brumla83 píše:jj, taky souhlasím...
A teï otázka! Když máš hodnì penìz pro tyto pøípady, tak proè vùbec sázíš? Vykašli se na to ne?
Nejlepší sázení je takový, kdy za malý vklad získáš velkou výhru... A to tady není!
To jsem neøekl, že mám hodnì penìz... Mám nìjakejch 40, a proto vsázim...
S tím tvým názorem nesouhlasim, podle mì je nejlepší ten systém, kde získáš výhru s co nejmenším pomìrem ku možné prohøe. A to podle mého názoru (a i podle mých skušeností) tento systém splòuje.
U sportu mì zatím nezklamal, pravda, zkoušel jsem ho na ruletì, dával sem na èerný, a 9x za sebou padla èervená... A to mì zruinovalo... Ale ve sportu mì to neodradilo, skuteènì to vychází. Chce to akorát pevnou disciplinu a nepropadat panice. Btw, statistická pravdìpodobnost, že zápas vyjde, je 1:2. Vzhledem k tomu, že zápasy s kurzem nad 2.0 jsou dost vyrovnané, tak si toto dovoluji zmínit. Zároveò je tøeba brát v potaz, že hraje-li tým doma, je to pro nìj výhoda.
Sázejte si jak chcete, ale máte-li velký kapitál, mohu tento sysém jedinì doporuèit. Samozøejmì s malými penìzi se realizovat nedá, ale od tìch ètyøiceti je to zajímavá investice, rozhodnì pomìr zisk / riziko s pøihlédnutím ke klíèovému faktoru èasu je mnohem zajímavìjší, než tøeba investice do akcií. A taky mnohem lepší než sázet jednoduše tiket za tisíc, každý tiket za tisíc, s kurzem okolo dvou, jak tady velmi èasto ètu. Tam je totiž tøeba, aby vám vyšlo minimálnì 50 % tiketù. Mì staèí každý pátý (20 %). Nehledì na to, že pokud mì vyjde 20 % a vám s normálním systémem 50, mám mnohem vyšší zisk...