Fortuna-Hanák radí, klame, dezinformuje

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod cica18 » stř pro 14, 2005 19:03

tak si taky prihodim

pokud si nekdo precetl dnesni cislo a samozrejme jeho zadni stranku nemuze nevsadit Dallas - Phoenix cistou jedna za kurs 1.42 nabizeny Fortunou.....hostum totiz dle pana Hanaka chybi 4 hraci zakladni sestavy....kdyz pominu A. Stoudemire kterej chybi od zacatku sezony a budu ho tedy pocitat do zakladni sestavy i kdyz lonske.....tu dale mame Briana Granta kterej si taky letos jeste moc nevystrelil a o jeho postaveni v zakladni sestave misto S.Mariona by se dalo s uspechem pochybovat....takze zbyva maximalne tak Jones a Barbosa a ze by zrovna oni dva byly letos clenove zakladu se take neda 100% rici

ja ackoliv hraju stejny zapas dokonce v handicapu bych tedy takovou kravinu se zakladni sestavou nikdy nenapsal
cica18
Host
Host

Příspěvekod longevyl » čtv pro 15, 2005 15:33

Mì zase dostalo odùvodnìní tipu na Hertha-Steaua 2
"Pro Rumuny je další kolo v Poháru UEFA úspìchem."

Je možné, že to myslí jako konstatování a chce Rumunùm pogratulovat :lol:
Každopádnì faktem zùstává, že zatímco Rumuni mají postup jistý, Hertha potøebuje aspoò bod :oops:

Já mu snad zase napíšu, neb to už je exhibice :lol:
longevyl
Member
Member

Příspěvekod longevyl » čtv pro 15, 2005 15:43

Tak jsem holt neodolal a seznámil Mr.Hanáka i s touto stránkou:) Doufám, že nám tøeba nìco poradí 8)

Musím konstatovat, že po Vaší sebevìdomé, až arogantní odpovìdi jsem zadní stránku Sportu zaèal èíst s nevšedním zájmem. Když pominu drobné chybièky ,které tipera Vašeho formátu jistì nemusí zajímat, nedá mi to neupozornit na dnešní úchvatnou duchaplnost.

Odùvodnìní tipu na Hertha-Steaua 2
"Pro Rumuny je další kolo v Poháru UEFA úspìchem."

Je možné, že to myslíte jako konstatování a chcete Rumunùm pogratulovat

Každopádnì faktem zùstává, že zatímco Rumuni mají postup jistý, Hertha potøebuje aspoò bod, takže o motivaci není øeèi

Samozøejmì je možné, že to Hertha nezvládne a vy napíšete, "vždy? to vyšlo", nicménì to nic na tom, že píšete nesmysly, za které by se soudný èlovìk musel stydìt, nemìní.
Máte už i svùj fanklub : http://www.profisazkar.com/forum/viewto ... 3724#73724
Závìrem chci podotknout, že má kritika není namíøena osobnì proti Vám,ale fascinuje mne, jakým zpùsobem se svému hlavnímu bookmakerovi Fortuna dovoluje prezentovat. O profesionální cti nemluvì (najdete ve výkladovém slovníku) nemluvì
longevyl
Member
Member

Příspěvekod soustek » čtv pro 15, 2005 17:27

Ted uz to nemam u sebe, ale myslim, ze jsem se vcera pozastavil nad timto:

Sice zadnej komentar, ale cervene oznaceno (coz jsou jeho doporuceni) bylo toto:
1) Sevilla vyhraje
2) Sevilla OVER
3) Sevilla NEDA GOL
:lol:
soustek
Exmember
Exmember

Příspěvekod qwertyy » čtv pro 15, 2005 18:32

Mno jak si to tu proèítám tak to vypadá opravdu zajímavì. Už jen fakt že bookie doporuèuje ke vsazení tipy zápasù, kde on sám tvoøí popø. spolutvoøí (èi kopíruje) kurzy, tak to ve mì budí samozøejmì obrovskou dùvìru. Lidi tady na fóru rozhodnì nepatøí do cílové skupiny tohoto reklamního triku, ale bohužel to asi zabírá tam kde by mìlo. Je mi opravdu líto tìch, kteøí bìží do Fortuny, jen aby si staèili vsadit ty skvìlé zápasy co jim pan odborník doporuèil :roll:
A odpovìï, že se snaží pomoci sázkaøùm vyhrát nìjaké peníze - to už opravdu nepotøebuje komentáø, každý alespoò trošku soudný èlovìk si uvìdomí, že cílem každého podnikání v ÈR je zisk (takhle nìjak je to v zákoníku)...takže tady si mr.Hanák docela "nabìhl".

GL a obròte si nervy, podobných akcí bude od locals s "nástupem internetových sázkovek" u nás pøibývat...

btw. tenhle topic je pøíjemným zpestøením v pøedvánoèním shonu :wink:
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

Příspěvekod longevyl » čtv pro 15, 2005 19:22

qwertyy píše:Mno jak si to tu proèítám tak to vypadá opravdu zajímavì. Už jen fakt že bookie doporuèuje ke vsazení tipy zápasù, kde on sám tvoøí popø. spolutvoøí (èi kopíruje) kurzy, tak to ve mì budí samozøejmì obrovskou dùvìru. Lidi tady na fóru rozhodnì nepatøí do cílové skupiny tohoto reklamního triku, ale bohužel to asi zabírá tam kde by mìlo. Je mi opravdu líto tìch, kteøí bìží do Fortuny, jen aby si staèili vsadit ty skvìlé zápasy co jim pan odborník doporuèil :roll:
A odpovìï, že se snaží pomoci sázkaøùm vyhrát nìjaké peníze - to už opravdu nepotøebuje komentáø, každý alespoò trošku soudný èlovìk si uvìdomí, že cílem každého podnikání v ÈR je zisk (takhle nìjak je to v zákoníku)...takže tady si mr.Hanák docela "nabìhl".

GL a obròte si nervy, podobných akcí bude od locals s "nástupem internetových sázkovek" u nás pøibývat...

btw. tenhle topic je pøíjemným zpestøením v pøedvánoèním shonu :wink:

já to chápu, že je to reklamní akce atd.
Ale proè to dìlat tak hloupì, lhát u toho..kdyby mi napsal, že to všechno ví, ale že musí, tak ho polituju a OK, ale on se tváøí jak mistr svìta, pøitom bych se s takovými postøehy stydìl vlézt do sázkárny:)
longevyl
Member
Member

Příspěvekod Reti » pát pro 16, 2005 6:54

Zajímavé ètení. Domnívám se, že ten èlovìk ve Sportu je rád, že se zviditelní a tipuje poctivì podle svých znalostí, které jsou nìkdy docela dobré a nìkdy docela špatné. Obèas použije i trochu statistiky a tehdy je naprosto nedùvìryhodný(mám knihu køížových tabulek všech evropských fotb.lig od jejich zaèátku,takže jsem si pár jeho informací provìøil). ONI jsou rádi,když hrajete a nejradìji jsou když vyhrajete! MAJÍ JISTOTU, že když vyhrajete,že se vrátíte,že to zkusíte znovu! Klidnì si vyhrajte deset, dvacet tisíc! Tím líp, pro nì to nejsou peníze,ale vy se stáváte nenápadnì ZÁVISLÝMI! Je to jen otázka èasu a to riziko, že se stanete skuteèným profíkem je zanedbatelné. :lol:
Reti
Host
Host

Příspěvekod longevyl » pát pro 16, 2005 9:48

Náš Velký bookie se pøekonává, dnešní zdùvodnìní tipu na hokejové Rakousko:
Salzburg-Villach 1
V devadesáti minutách Salzburg doma ještì neprohrál. :roll:
longevyl
Member
Member

Příspěvekod hanush » pát pro 16, 2005 10:04

longevyl píše:Náš Velký bookie se pøekonává, dnešní zdùvodnìní tipu na hokejové Rakousko:
Salzburg-Villach 1

Tak mám takový pocit, že to moderuje Felix Holzmann :) Tohle je ale úplná drsárna..
hanush
Exmember
Exmember

Příspěvekod Pikalek » pát pro 16, 2005 10:59

longevyl píše:Náš Velký bookie se pøekonává, dnešní zdùvodnìní tipu na hokejové Rakousko:
Salzburg-Villach 1

ctu to tady od zacatku..ale co je moc je uz proste moc! Tohle snad nemuze napsat ani 15-ti letej kluk kterej aspon trochu neco o sportu vi. A ne hlavni bookie fortuny. Podle toho pak taky nekdy vypadaj ty kurzy kdyz ani nevi kolik se to hraje. :roll: ..treba ani nevi ze se hraje na lede :idea:
Gabriel And Dresden - Tracking Treasure Down

zkuste: http://www.travian.cz/?uc=cz1_18262
Pikalek
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady