hobbybet píše:Superstar ovlivñují osobní pocity a ty máme každý úplnì jiné. Známe to 100 lidí, 100 názorù.....
Já osobnì dlouho vidìl Gábu jako favoritku. Ale už minulé kolo jsem zaèal pochybovat a chystal se celou dobu , že vsadím na její vypadnutí. Protože o kvalitách Horvátha jsem pøesvìdèen od samého zaèátku a u Bendeho je vidìt kolo od kola velký pokrok a zlepšování, jak u zpìvu tak i u image. Dávno jsou pryè jeho mastné vlasy a vzezøení kluka z vesnice....
Bohužel proti Gábì jsem se vsadit neodhodlal a to ani, když k veèeru u Synottipu zaèal kurz stoupat až na 3,5 a u Bendeho klesat až na 1,6. V kurzu 3,5 ležela Value a já toho bohužel nevyužil.
No ,ale proè to všechno píšu ... Já si tedy nemyslím ,že Horvi je "Tuty" spíš vidím šance 50 na 50 a tedy hodnota kurzu je každopádnì u Bendeho.
Mám také pocit, že ve finálových veèerech se rapidnì zmìní vzorek hlasujících. Už to nebudou jen pubescenti, hodnì pøibude starších lidí a v tìch je bohužel ,a? chceme nebo ne, mnohem více zakoøenìná rasová antipatie...Bohužel, ale je to tak.
Poslední vìc: Od zaèatku jsem si vybral 4 favority a na ty jsem vsadil. Byli to : Foret, Amiri, Gába a Horváth. Pokud by vyhrál kdokoli z nich jsem v plusu. Mám však pocit, že tento roèník bude ,narozdíl od minulého , pro mì mínusový.....
Tolik mùj pohled na Superstar.
GL
Diky za nazor.. mas pravdu slovo tuti je ve finale absolutne mimo misu... prestoze si myslim krom te rasove antipatie hlasujicich nestoji v tipu na Horvyho skoro nic... Ale pro me za penize nebude value ani jeden kurz... Na Bendeho bych za prachy vsadil kurz 3,00+ i kdyz je to dost nerealny kurz....