No poslední 3 mìsíce praktikuji systém, který tu byl již popsán,tzn. že prostì èekám až vyhraji. Jelikož sázím nìco málo pøes rok,a dìlám si pøesné statistiky úspìšnosti,tak vím, že za prvních 12 mìsícù jsem byl asi 10000 v mínusu(asi 800 na mìsíc).Za ty poslední 3 mìsíce jsem naopak dost v plusu.
+5187,- (+25,78 %)
+6038,- (+29,32 %)
+17916 (+41,61 %)
Jako zaèáteèník jsem dìlal tu chybu, že jsem si myslel, že tento tiket prostì musí vyhrát, osolil ho a pak celý mìsíc dorovnával ztrátu,po èase jsem zjistil, že do kurzu asi 5-8 kopíruji sázkovky s malým plusem (napø sázenky s kurzem 2,5-3 mi vychází asi s 2,1 pravdìpodobností), pøesto jsem byl v mínusu(holt špatná finanèní politika). Takže dnes dávám dennì 1main s kurzem 2-4(vìtšina 2,5-3,2) a nejhorší bilanci (statistika za tøi mìsíce, takže nic jistýho) mám 5 nevyjítých posobì(mìl jsem dovolenou a trošku podcenil pøípravu), takže 6tou jsem osolil asi 11tisic. Jo systém mám postaven tak, že zadávám pouze èástku, kterou chci dennì vydìlat(momentálnì 500-tzn 15000 za mìsíc).Mám v zásobì tak 30000, èímž mám momentálnì pokryto asi tak 6dení možný výpadek. Takže je to hlavnì o psychologii. 1.mesic staèí dennì vyhrát 50k dennì další 100 a tak dál. Tento systém má výhodu, že mùžež být dlouhodobì horší než bookmakeøi, ale finanène poøád dost vydìlat. Ale kvùli nervùm ,je lepší vyhrávat
Jo a na poškádlení sázím bez problému kurzy i pod 1,1, ale urèitì ne první zápasy na turnaji(kolektivní sporty), nebo nejaký turnaj s dotací 25k(tenis), kdy spolu hrají dva hráèi(ky), které nikdo nikdy nevidìl. A napø úspìšnost kurzù pod 1,1 vèetnì(a že jich vìtšina je 1,1) je nìco kolem 98%. Sice ty dva zápasy ze sta obreèím, ale takový je život. No nìjak jsem se rozpovídal, každopádnì obdivuji lidi, kteøí jsou mnohem lepší než bookies, a vydìlávaj na tom. Já holt pouze využívám statistiku,a to mùže skoro každý
Nejsem žádný odborník,nikdy netvrdím nic na 100%, ale jsem v plusu a to se poèítá!!!