Trefík

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod zirkonxx » úte lis 02, 2004 10:09

Dick píše:Používám :
- eScore : v podstatì jen na American sports - úspìšnost 65%
http://members.optushome.com.au/rmonahan1/
- Trefik : fotbalové ligy - žádná sláva
- Footyforecast v2.0 - fotbalové ligy, kam se na nìj hrabe Trefík
http://footyforecast.com
- LeaguePad - velká spokojenost
http://www.leaguepad.com/

Celkem vzato, tam kde se všechni 4 radilové shodnou je slusna uspesnost :wink:

To jsi dobrej když jsi to všechno koupil :wink:

Osobne me trefik taky nevyhovuje chtìlo by to prijemnejsi uživatelske rozhrani snad i proto si delam svuj vlastni program.
Zbyněk, program Tipni a můj deníček viz http://vysledek.cz/blog/ ICQ 338999418
zirkonxx
Host
Host

Příspěvekod housenka » úte lis 02, 2004 18:55

Mathis napsal : neumím to pøendat.....

Jasnì že kdo si chce ukládat výsledky,sestavy a pod. tak pro nìj je tøeba Trefík asi dobrej.Ale já to beru podle toho,že teoreticky mi má pomoct pøi sázení.Když vsadím podle svého uvážení a dejme tomu po hodinovém pøemýšlení a rùzném zkoumání vyberu 10 tipù,a vìtšinou jich 7 uhádnu/teï se nebavím o dvojtipu/,tak mám 70% úspìšnost.Vyberu 10 tipù s pomocí Trefíku,zdù?azòuji s pomocí Trefíku,a vìtšinou jich uhádnu také 7.K èemu je mi Trefík? Navíc mi opravdu pøipadá zbyteènì složitý.Používám eScore,kde s jeho pomocí vyberu 10 tipù a uhádnu zase 7,ale je to pro mì jasnì srozumitelný program,který vùbec nezohledòuje minulost.V jednoduchosti je síla.Ale je to také jenom mùj názor,Každý má svojí taktiku a svoje pomùcky.Proto prostì pracuju a pak sázím.
Pracuji abych mohl sázet
housenka
Host
Host

Příspěvekod Pro_Pa » úte lis 02, 2004 19:57

Žádný program nikomu v sázení nijak dramaticky nezvedne jeho úspìšnost. Jak je v minulém pøíspìvku a? používám nìjaký program, nebo ne, tak mám úspìšnost podobnou.
Každý program má výhodu, že máte historii pohromadì a nemusíte jí nikde pracnì zjiš?ovat.
Pro mì je u Trefíku výborné, že mám nabídky sázkových kanceláøí po ruce s aktualizací, která je nìkolikrát dennì, takže když si pøipravím tiket, tak mi trefík øekne, kde ho vsadit, kdo dá nejlepší kurz. Také pøesnì je možné zjistit vývoj kurzù u jednotlivých SK. Zkrátka nemusím nic zjiš?ovat a vše mám po ruce.
Pokud chcete zjistit informace k zápasu, který chcete tipovat, tak i informace o vzájemných zápasech, støelcích gólù, posledních zápasech týmù je také dùležitá a v Trefíku toto máte, na netu si už jenom zjistíte podrobnìjší info, zranìní apod.
Pro_Pa
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » stř lis 03, 2004 21:33

Trefík je ale fakt zbyteènì složitej....plno vìcí v nìm nevyužiješ a zbyteènì pøekážejí a zpomalují...
Já sám osobnì Trefík pomalu pøestávám používat a používám hlavnì Tipzap nebo další prg. Prostì jednodušší, který nabídnou to, co potøebuji. Hlavnì rychlý a pøehledný prg...
brumla83
Host
Host

Příspěvekod Mordyjan » stř dub 12, 2006 21:02

brumla83 píše:Trefík je ale fakt zbyteènì složitej....plno vìcí v nìm nevyužiješ a zbyteènì pøekážejí a zpomalují...

Jak se to vezme.
Zkusím se zamyslet nad ním trochu z více stran. Víš každý nástroj má svou kvalitu a nedostatky. A tak jako v práci bys nepustil èlovìka bez patøièné odbornosti a zkušenosti k mašinì za 5 mil., tak samo je to s tímto nástrojem. Ber to prosím ale obraznì. Tím nechci øíci, že jsi nevzdìlaný èi tì jinak urážet ! :D . Obraznì øíkám proto, protože tu mašinu, a našem pøípadì trefík, si zakoupil za své a je na tobì jak ho sám využiješ èi spíše umíš využít.
Mimoto pan Kraus, co by èlovìk, kterému za ten program patøí mùj obdiv, a sám si mùžeš všimnout, že je základním kamenem na kterém jede www.betexplorer.com, je velmi ochotný zprovoznit každou rozumnou vìc pro rozšíøení èi vylepšení programu.

Je tøeba vzít v potaz, že program nabízí velké množství filtrování dat (ty filtry si lze nakonfigurovat a uložit pro pozdìjší použití) dle své volby a mnoho jiných funkcí. A iniciativì se meze nekladou, navrhnout p. Krausovi svùj filtr, který by mohl pomoci i jiným není pøece problém. Chápu, že v zaèátku tì mùže množství tìch rùzných funkcí pøekvapit, ale je jen otázka èasu a píle, to vše pochopit a nauèit se využívat.
Je pravda, že by neškodilo, kdyby mì program nìkolik úrovní nastavení funkènosti od zaèáteèník a dále po komletním obeznámení pak napø. výbìr a aktivace jen svých potøebných funkcí. Je to otázka zda by to k vìtší rychlosti trefika pomohlo.
Nechci dál vypisovat další výhody, to už provedl Pro_pa, jen zopakuji, že podstatné je ho brát jako pomocný nástroj nikoliv automatickou výrobní linku na peníze.

No a jsou sázkaøi, kteøí vzhledem ke svému stylu sázení nepotøebují trefika vùbec a tak je tøeba vše brát, viz tiper housenka. Je tøeba zhodnotit vše pøed nákupem na zcela funkèním demu, zda se to èlovìku pro jeho strategii vyplatí èi ne. Prozatím jsem projíždìl zbìžnì demo a pro mì bude pøínosný v tom smìru, že si mohu nadefinovat filtry dat, které mì zajímají tzn. druhy oblíbených lig, filtry tøízení (remízy, tøetiny apod., dle výše kurzù, dle sériií) z rùzných pohledù a to vše na jednom místì a na rozdíl od procházení na netu èasovì i celkem rychle. Kromì toho si èlovìk mùže vést kompletní evidenci tiketù s auto vyhodnocením apod. A myslím, že i když vypadá program složitì, tak složitý není, a ještì je tam hodnì prostoru na další vylepšování.

Dle mého názoru je využitelný pro mnoho typù strategií. A tìch 15 kè za aktualizaci na týden si èlovìk snad na to vydìlá. I když nìkteré týdny to s tím štìstím stojí opravdu za prd :footy: .

Dovolím si vyslovit názor, že Trefik mùže dávat tipy i takové, aby našim velkým SK nebyl svou pøípadnou vìtší úspìšností náhodou trnem v oku :?: :idea:. Sami velmi úspìšní sázkaøi možná mohou potvrdit pøedevším u zahranièních SK rùzné zajímavé praktiky utáhnutí kohoutku.

Neøíkám, že je Trefik nejlepší, ale umí mnoho a pokud jde o to uživatelské rozhraní je pravda, že je nestandardnì øešeno a lze si jej nakofigurovat jak je tøeba, což je zase výhoda. A opìt musím pøipomenout, že každý mùže svými podnìty program posunout dopøedu.

mathis píše:Co se tyce Trefika jakozto pomucky na sazeni,tak s tim vam nemuzu pomoct,pac na takove veci sem ho jeste nezkousel pouzivat a predstava,ze bych si vsadil na nejaky tym jen protoze treba pred dvaceti lety soupere vzdycky porazel,je fakt ulitla.....

No pokud je to pravda, s tím že poèítá do aktuální úspìšnosti i zápasy z pøedchozích sezon, tak to je fakt hovadina. Je-li tomu tak, zkusím s tím nìco udìlat.

Taky se rád podívám a díky za tip Dickovi na ten Footyforecast v2.0
Èlovìk musí být vìdma,nebo mít zaruèené info,nebo využívat statistiky stejnì jako book a k tomu cit.
Mordyjan
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř dub 12, 2006 22:12

----------------------------------------------------------------

to Mordyjan:

Podívej se, kdy zaèala diskuze k tomuto tématu - pøed dvìma roky a ukonèena byla pøed rokem a pùl.

Za tu dobu došlo k nìkolika aktualizacím Trefíku, rozšíøení o desítky lig a soutìží, byly doplnìny kurzy asi dvou desítek našich i zahranièních sázkovek, spuštìna kompaktibilita se sázkovkou Synottip - možnost zadávaní tiketù pøímo z programu Trefík, vyhodnocování tiketù a úspìšnost zadaných sázek. Napø. u tenisu si mužeš doplòovat svoje postøehy a údaje o jednotlivých hráèích. Dále je nìkolik aktualizací dennì - výjimkou nejsou ani tøi nebo ètyøi aktualizace.

Trefík se stále vyvíjí a ikdyž jej mnozí kritizují a snaží se vymyslet nìco lepšího, tak poøád zùstává jen u øeèí. Maximálnì vymyslí nìco podobného na tøi ligy a po pár mìsících je pøestane bavit atualizovat výsledky a pravidelnì doplòovat údaje.

Pan Kraus má mùj obdiv, jeho program používám a nestydím se za to. Samozøejmì, že další bližší údaje si dle potøeby dohledám, ale jako základní stavební kámen je Trefík na velmi slušné úrovni.

Ale musím opìt pøipomenout, že jsi nelogicky navázal na debatu starou dva roky a tehdy nebyl Trefík na takové úrovni jako dnes, proto se nediv reakci nìkterých kolegù.

-------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod Mordyjan » čtv dub 13, 2006 8:06

AMZ píše:----------------------------------------------------------------

to Mordyjan:

Podívej se, kdy zaèala diskuze k tomuto tématu - pøed dvìma roky a ukonèena byla pøed rokem a pùl.

Za tu dobu došlo k nìkolika aktualizacím Trefíku, rozšíøení o desítky lig a soutìží, byly doplnìny kurzy asi dvou desítek našich i zahranièních sázkovek, spuštìna kompaktibilita se sázkovkou Synottip - možnost zadávaní tiketù pøímo z programu Trefík, vyhodnocování tiketù a úspìšnost zadaných sázek. Napø. u tenisu si mužeš doplòovat svoje postøehy a údaje o jednotlivých hráèích. Dále je nìkolik aktualizací dennì - výjimkou nejsou ani tøi nebo ètyøi aktualizace.

Trefík se stále vyvíjí a ikdyž jej mnozí kritizují a snaží se vymyslet nìco lepšího, tak poøád zùstává jen u øeèí. Maximálnì vymyslí nìco podobného na tøi ligy a po pár mìsících je pøestane bavit atualizovat výsledky a pravidelnì doplòovat údaje.

Pan Kraus má mùj obdiv, jeho program používám a nestydím se za to. Samozøejmì, že další bližší údaje si dle potøeby dohledám, ale jako základní stavební kámen je Trefík na velmi slušné úrovni.

Ale musím opìt pøipomenout, že jsi nelogicky navázal na debatu starou dva roky a tehdy nebyl Trefík na takové úrovni jako dnes, proto se nediv reakci nìkterých kolegù.

Díky za pøipomínku. Samozøejmì jsem si byl vìdom stáøí pøíspìvkù. I když to možná vypadá nelogicky, šlo mi o to pokusit se s odstupem èasu znova rozproudit nad tím diskusi a zjistit dnešní názory a hodnocení od lidí na tento soft.

Nemohu opravdu srovnávat co umìl pøed dvìma toky s tím co dnes, šlo mi opravdu o to co pøináší lidem dnes. A taky mi šlo z mého pohledu popsat výhody trefíku v obecném pojetí bez ohledu na èas. Pokud mám ještì v pamìti stav pøed dvìma roky, jádro funkènosti a logika programu moc výrazných zmìn nedoznalo.

Dìkuji tedy ještì jednou za reakci a aktuální zkušenosti. Je to pøesnì to proè jsem reagoval na tak starou diskusi.

A? se ti daøí stále dál, tvùj deníèek je dobrým vzorem
Èlovìk musí být vìdma,nebo mít zaruèené info,nebo využívat statistiky stejnì jako book a k tomu cit.
Mordyjan
Host
Host

Příspěvekod AMZ » čtv dub 13, 2006 9:04

----------------------------------------------------------------

Používám Trefík asi 4 rokem, takže vím, jak se postupnì vyvíjel.

Mnoho lidí jej však pøeceòuje a oèekává od nìj zázraky. Je to v podstatì jen souhrn výsledkù a statistik. Jak uvádím - pouze základní stavební kámen.

Pokud si jej však nìkdo koupí jako automat na snadné výhry - tak spláèe nad výdìlkem. Takový stroj, který by porážel sázkovky, neexistuje.

Pro mì osobnì je èástka 15 Kè týdnì za aktualizace velmi pøijatelná, protože vìtšinu hlavních údajù mám na jednom místì.

Když budu mluvit konkrétnì o tenisu, jsou zde prakticky všechny turnaje vèetnì nízkorozpoètových challengerù.

Chybí však klubové soutìže, juniorské výsledky a špatnì zpracovaný je Davis Cup. Nìkteré osobní údaje o hráèích jsou chybné (datum narození, výška, národnost) a u nìkterých tenistù / tenistek chybìjí data úplnì.

Ale znovu opakuji: jako základní podpùrný prostøedek pro sázkaøe je Trefík dostaèující. A slovo základní zdùrazòuji.

Urèitì se však dá bez nìj obejít a potøebná data vyhledat na netu. Já už si na nìj zvykl a šetøí mi èas. Proto jsem jeho zastáncem. Chápu však, že jeho cena mùže být pro nìkoho (napø. studenty) vysoká a pokud mají dostatek èasu, snadno si stejné údaje vyhledají v pøestávkách mezi studiem nebo v dobì volna na internetu.

Trefík mùže usnadnit sázkaøi tipováni, ale výhru mu nezaruèí.

AMZ
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » čtv dub 13, 2006 16:38

jojo, souhlasím s vama...

Je to otázka názoru a potøeb sázejícího... Nìkomu bohatì staèí jednodušeji bìžící program, nìkomu jen www stránky s databází lig no a nìkteøí jsou do sázení tak zapáleni, že trefika využívají na 100procent komplet ;)
brumla83
Host
Host

Příspěvekod sandokan » pát dub 14, 2006 17:40

používám trefík již nìkolik let a jsem v celku spokojený zajímalo by mì jak máte nìkdo nastaveny procenta ve skupinì sport myslím kolik procen pro domácí èi hosty napø remíza 10% domácí % hoste,výhra domacích o 1 gol napø.11%dom9%hostéto má vlstì vliv na grafické znázornìní vývoje síly mužstev
sandokan
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady