Online sázení na BaW

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod bobos » ned říj 23, 2005 21:29

Brrr píše:Krásnì se ti to zelená!!! :thumbup1: Škoda, že ses nepøeklikl èastìji :yes:

Teda ale co nechápu, tak sou kurzy na Portugalsko... od 1,75 do 1,85 a ještì nebyla jedna chyba... :wink2: klep, klep, klep

Nepolevil jsem a pokryl asi vsechno s kurzem nad 1,5 (pod ten jdu jedine do akovky) a dnesek skoncil s plus 600 cca a to sazim podle me za malo a jeste k tomu druha varka sazek krute nevysla. Takze dneska muzu rict, ze to vyslo vicemene paradne, mohlo byt lepe, ale take hure, ze? ;-) Nejvice me potesily kurzy na portugalsko 1,85, to je podle me hodne value a chodi to. Na dnesek hodim jeste druhy polocas Porta jestli bude zase tak krasny kurz, loucim se a GL vsem co hrajou neco nocniho. :wink:

Obrázek
bobos
Host
Host

Příspěvekod Brrr » ned říj 23, 2005 21:37

Su strašnì rád, že to nìkomu pomohlo :wink: :yes: :yes: :yes:
Brrr
Host
Host

Příspěvekod bobos » ned říj 23, 2005 21:44

Brrr píše:Su strašnì rád, že to nìkomu pomohlo :wink: :yes: :yes: :yes:

Ja jsem hodne rad, ze nekdo na neco takoveho prisel, dekuju a abych rekl pravdu, tak do vcerejska jsem na baw nikdy nesazel live (spatne zkusenosti), ale jak jsem se dival, tak toho maji spoustu zajimaveho a o necem bychom jeste mohli podiskutovat, zaujal me predpokladany pocet minut nastaveni, ale ted neni moc casu. Kazdopadne jsi me vytahl ze sra*ek, ve kterych jsem se na BaW po predchozich 2 tydnech topil, velke diky! :pljesko:
bobos
Host
Host

Příspěvekod kali » pon říj 24, 2005 20:04

1st event - throw-in was cancelled due to no TV coverage :evil: (dneska uz po druhy :x )
0,5 unit zaklad, 1 unit vyssi med/big, big nebude
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Brrr » úte říj 25, 2005 12:02

kali píše:1st event - throw-in was cancelled due to no TV coverage :evil: (dneska uz po druhy :x )

Taky mnì to už párkrát udìlali... :?
Brrr
Host
Host

Příspěvekod bobos » úte říj 25, 2005 13:39

Brrr píše:
kali píše:1st event - throw-in was cancelled due to no TV coverage :evil: (dneska uz po druhy :x )

Taky mnì to už párkrát udìlali... :?

No me jeste ne, nastesti (nebo bohuzel :lol: ). Jinak vcera vlej vylej, ale bylo toho malo a hlavne se nedalo vybirat.
bobos
Host
Host

Příspěvekod Drobek » úte říj 25, 2005 15:56

Vidím, že jsme sázeli na to samé.... :doh: :doh: :doh:
MOLON LAVE !
Drobek
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » úte říj 25, 2005 18:52

Ja jsem vcera sledoval zapas Teplice-Liberec...

1. polocas VHAZVANI
2. polocas VOLNY KOP

V prvnim polocase se mic celkem rychle prenesl na puli Liberce a po vzdusnem souboji se dostal do autu a vhazval tym Teplic. Je vsak nutne podotknout ze bych se moc nedivil, kdyby rozhodci onen vzdusny souboj odpiskal jako faul. Ve chvili kdy hraci byly ve vzduchu jsem skoro vetril pisknuti... Nakonec ale aut.

V druhem polocase zase vzdusny souboj, tentokrate v blizkosti stredu na puli Teplic, ktery rozhodci odpiskal jako faul. Nechci tvrdit ze slo o podobnou situaci jako v prvni puli po vykopu, protoze bych potreboval posoudit zabery primo po sobe, ale myslim, ze by to slo piskat tak i onak. Mozna, ze byl onen vzdusny souboj v druhe puli trochu tvrdsi.

Zajimavy (jak se v te dobe nehral jiny fotbal na BaW livebettingu) byl kurz na "Vhazovani" po skonceni prvni pule - 1,65... po prestavce par sekund pred zacatkem druhe pule byl kurz na 1,45! Byl jsem sokovan z poklesu 1,65->1,45... to museli lide nakladat i za 1,50 a to uz bych rekl je dost nevyhodne, pokud vememe v potaz riziko... Na volny kop do 2 pule bylo v tu chvili 3,00....
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod Strenght » stř říj 26, 2005 11:50

Ja myslim ze aut je pravdepodobnejsi v prvni puli..preci jenom malokdy rohodci odpiska hned prvni konktakt hracu. Docela me to zaujalo..vcera sem dal akovku 4 zapasy auty a u vsech to vyslo za peknej kurs 6,75..zacnu si k tomuhle vest statistiku a az budu mit nejaky reprezentativni vzorek tak dam vedet..
Èlovìk, který nìco píše, aby se ujistil, že je kumštýø, je s odpuštìním trouba.
Strenght
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » stř říj 26, 2005 11:59

Strenght píše:Ja myslim ze aut je pravdepodobnejsi v prvni puli..preci jenom malokdy rohodci odpiska hned prvni konktakt hracu. Docela me to zaujalo..vcera sem dal akovku 4 zapasy auty a u vsech to vyslo za peknej kurs 6,75..zacnu si k tomuhle vest statistiku a az budu mit nejaky reprezentativni vzorek tak dam vedet..

S tim rozhodne souhlasim... v prvni puli vic nez "free kick" hrozi "corner" nebo "goal kick"...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady