Tak zase jeden èláneèek doufám že sem nehodím zase starej
Anketa a tipy Práva na nedìlní SuperStar
[url=http:///www.nova.cz]
foto: Novinky s použitím Nova[/url]
Soutìžícím jsme tradiènì položili dvì otázky: 1. Jaký muzikál se vám nejvíce líbil? 2. S kým byste si chtìli zazpívat na jednom pódiu?
4.6. 2005 18:58
Gabriela Al Dhábba (19 let)
1. Vidìla jsem Drákulu, Ježíše, Hamleta, Johanku z Arku a snad ještì nìco. Johanka se mi líbila nejvíc. Byla na ní skvìlá atmosféra. Hrála se v pomìrnì malém divadle, bylo to komornìjší a hlavnì byla hodnì pocitová. Pøijde mi, že ten muzikál je pøedevším o duši té holky. Samozøejmì jej také dotváøela krásná muzika.
2. Chtìla bych si zazpíval se Sherley Basey nebo s Gwen Stefani. Styly, ve kterých se pohybují, jsou od sebe strašnì daleko, ale oba by mì bavily. Líbí se mi pøedevším dávnìjší tvorba Gwen Stefani, když byla ještì ovlivnìná ska a zpívala s No Doubt.
Tip Práva: 80%
Petr Bende (27 let)
1. Muzikál Jesus Christ Superstar jsem sice nevidìl, ale byl jsem na koncertì, kde z nìho zpívali písnièky. Pro mì je to nejzásadnìjší muzikál vùbec. Výborné jsou také Vlasy, které se nyní hrají v Brnì se živou kapelou. V poslední dobì jsem byl v Praze na Tøech mušketýrech. Celkem se mi líbili, ale chybìla mi tam ta živá kapela.
2. Mám rád Jarka Nohavicu, Lenku Dusilovou, Dana Bártu, Kamila Støihavku a další. Tihle zpìváci se divákùm vìnují nejenom pøes televizi nebo muzikály, ale poctivì koncertují. Všichni fungují tak, jak by správní muzikanti fungovat mìli.
Tip Práva: 60%
Vlastimil Horváth (27 let)
1. Vidìl jsem v životì jen dva muzikály. Drákula se mi líbil strašnì moc, ale to už je pár let zpátky. Nedávno jsem dostal osobní pozvánku od Lucie Bílé na její muzikál Láska je láska. Líbil se mi, vzal mì. Pøiznám se, že aè to byl muzikál veselý a mìla to být legrace, v nìkterých pasážích jsem byl hodnì dojatý.
2. Strašnì rád bych si zazpíval s Jonem Bon Jovim nebo Stevenem Tylerem ze skupiny Aerosmith. Miluju je od dìtství, jsou to pro mì vzory, zbožòuji je a myslím si, že to jsou velcí zpìváci. První na øadì by byl Bon Jovi. To je velká hvìzda.
Tip Práva: 70%
Zdroj:
http://www.novinky.cz/