SuperStar 2

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Kdo zvítìzí ve finale?

Gaba Al Dhaba
13
41%
Vlasta Horvath
9
28%
Petr Bende
8
25%
Michal Hudcek
2
6%

Celkem hlasů : 32

Příspěvekod brumla83 » ned čer 05, 2005 8:25

co se bude dnes zpívat? jakej styl?

tak na koho vsadit? hm?

já teï už nevím vùbec....fanynek tam už moc nebude....Horváth je Cikán, Bende škaredej, ona zpívá obèas falešnì... :evil:

Navíc podle hlasování na novinky.cz by mìla vypadnout Gabriela Al Dhábba. A tu zas dost lidí považuje za favoritku.
brumla83
Host
Host

Příspěvekod Gagin » ned čer 05, 2005 9:48

Tak zase jeden èláneèek doufám že sem nehodím zase starej :oops:

Anketa a tipy Práva na nedìlní SuperStar

Obrázek
[url=http:///www.nova.cz]foto: Novinky s použitím Nova[/url]

Soutìžícím jsme tradiènì položili dvì otázky: 1. Jaký muzikál se vám nejvíce líbil? 2. S kým byste si chtìli zazpívat na jednom pódiu?

4.6. 2005 18:58

Obrázek

Gabriela Al Dhábba (19 let)

1. Vidìla jsem Drákulu, Ježíše, Hamleta, Johanku z Arku a snad ještì nìco. Johanka se mi líbila nejvíc. Byla na ní skvìlá atmosféra. Hrála se v pomìrnì malém divadle, bylo to komornìjší a hlavnì byla hodnì pocitová. Pøijde mi, že ten muzikál je pøedevším o duši té holky. Samozøejmì jej také dotváøela krásná muzika.

2. Chtìla bych si zazpíval se Sherley Basey nebo s Gwen Stefani. Styly, ve kterých se pohybují, jsou od sebe strašnì daleko, ale oba by mì bavily. Líbí se mi pøedevším dávnìjší tvorba Gwen Stefani, když byla ještì ovlivnìná ska a zpívala s No Doubt.

Tip Práva: 80%

Obrázek

Petr Bende (27 let)

1. Muzikál Jesus Christ Superstar jsem sice nevidìl, ale byl jsem na koncertì, kde z nìho zpívali písnièky. Pro mì je to nejzásadnìjší muzikál vùbec. Výborné jsou také Vlasy, které se nyní hrají v Brnì se živou kapelou. V poslední dobì jsem byl v Praze na Tøech mušketýrech. Celkem se mi líbili, ale chybìla mi tam ta živá kapela.

2. Mám rád Jarka Nohavicu, Lenku Dusilovou, Dana Bártu, Kamila Støihavku a další. Tihle zpìváci se divákùm vìnují nejenom pøes televizi nebo muzikály, ale poctivì koncertují. Všichni fungují tak, jak by správní muzikanti fungovat mìli.

Tip Práva: 60%

Obrázek

Vlastimil Horváth (27 let)

1. Vidìl jsem v životì jen dva muzikály. Drákula se mi líbil strašnì moc, ale to už je pár let zpátky. Nedávno jsem dostal osobní pozvánku od Lucie Bílé na její muzikál Láska je láska. Líbil se mi, vzal mì. Pøiznám se, že aè to byl muzikál veselý a mìla to být legrace, v nìkterých pasážích jsem byl hodnì dojatý.

2. Strašnì rád bych si zazpíval s Jonem Bon Jovim nebo Stevenem Tylerem ze skupiny Aerosmith. Miluju je od dìtství, jsou to pro mì vzory, zbožòuji je a myslím si, že to jsou velcí zpìváci. První na øadì by byl Bon Jovi. To je velká hvìzda.

Tip Práva: 70%

Zdroj: http://www.novinky.cz/
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod KODA1 » ned čer 05, 2005 22:32

KODA1 píše:Mì se ted zadaøilo 2 týdny po sobì,kdy jsem mìl vsazeno na vypadnutí Amiriho i vèera na Hudèeka.Další by podle mého mìla vypadnout Gába,vlastnì se divím,že se dostala až tak daleko.

Nejlepším zpìvákem je podle mne Bende a tomu bych pøál i celkové vítìzství.Jenže stejný názor jako já nemusejí mít všichni.

OK :D :D
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » ned čer 05, 2005 23:28

Pro me je vypadnuti Gaby sok.... Na druhou stranu, kdyz jsem se po zkonceni poradu zamyslel nad vykonem Petra Bendeho, tyak nebyl na vyhozeni. A protoze zname oblibennost Hortvatha, tak jsem se zacal bat o Gabu... Nakonec se tak stalo a je mi lito ze vypadla...

No a sazkar muze byt VELICE stastny.... me by se taky libilo ctvrt melounu v kapse...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod yueh » pon čer 06, 2005 7:30

-=Ondra=- píše:Pro me je vypadnuti Gaby sok.... Na druhou stranu, kdyz jsem se po zkonceni poradu zamyslel nad vykonem Petra Bendeho, tyak nebyl na vyhozeni. A protoze zname oblibennost Hortvatha, tak jsem se zacal bat o Gabu... Nakonec se tak stalo a je mi lito ze vypadla...

No a sazkar muze byt VELICE stastny.... me by se taky libilo ctvrt melounu v kapse...

no jasne, Bende vcera fakt zazaril... a pri te vyrovnanosti... ja, kdyz porad skoncil, tak jsem sel radsi chrapat, to uz bylo jasny, ze Gaba pujde :cry: prece jen jsem to mel asi pojistit :oops:
yueh
Host
Host

Příspěvekod brumla83 » pon čer 06, 2005 9:43

podle mì to teï vyhraje Horváth.... pøece jen je lepší a možná i oblíbenìjší než Bende...
brumla83
Host
Host

Příspěvekod Komárek Martin » pon čer 06, 2005 9:55

no já mìl tentokrát Bandeho... :cry:
škoda mìl jsem to jako AKU sázku s Rossim jako vítìzem,ale je fakt,že tentokráte byla Gába nejslabší... :wink:
Komárek Martin
Member
Member

Příspěvekod -=Ondra=- » pon čer 06, 2005 10:25

Skoda, skoda ... ja mel taky Bende+Rossi :lol:

BTW Horvath asi vyhraje :shock: ale kurzy jsou absolutne nevsaditelne... a btw skoda si Yueh nepojistil na vitezstvi Horvatha... tam byl kurz k 3.00 a ted je uplne smesnej... ale znas to, po bitve kazdy general... ja kdybych vedel ze Gaba poleti tak ji taky vsadim za 120000 jako neznamy brnensky sazkar... :?

Chance kurzy na FINALE
Bende....... 2.00
Horvath..... 1.65

-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » pon čer 06, 2005 10:31

Ale ted si tak rikam ze jsme to stejne spatne prospekulovali... videli vitezku Gabu, protoze spis favorizujem buchticky nez nejaky teplouse... :lol: kdyz se nad tim zamyslime tak SMS a volani delali podle meho odhadu ze 75% holky... a nepredpokladam ze by vetsi procento z techto holek co volily posilalo hlas Gabe... holky spis hlasujou pro kluky. To je prvi fakt nad kterym jsme se meli zamyslet. Druhej je ten ze jak jsem zminoval... moje okoli nemelo nejak rado Gabu, nevim proc a jak k ty antipatii dosli, ale proste ji nemeli radi. A treti fakt je ten kterej sme nemohli vedet dopredu a to ze oba zpevaci (Bende, Horvy) podali vynikajici vykony.... takze jak rika Yueh uz po zkonceni poradu bych asi sazel jinak... :roll: co se da delat... ted uz nic... :lol: se sazenim SS2 je uz stejne konec... finale nema cenu sazet, prestoze vidim jako "tuti" ze vyhraje Horvi..
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod hobbybet » pon čer 06, 2005 11:02

Superstar ovlivñují osobní pocity a ty máme každý úplnì jiné. Známe to 100 lidí, 100 názorù.....
Já osobnì dlouho vidìl Gábu jako favoritku. Ale už minulé kolo jsem zaèal pochybovat a chystal se celou dobu , že vsadím na její vypadnutí. Protože o kvalitách Horvátha jsem pøesvìdèen od samého zaèátku a u Bendeho je vidìt kolo od kola velký pokrok a zlepšování, jak u zpìvu tak i u image. Dávno jsou pryè jeho mastné vlasy a vzezøení kluka z vesnice....
Bohužel proti Gábì jsem se vsadit neodhodlal a to ani, když k veèeru u Synottipu zaèal kurz stoupat až na 3,5 a u Bendeho klesat až na 1,6. V kurzu 3,5 ležela Value a já toho bohužel nevyužil.
No ,ale proè to všechno píšu ... Já si tedy nemyslím ,že Horvi je "Tuty" spíš vidím šance 50 na 50 a tedy hodnota kurzu je každopádnì u Bendeho.
Mám také pocit, že ve finálových veèerech se rapidnì zmìní vzorek hlasujících. Už to nebudou jen pubescenti, hodnì pøibude starších lidí a v tìch je bohužel ,a? chceme nebo ne, mnohem více zakoøenìná rasová antipatie...Bohužel, ale je to tak.
Poslední vìc: Od zaèatku jsem si vybral 4 favority a na ty jsem vsadil. Byli to : Foret, Amiri, Gába a Horváth. Pokud by vyhrál kdokoli z nich jsem v plusu. Mám však pocit, že tento roèník bude ,narozdíl od minulého , pro mì mínusový.....

Tolik mùj pohled na Superstar.
GL
hobbybet
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady