Gagin píše:Tak ono i při dostatečném protáčení financí i těch 5% stačí ne? (tedy jak komu)
Přesně tak, a asijské trhy jsou v tomto měřítko pro většinu lidí naprosto bez omezení na vkladech
Moderátor: Moderátoři
Gagin píše:Tak ono i při dostatečném protáčení financí i těch 5% stačí ne? (tedy jak komu)
Peteas: jak sázíš akovky? průměrný kurz? počet zápasů?
Gagin píše:A ještě jeden takovej můj názor, já si myslím, že dokud žijou asijské handicapy, tak se není čeho bát, jelikož dle mého se na nich dá dlouhodobě profitovat.
Ovšem s tím procentem zcela nižším než nějakých 20%, třeba mezi 5% - 10%
A jelikož asijské sázkovky nabízejí asiany i dobré limity, myslím si že i tak má sázení budoucnost. Samozřejmě odpadnou méně zdatní sázkaři (jako já )
Peteas píše:Gagin píše:Tak ono i při dostatečném protáčení financí i těch 5% stačí ne? (tedy jak komu)
Akovky hraju všechno možné, ale nejčastěji asi double a triple. Nejvýhodnější mi vychází dlouhodobě akovky s kurzem někde mezi 3 - 5.
Peteas píše:Ještě by mě zajímala jedna věc, související s asii, a to která sk vypisuje první kurzy. Zdá se mi totiž, že např. M88, 188bet atd.. není absolutně šance chytit ani přibližně open kurzy v asii. Řekl bych, že opíšou už trhem uprevený kurz z IBC nebo některé jiné SK
JayJay píše:Peteas píše:Gagin píše:Tak ono i při dostatečném protáčení financí i těch 5% stačí ne? (tedy jak komu)
Akovky hraju všechno možné, ale nejčastěji asi double a triple. Nejvýhodnější mi vychází dlouhodobě akovky s kurzem někde mezi 3 - 5.
Pod tohle se můžu podepsat; v době kdy jsem ještě aktivně chodil do locals a sázel tam, jsem praktikoval podobné strategie. Ono to vlastně není tak dlouho, cca 1 - 1,5 roku.
JayJay píše:Gagin píše:A jak je to se ziskem?
Udržíte alespoň 10% při takovém počtu zápasů?
Primárně není otázka počtu zápasů, ale na jakých trzích člověk sází. Na BaW není problém udělat profit 50 % (ročně). Na Pinnacle i 60 % při sólech (beze srandy), tak obrovské chyby při opisování okrajových lig od baw někdy mají. Jenže tyto dvě položky mají v sobě ohromné omezení ve vkladech.
Evropský trh (vyjma baw a okrajových lig Pinnacle) už tak příznivý není, leč i zde si dokážu představit 20-25% yield. Záleží SK od SK.
Nejtvrdší je sázení na asijských trzích, tam je 20 % prakticky nedosažitelné sci-fi, v podstatě jakýkoliv dvouciferný výsledek v yieldu je v Asii velice kvalitní počin. Já tam budu tak kolem 12-14 % odhadem, ale je to především díky orientaci na ještě neobsazené trhy, které občas nabídnou vysoce nadstandardní value na zdejší podmínky. Kdybych sázel třeba jen největší evropské ligy, tak se přes 10 % nepřehoupnu ani omylem.
Abych to shrnul - yield nesouvisí přímo s počtem zápasů, souvisí především s tím, na jakých trzích člověk sází (tzn. které mu dostačují). Třeba 20 % na BaW bude pro mě mnohem méně hodnotný výkon než 15 % v Asii, a to proto, že v Asii ten člověk využívá možnosti téměř na maximum, kdežto na baw je to od toho člověka víceméně průměrný výkon, kterého je schopen každý trochu znalejší sázkař.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků