ZDAR a hodnì dobrých tipù
sandokan
Host
Host

Příspěvekod sandokan » čtv dub 20, 2006 19:19

TO patøilo REBELOVI
sandokan
Host
Host

Re: REBEL

Příspěvekod Johnny.Rebel » čtv dub 20, 2006 20:10

sandokan píše:Je vidìt že seš z BRNA protože píšeš rozumì a fandím ti ZDAR a hodnì dobrých tipù

taky hodnì zdaru a uspìchu(nejen v tipování) a už tøeba tento víkend :wink:
Johnny.Rebel
Host
Host

Příspěvekod frantapriklep » pát dub 21, 2006 7:24

tak som si aj ja preèítal Vaše príspevky, a naprosto ale naprosto nechápem,preèo by mali by? dvojtipy nezmyselné :shock: .Keï vidím že manèaft hrá dobre ale nepotrebuje vyhra? a súperovi chýbajú útoèníci a ide si prakticky pre remízu,tak nevidím dôvod preèo si neda? dvojtip.
A stratégia h¾ada? chyby u bookmakerov je síce pekná, no zbytoèná.Už som tu na fóre nieko¾kokrát èítal vyjadrenia typu:"Je to jasná jednotka,no za kurz 1,7 ju nehrám,value vidím tak v 2,0-2,2....tak takéto reèi mi prídu úplne ale úplne uletené :lol:
Raz keï si myslím že v tom zápase bude jednotka vsadím ju tak èi tak.
"It's better to be silent and be thought a fool,than speak and remove all doubts..."
frantapriklep
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady