teraz jedna statistika(click here) zase z ineho sudka.
yield = vynos, trebarz yield 120% znamena, ze na kazdu vsadenu korunu sa mi vrati 1.20 (v priemere).
wrate = winrate = percento uhadnutych zapasov (won/total)
total = pocet zapasov
won = pocet uhadnutych zapasov
asi o tom, do jakej miery sa da spoliehat na SK pri typovani vysledku. v prvom pripade vyberam NAJNIZSI (min) kurz (1, X, alebo 2), bez ohladu na to ci hra team doma alebo vonku.
druha tabulka je zase opacna, jak zle vedia SK ohodnotit pravdepodobnost a vyberam NAJVYSSI kurz pri vsetkych zpasoch daneho teamu (jedno ci doma, vonku, vyhry, prehry alebo remizy..)
teda ak by som napriklad podaval na vsetky zapasi bari a riadil sa kurzami SK, tak mam zisk 35%. zase naopak, pokial by som sa riadil presne opacne a vyberal najvyssi kurz, tak vpripade tenerife som vpluse 50%.
ak je zle ohodnotene muzstvo v jednej sezone da sa to este pochopit, ale napr. taky bochum, na 101 zapasov, zisk 124%, to uz je docela zajimave.
z praktickeho hladiska sa to da pouzit asi tak, ze kuknem zapas, zda sa mi moc vysoky kurz - pokial je dotycne muzsto v MAX tabulke vysoko (teda kurz nezodpoveda realite), malo by to byt gut, resp. naopak, pokial sa mi naky kurz zda moc mali, resp. vysledok neisty a muzstvo je v MIN tabulke vysoko, malo by to dopadnut ok.