ŽIVÍ SE NÌKDO Z VÁS SÁZENÍM ?

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod monkei » sob čer 11, 2005 22:57

brumla83 píše:jj, taky souhlasím...

A teï otázka! Když máš hodnì penìz pro tyto pøípady, tak proè vùbec sázíš? Vykašli se na to ne?

Nejlepší sázení je takový, kdy za malý vklad získáš velkou výhru... A to tady není!

To jsem neøekl, že mám hodnì penìz... Mám nìjakejch 40, a proto vsázim...

S tím tvým názorem nesouhlasim, podle mì je nejlepší ten systém, kde získáš výhru s co nejmenším pomìrem ku možné prohøe. A to podle mého názoru (a i podle mých skušeností) tento systém splòuje.

U sportu mì zatím nezklamal, pravda, zkoušel jsem ho na ruletì, dával sem na èerný, a 9x za sebou padla èervená... A to mì zruinovalo... Ale ve sportu mì to neodradilo, skuteènì to vychází. Chce to akorát pevnou disciplinu a nepropadat panice. Btw, statistická pravdìpodobnost, že zápas vyjde, je 1:2. Vzhledem k tomu, že zápasy s kurzem nad 2.0 jsou dost vyrovnané, tak si toto dovoluji zmínit. Zároveò je tøeba brát v potaz, že hraje-li tým doma, je to pro nìj výhoda.

Sázejte si jak chcete, ale máte-li velký kapitál, mohu tento sysém jedinì doporuèit. Samozøejmì s malými penìzi se realizovat nedá, ale od tìch ètyøiceti je to zajímavá investice, rozhodnì pomìr zisk / riziko s pøihlédnutím ke klíèovému faktoru èasu je mnohem zajímavìjší, než tøeba investice do akcií. A taky mnohem lepší než sázet jednoduše tiket za tisíc, každý tiket za tisíc, s kurzem okolo dvou, jak tady velmi èasto ètu. Tam je totiž tøeba, aby vám vyšlo minimálnì 50 % tiketù. Mì staèí každý pátý (20 %). Nehledì na to, že pokud mì vyjde 20 % a vám s normálním systémem 50, mám mnohem vyšší zisk...
monkei
Host
Host

Příspěvekod Arkan » sob čer 11, 2005 23:41

Tento systém je úplná blbost......vìø,že jednou pøijde série která tì znièí. To že ti to zatím vychazí je jen malým množstvím sázek.Ta pravdìpodobnost je vùèi ruletì ještì horší.U rulety je matematická pravdìpodobnost uhádnutí èerný vìtší než tip 1 u fotbalu, kde máš tøi možný výsledky.Bejt tebou, tak v tom nepokraèuju, protože ta èerná série pøijde.
Arkan
Host
Host

Příspěvekod Arkan » sob čer 11, 2005 23:52

Všem kdo by chtìli tento systém následovat, doporuèuji vyzkoušet si to naneèisto, s velkým množstvím sázek a pak uvidíte, že to je jen cesta ke krachu.Mnoho lidí zkoušeko tzv. petrohradský systém v ruletì a dopadli hroznì.
Arkan
Host
Host

Příspěvekod monkei » ned čer 12, 2005 21:07

Arkan píše:Všem kdo by chtìli tento systém následovat, doporuèuji vyzkoušet si to naneèisto, s velkým množstvím sázek a pak uvidíte, že to je jen cesta ke krachu.Mnoho lidí zkoušeko tzv. petrohradský systém v ruletì a dopadli hroznì.

Ty seš nìjakej chytrej.

Ale pleteš se. Já jsem ti chtìl jenom dát návod, jak vydìlat peníze, navíc v mým posledním pøíspìvku jsem se snažil ti objasnit, že mám mnohem vìtší pravdìpodobnost, že vyhraju, než ty. Ale jak chceš. Kolik jsi za život vyhrál penìz?
monkei
Host
Host

Příspěvekod Arkan » ned čer 12, 2005 22:21

Jestli máš kapitál jen na 5 kol, tak skonèíš døív než si myslíš.....každej sázkaø ti potvrdí, jak mùže bejt dlouhá èerná série a tuplem u tebe když píšeš že nerozumíš sportu...proè teda ten tvùj supersystém skrachoval v ruletì? Jinak nikde sem na rozdíl od tebe nepsal že budu do konce roku milionáø :D Vyhraju nìjakou tu tisícovku ale s pøijatelnou mírou rizika.Seš velmi naivní,tímhle nezbohatneš,protože kdyby tohle fungovalo tak už všechny sázkovky krachly :D Zkoušelo to už moc lidí a dlouhodobì to prostì nejde.
Arkan
Host
Host

Příspěvekod Mart » ned čer 12, 2005 23:48

Uživatel "monkei" je mimo. Nevadí, že nemá správný názor, ale hláškami vùèi oponentùm "ty seš nìjakej chytrej" a svojí absolutní rezistencím vùèi argumentùm je skuteènì nebezpeèný pro neznalé ètenáøe tohoto fóra. Jinými slovy, "monkei" (aniž bych mu to pøál) brzy pøijde o dost penìz, pokud bude pokraèovat se svou strategií. Nic neví o pravdìpodobnosti, a tak døív nebo pozdìjí MUSÍ prohrát svùj bank. Už jen proto, že pokud je prùmìrným sázkaøem, jeho šance jsou nižší než v jím zmiòované ruletì (èervená/èerná). Ještì že tu jsou uživatelé jako Arkan, kteøí mají sílu odporovat :-) Díky, takoví dìlají toto fórum velmi kvalitním.
Mart
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon čer 13, 2005 6:41

to monkei:

Nechci se s tebou dohadovat, protože jsi dítì Štìstìny. Klobouk dolù.

Mùžeš jen uvést, kolik let uvedený systém používáš a pøípadnì s jakým jsi zaèínal kapitálem a jaký je nyní. Staèí zhodnocení v procentech.

Dále vysvìtli, proè se tvùj systém nedá realizovat s malými penìzi (tvá vlastní citace). Jestli-že to je systém výherní, na vkladu - malém èi velkém - pøece nezáleží.

Byl bys ochoten do rubriky Chat mìsíc uvádìt denodennì své tipy? Urèitì na to sice nemáš èas, ale nám by staèila SMS a tip bychom pøepsali. Pøi tvém zisku z tipování kolem 15 000 Kè za mìsíc tìch 50 Kè za 30 SMS snad není tolik a èas pro napsání jedné SMS dennì urèitì najdeš, ne? Snadno bys nás tak všechny pøesvìdèil, že tvùj systém není jen teorie, ale funguje i v praxi.

Myslím si, že to je férová nabídka a všechny posmìváèky a Nevìøící Tomáše by umlèela.

Díky za odpovìdi.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod Arkan » pon čer 13, 2005 9:51

Marte,dík za podporu :ave: Prosímtì, udìlej už nìco s tím spamem na tvých stránkách. :D
Arkan
Host
Host

Příspěvekod monkei » pon čer 13, 2005 21:59

Mart píše:Uživatel "monkei" je mimo. Nevadí, že nemá správný názor, ale hláškami vùèi oponentùm "ty seš nìjakej chytrej" a svojí absolutní rezistencím vùèi argumentùm je skuteènì nebezpeèný pro neznalé ètenáøe tohoto fóra. Jinými slovy, "monkei" (aniž bych mu to pøál) brzy pøijde o dost penìz, pokud bude pokraèovat se svou strategií. Nic neví o pravdìpodobnosti, a tak døív nebo pozdìjí MUSÍ prohrát svùj bank. Už jen proto, že pokud je prùmìrným sázkaøem, jeho šance jsou nižší než v jím zmiòované ruletì (èervená/èerná). Ještì že tu jsou uživatelé jako Arkan, kteøí mají sílu odporovat :-) Díky, takoví dìlají toto fórum velmi kvalitním.

Tak tady bych rád zareagoval.

Už z úvodní vìty je zde zøejmé, komu argumenty dochází, a tudíž kdo se musí uchylovat k lacinému napadání mé osoby, pravdìpodobnì pod vlivem závisti.

Dále se zmíním k ruletì. Je jasné, že ta byla zmanipulovaná, jelikož jinak by nikdy nepadla 9x èervená za sebou. Pravdìpodobnost, že padne 9x èervená za sebou je menší, než vyhrát druhý tah ve sportce.
Mimochodem, rád bych zmínil, že ohlednì poèítání pravdìpodobnosti a kombinatoriky mám urèité vzdìlání.

Pøedpokládám, že cílem pisálka tìchto laciných narážek, urážek a planých øeèí je zøejmì zavdìèit se, popø. vlézt do zadku jiným èlenùm tohoto fóra za úèelem jistého vlastního benefitu.
monkei
Host
Host

Příspěvekod monkei » pon čer 13, 2005 22:13

AMZ píše:to monkei:

Nechci se s tebou dohadovat, protože jsi dítì Štìstìny. Klobouk dolù.

Mùžeš jen uvést, kolik let uvedený systém používáš a pøípadnì s jakým jsi zaèínal kapitálem a jaký je nyní. Staèí zhodnocení v procentech.

Byl bys ochoten do rubriky Chat mìsíc uvádìt denodennì své tipy? Urèitì na to sice nemáš èas, ale nám by staèila SMS a tip bychom pøepsali. Pøi tvém zisku z tipování kolem 15 000 Kè za mìsíc tìch 50 Kè za 30 SMS snad není tolik a èas pro napsání jedné SMS dennì urèitì najdeš, ne? Snadno bys nás tak všechny pøesvìdèil, že tvùj systém není jen teorie, ale funguje i v praxi.

Myslím si, že to je férová nabídka a všechny posmìváèky a Nevìøící Tomáše by umlèela.

Díky za odpovìdi.

Ano. Tak jak již jsem zmínil výše, systém nepoužívám po dobu mìøitelnou v letech, ale v mìsících. Otázka, s jakým jsem zaèínal kapitálem a jaký mám nyní mi, nezlob se, pøijde zcestná, jelikož se to pøeci dá jednoduše vypoèítat, pøeci jsem zmínil, že disponuji kapitálem 40.000,--. Takže vzhledem k tomu, že tento systém realizuji po dobu tøí mìsícù, vydìlal mi nìco pøes 45.000 Kè. Pøetím jsem ho mìsíc realizoval s desetinovým vkladem a desetinou pøíjmù.

AMZ píše:Dále vysvìtli, proè se tvùj systém nedá realizovat s malými penìzi (tvá vlastní citace). Jestli-že to je systém výherní, na vkladu - malém èi velkém - pøece nezáleží.

Ano, to je pravda, nicménì s malými penìzi ztrácí smysl, a navíc stejnì je to pravda jen èásteèná, jelikož minimální vklad je u SK 20 Kè, takže pøi zachování možnosti poètu za sebou jdoucích proher tak, jak jsem popsal výše, je tøeba 1.156,-- Kè, což pøeci jen nejsou "malé peníze". A s nižší èástkou se pøeci tento s
monkei
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady