POKER

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Orken » pát lis 11, 2005 18:33

techno: kde jsi prisel na takovou blbost s tema sazkovkama... to je nekolik skupin... skupina BAW: baw.com,baw.de,playit,eurobet a skupina sportingbet-tam jich je fakt hodne, ale betroyal je samostatny...
Orken
Host
Host

Příspěvekod techno » pát lis 11, 2005 20:09

Orken píše:techno: kde jsi prisel na takovou blbost s tema sazkovkama... to je nekolik skupin... skupina BAW: baw.com,baw.de,playit,eurobet a skupina sportingbet-tam jich je fakt hodne, ale betroyal je samostatny...

Ja mluvim o pokeru, ne sazkach!! lol omg Kdyz si naistalujes soft od tehle spolecnosti, tak zjistis, ze ho maj spolecnej. :wink:
Hrajte poker! :thumbup1: :wink2:
Sazeni je davani penez do tomboly.

Hi-Tech go!
:metal:
techno
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pát lis 11, 2005 20:25

2techno: Myslis Poker Lounge soft?
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod techno » pát lis 11, 2005 20:53

-=Ondra=- píše:2techno: Myslis Poker Lounge soft?

Jak rikas. :thumbup1:

Hi-Tech go!
techno
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » pát lis 11, 2005 21:50

techno píše:

Muzu potvrdit ze jedou na stejnym softu...

Ale myslim ze jak jsi to napsal:
techno píše:A ten sportingbet je dcerinou spolecnosti sportingodds, betandwinu, betroyalpoker, celebpoker a jeste asi 3 spolecnosti. Nemam je rad.

tak se ORKEN ohradil zpravne... jen si to spatne formuloval... proste tyhle firmy pouzivaj tenhle stejnej soft, ale to samozrejme neznamena ze jsou propojeny...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod techno » pát lis 11, 2005 22:00

-=Ondra=- píše:
techno píše:

Muzu potvrdit ze jedou na stejnym softu...

Ale myslim ze jak jsi to napsal:
techno píše:A ten sportingbet je dcerinou spolecnosti sportingodds, betandwinu, betroyalpoker, celebpoker a jeste asi 3 spolecnosti. Nemam je rad.

tak se ORKEN ohradil zpravne... jen si to spatne formuloval... proste tyhle firmy pouzivaj tenhle stejnej soft, ale to samozrejme neznamena ze jsou propojeny...

Dokonce jsem zjistil, ze jsou. :) Me totiz neodpovidali na e-maily ktery jsem adresoval na sportingodds a tak jsem pozadal sportingbet.cz aby s tim neco udelali. No a bylo to do tydne vyreseny. :) Krom toho hned zjistej jestli u nich mas ucet a u ktery jo. Proto mas jen 3 moznosti na jejich zaregistrovani se. U pokeru je to neco jineho nez sazky. Spousta jinych spolec. to takhle provozuje. Treba bet365, bet on usa, stanspoker, crazypoker, 32redpoker atd. Jejich tuna. A od nich nedavno odesel expekt.com

Hi-Tech go!
techno
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » sob lis 12, 2005 0:51

Tak o spojeni sportingodds - sportingbet`usa - sportingbet`cz nepochybuju... takze pokud ti vyridili interni problemy tak to je pochopitelny... ale pochybuju ze maj spojeni se skupinou BetAndWin, jediny spojeni co bych rekl ze je na bazi stejneho SW...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

re: techno

Příspěvekod Donw » sob lis 12, 2005 11:14

O tom noble pokeru jsem slyšel, že maj nejvìtší bonus. No, ale každopádnì nemaj èeský stránky. Nemáš nìjakej problém s pøevádìním penìz do èeskejch bank? Tøeba poplatky? Jinak ty spoleènosti jsou oddìlený, jen maj stejnej pokerovej software.
Donw
Host
Host

Příspěvekod techno » sob lis 12, 2005 13:23

Jasny, ale kdyz maj spolecnej soft, tak tam maj spoustu vychytavek.. Jak ohlidat nekonecne mnozstvi nicku. Na bet365 atd. to je pres ip adresu a mas moznost jen jednoho. Krom toho po jejich zaregistrovani Ti nabehne spyware a pamatuje si Tvuj nick, kdyz naskocis na jinou spolecnost. Ja to obesel prejetim pres ad adware a hodil na kazdou jinej nick. :) A tim padem o sobe vedej. Jelikoz vi kolik mas nicku a kde. Tim bych to ukoncil. :) Ted uz je to ovsem naprd, kdyz mas prachy nebavi Te hrat hovnovy rolly. 8)

Poplatky by meli platit oni. Ja mam ceskej ucet a oni mi to sami prevadej na kacky, takze to nepoznam. Ale kdyz jsem to pocital nic jsem neplatil. To same by melo platit se sekem. Ale trva to skoro mesic vymenit penize. Musej proverovat. Leda bys mel u nich ucet dele nez pul roku..

Hehe.. Vcera jsem na noble vyhral 2 rolly na raked hands. lol

Hi-Tech go!
techno
Host
Host

Příspěvekod techno » sob lis 12, 2005 13:42

Kdyby mel nekdo zajem hrat freeroll o 50 000 dol. na www.nordicbet.com zitra touhle dobou zacina registrace. Je to celkem nova spolecnost a chce pritahnout hrace. Dekovat nemusite. :)

Hi-Tech go!
techno
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady