SuperStar 2

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Kdo zvítìzí ve finale?

Gaba Al Dhaba
13
41%
Vlasta Horvath
9
28%
Petr Bende
8
25%
Michal Hudcek
2
6%

Celkem hlasů : 32

Příspěvekod -=Ondra=- » pon čer 06, 2005 11:43

hobbybet píše:Superstar ovlivñují osobní pocity a ty máme každý úplnì jiné. Známe to 100 lidí, 100 názorù.....
Já osobnì dlouho vidìl Gábu jako favoritku. Ale už minulé kolo jsem zaèal pochybovat a chystal se celou dobu , že vsadím na její vypadnutí. Protože o kvalitách Horvátha jsem pøesvìdèen od samého zaèátku a u Bendeho je vidìt kolo od kola velký pokrok a zlepšování, jak u zpìvu tak i u image. Dávno jsou pryè jeho mastné vlasy a vzezøení kluka z vesnice....
Bohužel proti Gábì jsem se vsadit neodhodlal a to ani, když k veèeru u Synottipu zaèal kurz stoupat až na 3,5 a u Bendeho klesat až na 1,6. V kurzu 3,5 ležela Value a já toho bohužel nevyužil.
No ,ale proè to všechno píšu ... Já si tedy nemyslím ,že Horvi je "Tuty" spíš vidím šance 50 na 50 a tedy hodnota kurzu je každopádnì u Bendeho.
Mám také pocit, že ve finálových veèerech se rapidnì zmìní vzorek hlasujících. Už to nebudou jen pubescenti, hodnì pøibude starších lidí a v tìch je bohužel ,a? chceme nebo ne, mnohem více zakoøenìná rasová antipatie...Bohužel, ale je to tak.
Poslední vìc: Od zaèatku jsem si vybral 4 favority a na ty jsem vsadil. Byli to : Foret, Amiri, Gába a Horváth. Pokud by vyhrál kdokoli z nich jsem v plusu. Mám však pocit, že tento roèník bude ,narozdíl od minulého , pro mì mínusový.....

Tolik mùj pohled na Superstar.
GL

Diky za nazor.. mas pravdu slovo tuti je ve finale absolutne mimo misu... prestoze si myslim krom te rasove antipatie hlasujicich nestoji v tipu na Horvyho skoro nic... Ale pro me za penize nebude value ani jeden kurz... Na Bendeho bych za prachy vsadil kurz 3,00+ i kdyz je to dost nerealny kurz....
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod stressor » pon čer 06, 2005 11:53

HEY BOYZZZ!!!

KDYBY JSTE RADSI ZILI REAL LIFE!!! A NENECHALI SI VYPLACHOVAT MOZEK

Obrázek
"You have to realize that someday you will die...until you know that - you are useless"
stressor
Exmember
Exmember

Příspěvekod Pikalek » pon čer 06, 2005 11:54

-=Ondra=- píše:Ale ted si tak rikam ze jsme to stejne spatne prospekulovali... videli vitezku Gabu, protoze spis favorizujem buchticky nez nejaky teplouse... :lol: kdyz se nad tim zamyslime tak SMS a volani delali podle meho odhadu ze 75% holky... a nepredpokladam ze by vetsi procento z techto holek co volily posilalo hlas Gabe... holky spis hlasujou pro kluky. To je prvi fakt nad kterym jsme se meli zamyslet. Druhej je ten ze jak jsem zminoval... moje okoli nemelo nejak rado Gabu, nevim proc a jak k ty antipatii dosli, ale proste ji nemeli radi. A treti fakt je ten kterej sme nemohli vedet dopredu a to ze oba zpevaci (Bende, Horvy) podali vynikajici vykony.... takze jak rika Yueh uz po zkonceni poradu bych asi sazel jinak... :roll: co se da delat... ted uz nic... :lol: se sazenim SS2 je uz stejne konec... finale nema cenu sazet, prestoze vidim jako "tuti" ze vyhraje Horvi..

no s timle bych nesouhlasil! Vem si minulej rok, co delali vsechny ty mlady buchty kvuli Samerovi, se z nej mohli, vis co! A jak dopad debilek jeden a finale bylo ciste damsky! ..nevim proc, ale nejak me furt napada, ze kdyz minule bylo damsky finale tak ted zakonite muselo bejt pansky..vsazeno sem nemel, ale chtel sem aby vypad bende!
uz sem od tematu, jen sem chtel dodat, ze to ze tam pisou hlavne holky, podle me zase neni az tak moc pravda, protoze loni ti kazda mlada cajda rekla, ze miluje samera, savka atd a nakonec ve finale Anetka a ta druha (nemuzu ji prijit na meno)!
Pikalek
Exmember
Exmember

Příspěvekod yueh » pon čer 06, 2005 13:48

Ja myslim, ze rozhodlo to, ze si Gaba vybrala spatny songy... naopak Bende znamy pecky... a Horvath song z Jesus Christ... rozhodne meli kluci zajimavejsi pisnicky a i divocejsi, rytmictejsi, coz na divaky podle me pusobi vic nez All that jazz (nebo jak se to jmenovalo)... no, finale sazet nebudu, ale vidim to tak, ze hlasovani dopadne dost vyrazne pro Vlastu... odhadem 70/30... ale sazet nebudu, protoze budu fandit Bendemu.... :)
yueh
Host
Host

Příspěvekod Pikalek » pon čer 06, 2005 15:02

yueh píše:Ja myslim, ze rozhodlo to, ze si Gaba vybrala spatny songy... naopak Bende znamy pecky... a Horvath song z Jesus Christ... rozhodne meli kluci zajimavejsi pisnicky a i divocejsi, rytmictejsi, coz na divaky podle me pusobi vic nez All that jazz (nebo jak se to jmenovalo)... no, finale sazet nebudu, ale vidim to tak, ze hlasovani dopadne dost vyrazne pro Vlastu... odhadem 70/30... ale sazet nebudu, protoze budu fandit Bendemu.... :)

Tak to teda nevim, ale All that Jazz co zpivala Gaba bylo pro me naprosto super a hodne moc se mi to libilo! Navic nejen ze to super zazpivala, ale i ten "tanec" se k tomu vyborne hodil! Ale souhlasim ze tu druhou (jeji prvni) pisnicku pekne zes..ala!
Pikalek
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » pon čer 06, 2005 15:08

S tim take souhlasim... prvni byla spatna a druha se mi dost libila...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod KODA1 » pát čer 10, 2005 7:41

Vidím,že se zde v komentáøích Bende docela podceòuje,až na místní anketu.U nás doma je Bende oblíbencem,manželka ho má vsazena na celkového vítìze za kurz 11 od té doby,co vypadla Zaòková :D .Pøitom byl Bende "favoritem na vypadnutí" u SK již dlohou dobu,ale vždy se nìjak prokousal a myslím,že je to dobøe,protože tak mohl ukázat,co v nìm doopravdy je.Kolo od kola se zlepšuje a já mu dávám velké šance i ve finále.
Naopak mì vùbec nepøekvapilo vypadnutí Gábiny,spíš mì pøekvapilo,že došla tak daleko.Vzhled nic moc,zpìv ne lepší než oba kluci a vùbec mì nepøišla nijak zajímavá.
KODA1
Exmember
Exmember

Příspěvekod -=Ondra=- » pát čer 10, 2005 9:13

Tak vcera jsem byl posedet s takovoy partou... :lol: ... a vyrazne me presvedcili, ze "cikan" nema pry sanci.... Takze mozna precejen nalozim Bendeho... :oops:
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod hobbybet » pát čer 10, 2005 9:24

KODA1 píše:Vidím,že se zde v komentáøích Bende docela podceòuje,až na místní anketu.U nás doma je Bende oblíbencem,manželka ho má vsazena na celkového vítìze za kurz 11 od té doby,co vypadla Zaòková :D .Pøitom byl Bende "favoritem na vypadnutí" u SK již dlohou dobu,ale vždy se nìjak prokousal a myslím,že je to dobøe,protože tak mohl ukázat,co v nìm doopravdy je.Kolo od kola se zlepšuje a já mu dávám velké šance i ve finále.
Naopak mì vùbec nepøekvapilo vypadnutí Gábiny,spíš mì pøekvapilo,že došla tak daleko.Vzhled nic moc,zpìv ne lepší než oba kluci a vùbec mì nepøišla nijak zajímavá.

To jsme na tom stejnì :wink: Moje manželka ho má vsazeného v kurzu 15 ! Myslím, že budeme dlouho poslouchat jak lehce se dá uhodnout velký kurz . :lol:

GL.
hobbybet
Host
Host

Příspěvekod Gagin » pát čer 10, 2005 20:45

Sázkaøi vìøí Horváthovi, sází statisíce

Obrázek

V sobotu se o post druhé èeské SuperStar utkají Petr Bende a Vlastimil Horváth. Diváci pak budou až do nedìlního veèera vybírat vítìze. Sázkaøi tolik èasu nemají, ti musí mít jasno už v sobotu do 20:00. A zdá se, že se jim líbí tip bookmakerù a vìøí Horváthovi. Svou víru podporují statisícovými sázkami.

PRAHA - Ve vítìzství Horvátha bez vìtších rozdílù vìøí všechny sázkové kanceláøe. Nejvíce SynoTip, který nabízí nejnižší kurz 1,30:1. Ostatní hráèi s výjimkou Sazky nabízejí kurz jen minimálnì upravený na 1,35. Sazka nabízí kurz 1,37:1. "Na vítìzství Horvátha si již vsadilo 79 procent sázejících," sdìlil ve ètvrtek Novinkám Michal Hoblík zastupující Tipsport.

Pøed zaèátkem finále byl na Horvátha kurz 9:1 a na Bendeho 12:1. I nyní je na tom lépe Horváth, na jeho vítìzství jedna sázející vsadila rovných 180 tisíc korun v pondìlí, kdy byl aktuální kurz 1,55:1. Když jí tip vyjde, získá 279 tisíc korun.

Tipy na vítìze Èesko hledá SuperStar II

Soutìžící ............ Bende ........... Horváth
Tipsport ............... 2,70 .............. 1,35
Sazka .................. 2,60 .............. 1,37
Fortuna ............... 2,70 .............. 1,35
SynoTip ............... 2,80 .............. 1,30
Chance ................ 2,70 .............. 1,35

Zdroj: webové prezentace sázkových kanceláøí

Andrej Poliak, www.novinky.cz
Gagin
Exmember
Exmember