Moderátor: Moderátoři
Strenght píše:Me docela zaujaly sazky na remizy u basketu, am.fotbalu a hazeny diky vysokym kurzum, zatim to jen zkoumam, dneska sem zkusil neco urobit, zaprve se mi dost libi tenhle tyden NFL protoze remizy tam uz dlouho nepadly, k nim sem pridal 2 konstanty ale ty opravdu vyjit nemusi moc sem se s tim neparal a slo by tam vymyslet neco o dost lepsiho kazdopadne finalni tiket vypada takhle...
tzn. staci aby krom konstant padla v NFL 1 remiza a uz jsem v plusu cca 300-400(samozrejme by to slo dat za vic a plus by byl vetsi ale takhle me to vyjde jen na peknych 120Kè)...Mohl bych to dat bez tech konstant a v tom pripade by 10 chyb vracelo vklad...uvidime jak to dopadne, tenhle system budu zkoumat dal docela se mi to libi...
brumla83 píše:tak koukám, že ti Brno nevyšlo co? A Mladá Boleslav taky smrdìla remizou....tušil jsem to...
Tutovky taky nedávám-párkrát se mi to vymstilo...
Je to mnohem rizikovìjší...
Meèoun píše:Tyto kombíky ve Fortunì mùžeš sázet, ale jenom z devíti zápasù nebo devíti skupin a mùžeš i tutovky.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 17 návštevníků