Faktory, ktere zohlednujete pri tipovani fotbalu

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod kali » stř bře 19, 2008 15:18

JayJay píše:
Gagin píše:Ještě se pokusím trochu rozproudit zde diskusi, jelikož stále to není takové jaké bych čekal. Proto bych se rád zeptal na pár otázek, abych doladil tu mou strategii.

Máte také mínusové měsíce?
Máte např. serii 5-7 dnů se ztrátou?
Kolik max. % z banku denně vsadíte?

Díky předem za odpovědi

Mínusový měsíc jsem neměl dlouho, párkrát jsem skončil víceméně na nule, ale že bych šel do mínusu, to ne.
5-7 dní se ztrátou je věc, které se nemůže vyhnout nikdo, to je tak krátké období, že podléhá ve velké míře náhodě/štěstí/smůle.
Ty dny záleží na nabídce, o víkendu toho prosázím hodně, za ty dva dny jsem schopný protočit třeba 30-40 % banku.

mam to podobne :) Tydny sem tam minusove jsou, mesic uz nebyl hodne hodne dlouho - naposledy v dobe, kdy jsem mival vsazene i akovky. Ono je to prakticky i dost obtizne mit minusovy mesic, pokud clovek nema vsazeno jen par zapasu mesicne. Pri vysokem poctu zapasu a singlech je to skoro az nemozne (doufam, ze sotva jsem to ted napsal, tak neprijde mesic, kdy budu v minusu lol)
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Gagin » stř bře 19, 2008 16:03

Ted trochu z mé praxe, sázel jsem celé dva měsíce v klidu Leden + 9,25% yield a únor +6,16% ovšem potom přišel březen a já jsem ztratil téměř vše co jsem za poslední dva měsíce nahrál, proto si myslím, že je někde v mém systému chyba, jelikož tohle by se prostě stávat asi nemělo že?

Počítal jsem s tím, že více méně se bude zisk stále zvyšovat, bude pomalu ale jistě růst, samozřejmě počítám i s určitými výkyvy, ale že až s takovými výkyvy? Proto se snažím získat co nejvíce informací, možná sázím málo zápasů cca 20 zápasů týdně. Ovšem bojím se, že při větším počtu zápasů můžu jít do velikého mínusu.

Ale ono na druhou stranu můj nejlepší měsíc co se týče ziskovosti, nemyslím yield, ale peníze byl když jsem vsadil pouze 10 utkání a týdny kdy jsem vsadil např. 25 utkání až tak slavné nejsou. Snažím se najít chybu, jelikož člověk se má z chyb učit ale já nevím kde ji dělám :cry:

Nemyslím si, že tipy mám až tak špatné, více méně jsou kvalitní pokud vezmu v potaz i spolupráci zde na profíkovi a s mými kamarády, ale jen ta strategie podle mě u mě vázne.

Nemohl by někdo např. udělat screen ze svého excelu a ukázat jak probíhají sázky u něho? Jak často KO, jaké jsou serie apod.? Nechci vidět částky ani nic jinýho to začerněte jen zkrátka tu četnost utkání apod. Byl bych moc vděčnej, kdyžtak to lze poslat i do soukromé zprávy.
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Btip » stř bře 19, 2008 18:39

Nemyslím si, že Ti předchozí odpovědi k něčemu byly. Já osobně jsem si tam přečetl pouze vypíchnutí vlastních schopností, ale ani náznak něčeho, (kromě Mathieu, který zmínil vůbec tu nejdůležitější věc a tou je schopnost být v plusu na vlastních sázkách), něco co by ti mohlo pomoci. Protože se asie díky ligovým pohárům nějak nemá s vypisováním soutěží nemám zrovna co na práci a tak Ti zkusím poradit jak nejlépe dovedu.

Tak v první řadě musíš oddělit vlastní sázky od těch, které si jen někde opsal. A ty evidovat zvlášť, protože jenom tak získáš opravdu přehled o tom jak jsi a nebo nejsi schopný sázkař. Musíš věřit daleko víc, vlastnímu úsudku, než-li názorům druhých. Až dospěješ do stadia, kdy ti 5 super sázkařů bude radit, dat tým xy ale ty si ve své myslí prosadíš svůj osobní názor a vsadíš proti a to bez snížení vkladu, i když víš, že jdeš proti světu, tak si můžeš pogratulovat. Stal se z tebe hotový a nezávislý sázkař. Nic nejde snadno a hned, ale když tomu člověk věnuje dostatek času, tak opravdu není možné být nějak delší dobu v mínusu. Ale ten čas to je ta nejpodstatnější součást toho všeho co bylo výše pány zmíněno, ovšem ten čas, to jaksi opomenuli zmínit. Takže v první řadě si řekni co od sázení očekáváš a hlavně kolik mu ty sám jsi ochoten obětovat času. Jestli bude tvá odpověď 20 a méně hodin týdně, tak ti doporučím abys ses vrátil k sázení akovek, které jsou ve své podstatě nejziskovější a sázení bral jako koníčka, který si na sebe je schopen sám vydělat. V podstatě od toho kolik hodin navíc jsi ochoten sázení věnovat, tak zároveň s tím, by měli růst tvé nároky na zisky ze sázení. Zároveň podle toho kolik jsi ochoten sázení věnovat času, tak podle toho začni sledovat počet ligových soutěží. Nezabere to zase tolik času. V každém týmu máš tak 2 až 3 key hráče, ty si vypiš a sleduj jestli nebudou zranění, nebo nestojí kvůli kartám. Nic víc vědět nepotřebuješ a ty základní vklady se dají dělat i bez toho. Týdně dám cca 20 až 30 zápasů s menší důvěrou a tak 4 až 5 s větší. Na ty základní sázky, tedy honění banku množstvím zápasů, by celkový yield neměl jít pod 10%. Best zápasy by asi neměli padnout pod 20%. A to uvádím spodní hranici, vše níž je asi opravdu špatný. Nedávno jsem tu psal, že sázení musí být především zábavou a já jsem jí díky Kalimu našel konečně i v sólo sázení. Poradil mi, abych si evidoval každou soutěž zvlášť a tím snadno viděl, která liga je v ten daný moment nejziskovější. Zvláště, když si vytvoříš nepřeberné množství dalších kritérií které se dají potom filtrovat. Pak třeba jako já, zjistíš, že některé line jsou pro tebe hůře odhadnutelné a na jiných zase děláš, až neskuečnej yield. To vše potom zákonitě Tvoje sázení posune zase směrem dopředu. Je to opravdu úžasná věc a všem tento způsob evidence sólo sázek vřele doporučuji. Je to obrovská zábava a přestože i nadále akovky zůstávají daleko nejziskovější sázím teď daleko raději a častěji sóla v asii, protože mě to díky novému způsobu evidence baví daleko víc.

Závěrem bych asi shrnul pro tebe to podstatné:

:arrow: Eviduj pouze vlastní sázky.
:arrow: Eviduj každou ligovou soutěž zvlášť
:arrow: Věř více svému úsudku, než-li tomu co říkají druzí a hlavně se ti nesmí stávat, že cizí názor vezmeš podvědomě za svůj vlastní.
:arrow: Sázej jenom hodnotné zápasy.
Zastávám sice názor, že zápas se Ti musí v první řadě líbit, ale ruku v ruce s tím musí jít také hodnota kurzů. Takže sázej vše, kde bys sám vypsal kurs o minimálně 0,15 menší. Nesázej fair kurs a nebo kurs, který už dropnul, jenom proto, že se to všude radí. Velmi často, se v takovém případě vyplatí naopak sázet zápas za základní vklad proti. V mínusu na tom rozhodně nebudeš. (trochu sem toto pravidlo rozvedl, protože konkrétně v tvém případě toto asi bude hlavní problém, aspoň tedy podle toho co mohu soudit dle tipů zde na profíkovi)
:arrow: Vždy je lepší nevsadit, než hloupě prohrát.
:arrow: A na závěr to hlavní.
Sázení si vyžaduje, pohodu a dostatek volnýho času. K sázení nepotřebuješ žádný talent. K tomu Ti stačí pevná vůle a disciplína, jinak se sázet naučí opravdu každý ucho, stačí jen chtít.
Takže s chutí do toho a GL :wink:
Btip
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » stř bře 19, 2008 18:50

Díky za názor.

Co se týče evidence, přesně takovou mám, s tím rozdílem, že tam mám všechny tipy, ne rozdělené na své a ostatní, ale se všemi ostatními náležitostmi, jako handicapy, datumi, kurzy, ligy apod. vše můžu lehce filtrovat.

Ovšem pokud tvořím skupinu s lidmi, kteří mi radí a zároveň občas přidám i tip já, není důvod důvěřovat až tak sobě. Ikdyž samovýdělečný sázkař to má podstatně složitější.

Co se týče mé bilance, věřím, že se to znovu obrátí k lepšímu, ovšem jak jsem psal překvapil mě tento pád až na samou nulu a vlastně jakoby začínám znovu.

Nejspíše se zaměřím na svou ligu, 2 či 3 a ty budu pravidelně sledovat. Asi opravdu jen to nese zisk, jelikož pokud se podívám zde na profíka, tak ti co sledují pouze určitý okruh, mají dobré statistiky, naopak ti, co sledují jak se říká vše jsou tu jen tak tak což je i můj případ.

Děkuji za názor, jdu dumat dále :wink:
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » stř bře 19, 2008 19:16

Gagin píše:Ted trochu z mé praxe, sázel jsem celé dva měsíce v klidu Leden + 9,25% yield a únor +6,16% ovšem potom přišel březen a já jsem ztratil téměř vše co jsem za poslední dva měsíce nahrál, proto si myslím, že je někde v mém systému chyba, jelikož tohle by se prostě stávat asi nemělo že?

Počítal jsem s tím, že více méně se bude zisk stále zvyšovat, bude pomalu ale jistě růst, samozřejmě počítám i s určitými výkyvy, ale že až s takovými výkyvy? Proto se snažím získat co nejvíce informací, možná sázím málo zápasů cca 20 zápasů týdně. Ovšem bojím se, že při větším počtu zápasů můžu jít do velikého mínusu.

Ale ono na druhou stranu můj nejlepší měsíc co se týče ziskovosti, nemyslím yield, ale peníze byl když jsem vsadil pouze 10 utkání a týdny kdy jsem vsadil např. 25 utkání až tak slavné nejsou. Snažím se najít chybu, jelikož člověk se má z chyb učit ale já nevím kde ji dělám :cry:

Nemyslím si, že tipy mám až tak špatné, více méně jsou kvalitní pokud vezmu v potaz i spolupráci zde na profíkovi a s mými kamarády, ale jen ta strategie podle mě u mě vázne.

Nemohl by někdo např. udělat screen ze svého excelu a ukázat jak probíhají sázky u něho? Jak často KO, jaké jsou serie apod.? Nechci vidět částky ani nic jinýho to začerněte jen zkrátka tu četnost utkání apod. Byl bych moc vděčnej, kdyžtak to lze poslat i do soukromé zprávy.

ja jsem u toho nenasel jednu vec (mozna jsem ji prehledl a byla v drivejsich prispevcich). Sazis singly nebo akovky? U singlu by mela navratnost konstantnejsi, u akovek mene. Takze pokud sazis akovky, tak tam si myslim, ze je treba pocitat s minusovymi mesici (na druhou stranu by tam mely byt mesice s velkym yieldem).

Ja tam vidim nekolik moznych problemu: napr. spatny money-managment

Pokud mas dlouhodobe plusove vlastni statistiky a jsi schopen vyprodukovat dost tipu, tak bys mel sazet predevsim sve tipy a doplnkove cizi.

Vzhledem k tomu, ze mas predpokladam nizke vklady (mam pocit, ze jsi zde uvadel tipy z Pinnaclu na ligy s limitem 32e, z cehoz bych usuzoval, ze ti tyto limity staci), tak bych doporucil venovat se okrajovym soutezim, hodne sazet na Pinnaclu, kde je nejlepsi margin a na okrajove ligy zaroven naprosto neskutecne values - tam prakticky neni mozne byt v minusu.

Takze ja bych sel do bwinu - early kursy + Pinnaclu - nejlepsi margin a to bych spojil s okrajovymi ligami ci sporty a jsem presvedceny, ze pak nebudes mit (v pripade singlu) minusove mesice zadne. Na Pinnaclu ty penize lezi skutecne "na zemi" a staci je zvednout. Je to sice otazka nejake doby, nez ti ty limity prestanou stacit, ale pokud ti zatim staci, tak ty penize sbirej... lezi tam a cekaji :) Sveho casu jsem je tam take "sbiral" a vazne to tam neni naprosto nic obtizneho. Pouze opisuji baw a s tim marginem, ktery tam je, se tam da skutecne vyhravat zcela bez problemu. Bohuzel limitovano pidilimitem 32eur nebo kolika

Urcite bych podporil to evidovani si sazek ligu po lize, ja takto sveho casu zjistil, ze jsem dlouhodobe v minusu na Libyi napr. a diky tomu jsem ji prestal sazet, takze to pozitiva bezesporu ma. Navic po delsi dobe, az budes mit sazek hodne, tak muzes zvysit vklady u tech nejlepsich lig a u tech horsich treba snizit atd.
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod kali » stř bře 19, 2008 19:29

Btip píše:Ale ten čas to je ta nejpodstatnější součást toho všeho co bylo výše pány zmíněno, ovšem ten čas, to jaksi opomenuli zmínit. Takže v první řadě si řekni co od sázení očekáváš a hlavně kolik mu ty sám jsi ochoten obětovat času.

s tim lze jen souhlasit, pokud se tomu budes venovat nekolik hodin denne, popr. "full-time", tak se vysledky po case dostavi. Je to i dost o know-how + zkusenostech a ty samozrejme ziskas mnohem rychleji, nez kdyz tomu das par hodin tydne.

Druha varianta, respektive pristup k sazeni, ktery ti muze pomoci je to tzv. "nakoukat". Je rada okrajovych lig, ktere maji schedule delany tak, ze 95% zapasu bezi v TV a zaroven se neprekryvaji. Pokud budes takto sledovat okrajove ligy v TV, zapas co zapas, tak ziskas velmi slusny prehled o aktualnich silach jednotlivych tymu a pak to promenis v zisk.

Ohledne toho sledovani klicovych hracu bych si dovolil nesouhlasit. 90% lig sazim bez jakehokoliv infa, info uz ani nehledam. Zjistil jsem, ze je to pro mne ztrata casu, respektive neefektivne vyuzity cas. Ale to je vec nazoru a pristupu.
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod noucamp » stř bře 19, 2008 22:33

Po velmi dlouhe dobe Vas vsechny zdravim, panove ... v posledni dobe jsem si zvykl sem cas od casu nakouknout a prolouskat to zde, ve Vasi debate me zaujala jedna vec ohledne vyse a cetnosti nalezeni value v kurzu dle jednotlivych lig.

Skoro jsem nabyl dojmu, ze podle Vas je temer nemozne byt dlouhodobe v plusu (rozumej uspesne nalezat a sazet dostatecna value) pri sazeni tech nejvyspelejsich a "sazkarsky nejmasovejsich" lig. Casto se zde vyskytuji odkazy na okrajove ligy, jejich sledovani a nasledneho nalezani velkych ustrelu bookies s tim, ze neco podobneho neni u proflaklych soutezi mozne. Souhlasim, ze odhady a prehled bookies budou u Primera Division asi lepsi nez u Honduraske ligy, coz pochopitelne souvisi se zajmem sazkaru, ale ona "masovost" prislusnych lig by pro opravdoveho sazkare (ktery se neboji jit za svym, byt proti silnemu proudu, pise o tom Btip) by prece mohla skytat prilezitost, ne? Vzdyt prece v takovych ligach budou favoriti nejvic osoleni a naopak outsideri nedoceneni ...

Je podle Vas mozne dlouhodobe profitovat na "proflaknutych" ligach anebo budou sazkari s ambicemi profipunteru a dlouhodobe profitability odkazani na stale exotictejsi a okrajovejsi ligy?

Mejte se vsichni, at se dari (nejen) v sazeni !!!
noucamp
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » čtv bře 20, 2008 0:17

cau Noucampe :)

tak samozrejme to jde, protoze i kdyby to vypsal bookmaker hodne presne, tak ruka trhu tam values vytvori. U tech okrajovych lig je vyhoda ta, ze values jsou nesrovnatelne vyssi. Pokud bude brat SK z nizkym limitem, popr. bwin, ktere vypisuje jako prvni ze vsech, tak tam se lze setkat treba s kursem 10, kde je fair 2. Coz je u tech popularnich lig science fiction, protoze tam asi tezko nekdo z odds-compileru vypise Chelsea na hristi Derby County s kursem 10, ze? V Asii uz takove boty nejsou samozrejme ani u tech okrajovych lig, ale presto jsou i tam ty mensi trhy podle meho nazoru vyhodnejsi
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod kali » čtv bře 20, 2008 11:33

Gagin píše:Nemohl by někdo např. udělat screen ze svého excelu a ukázat jak probíhají sázky u něho? Jak často KO, jaké jsou serie apod.? Nechci vidět částky ani nic jinýho to začerněte jen zkrátka tu četnost utkání apod. Byl bych moc vděčnej, kdyžtak to lze poslat i do soukromé zprávy.

tak jelikoz se k tomu nikdo nemel, tak jsem se tedy hecnul a nakopiruju ti sazky poslednich cca 9 dnu. Menit realne castky na units by mi trvalo tyden, na coz nemam cas, tak to mas vcetne realnych vkladu.

Aby sis mohl udelat lepsi predstavu o rozdilnosti vyse vkladu atd., tak tady je nejaka legenda:

IBC libry
zbytek eura nebo CZK

lost zapas
vyhrany zapas
half vyhra
half prohra
void

Sice nevim, co z toho vykoumas, ale snad ti to nejak pomuze, prsil jsem se s tim pul hodiny :wink:

ibc

Havant and Waterlooville -VS- Weston S Mare
Havant and Waterlooville
-1.00 @0.970 500

ibc

Denmark (W)(N) -VS- Finland (W)
Denmark (W)(N)
-1.75 @0.910 333

ibc

China (W)(N) -VS- Italy (W)
OVER
2.50 @0.990 333

ibc

Portugal (W) -VS- Iceland (W)
Iceland (W)
-0.25 @0.790 333

ibc

Hoffenheim -VS- Erzgebirge
Hoffenheim
-1.25 @0.870 666

ibc

K.Offenbach -VS- Carl Zeiss Jena
OVER
2.75 @1.075 1,000

sbo

REF:519813590
3/11/2008 6:42:33 AM
vs Muharraq (n)
Sur Club
Muharraq (n) [-1.25] 0.950
Soccer-AFC CUP
Handicap
400
Running

Pinnacle

FC Sion 16-March-2008 7:59 AM PST
Handicap +0.5 for Game 2.000
Risking 11,000.00 to Win 11,000.00 CSK

ibc

Sion -VS- Basel
Sion
0.50 @0.990 666

ibc

Ahlen -VS- Hamburger AM
Ahlen
-0.50 @0.990 1,000

sbobet

Rot-Weiss Oberhausen
SC Verl
Rot-Weiss Oberhausen [-1] 1.000
Soccer-Germany 3 Div-North
Handicap
1,000

pinnacle
[b]CONCACAF - Champions Cup, Soccer
Pachuca (MEX) 11-March-2008 4:59 PM PST
Spread 0 and -0.5 for Game 1.758
Risking 5,800.00 to Win 4,393.94 CSK

ibc

3/11/2008 4:28:41 PM
vs Motagua Tegucigalpa
Pachuca
Pachuca [-0.25] 0.750
Soccer-CONCACAF Champions Cup
Handicap
168
Running

ibc

Wolfsburg AM -VS- Wuppertaler SV
Wuppertaler SV
-0.75 @0.950 666

sbo

3/12/2008 4:44:07 AM
vs Pakhtakor (n)
Al Qadsia (KUW)
Pakhtakor (n) [-0.5] 0.880
Soccer-AFC CHAMPIONS LEAGUE
Handicap
400
Running

Expekt

výše sázky: 10000 CZK
možná výhra: 24000 CZK
datum (CET) událost typ sázka výsledek kurzy
Wed 12/03/08 12:30 Finland - Iceland
Algarve Cup Portugal
Women's Int. Matches 2 2.40

ibc

Portugal (W) -VS- China (W)
Portugal (W)
0.50 @0.690 333

Ireland (W)(N) -VS- Poland (W)
Ireland (W)(N)
0.00 @0.910 333

ibc

Gamba Osaka -VS- Chonburi FC
Gamba Osaka
-2.00[0-0] @0.929 333
ID:494740011 running

Pakhtakor Tashkent (N) -VS- Al Qadsia
Pakhtakor Tashkent (N)
-0.50[0-0] @1.123 333

sbo

3/12/2008 6:28:38 AM
vs Pakhtakor (n)
Al Qadsia (KUW)
Pakhtakor (n) [-0.25@0-0] 0.920
Handicap
800
Running

sbo

vs Kaliakra
Lokomotiv Plovdiv
Lokomotiv Plovdiv [-0.5] 0.890
Soccer-Bulgaria Cup
Handicap
400

Pinnacle

Lahti (n) 12-March-2008 7:59 AM PST
Handicap -1 for Game 1.952
Risking 20,000.00 to Win 19,047.62 CSK

TPS Turku 12-March-2008 8:14 AM PST
Handicap -1 and -1.5 for Game 2.150
Risking 20,000.00 to Win 23,000.00 CSK

ibc

Young Boys -VS- St. Gallen
OVER
3.00 @1.075 666

mansion

YBB -1,25 2,04 800e

ibc

Lokomotiv Sofia -VS- Botev Plovdiv
Lokomotiv Sofia
-1.00[0-0] @1.052 333

sbo
3/12/2008 10:05:55 AM
vs Arbil (n)
Al Garrafa
Arbil (n) [0@0-1] 0.950
Handicap
400
Running

mansion

400 euro 1,96 Arbil level

ibc
Arbil (N) -VS- Al Gharrafa
Arbil (N)
0.00[1-1]@1.030 333
ID:494865769 running

sbo

3/12/2008 11:13:38 AM
vs Al Sadd
Al Ahli (KSA)
Over [1.75] 1.130
First Half O/U
200
Running

mansion

Wasl - Air Force +0,75 1,71 400 e

sportingbet

Al Wasl v Al Ouwa Al Jawiya
Sázka bez remízy (v případě remízy je kurz 1,00)
* 2.40
Al Quwa Al Jawiya
Případná výhra: 12.000,00
5.000,00 CZK
Vsadit celkem: 5.000,00 CZK
Případná výhra: (vč. vsazených): 12.000,00 CZK

Gólový handicap
* 10.00
* Al Quwa Al Jawiya (-1)
Případná výhra: 20.000,00
2.000,00 CZK
Vsadit celkem: 2.000,00 CZK
Případná výhra: (vč. vsazených): 20.000,00 CZK

* 4.50
* Al Quwa Al Jawiya
Případná výhra: 45.000,00
10.000,00 CZK
Vsadit celkem: 10.000,00 CZK
Případná výhra: (vč. vsazených): 45.000,00 CZK

sbo

REF:521006191
3/12/2008 1:05:02 PM
vs Al Kuwait
Saipa Karaj
Saipa Karaj [0@0-0] 1.170
Handicap
400
Running

sbo

3/12/2008 1:40:13 PM
vs Al Ittihad (KSA)
Kuruvchi
Al Ittihad (KSA) [-1.25@0-0] 1.030
Handicap
400
Running

ibc

Al Karamah -VS- Al Wahda (UAE)
OVER
3.00[1-0]@1.030 333
ID:495062765 running

mansion

karamah - wehda 1,87 +0,25 400 euro

BaH

Grass 1,80 7000 CZK

ibc

Grasshopper -VS- Luzern 1 HT
Grasshopper
-0.25 @0.950 300

sbobet

Grasshopper
Luzern
Grasshopper [-0.5] 0.790
Soccer-SWISS SUPER LEAGUE
Handicap
1,200

mansion

Grass -0,75 2,05 400e

Pinnacle

Grasshopper 15-March-2008 9:44 AM PST
Handicap -1 for Game 2.500
Risking 10,000.00 to Win 15,000.00 CSK

Pinnacle

IST Büyüksehir Bld.spor 16-March-2008 3:29 AM PST
Handicap 0 and -0.5 for Game 2.180
Risking 10,000.00 to Win 11,800.00 CSK

Pinnacle

Fenerbahce 16-March-2008 4:59 AM PST
Handicap -1 for Game 2.450
Risking 10,000.00 to Win 14,500.00 CSK

ibc

Konyaspor -VS- Fenerbahce
Fenerbahce
-0.75 @1.010 1,333

Pinnacle

Besiktas/Trabzonspor 16-March-2008 8:59 AM PST
Total Points OVER 3 for Game 2.530
Risking 10,000.00 to Win 15,300.00 CSK

ibc

Besiktas -VS- Trabzonspor
OVER
2.50 @0.920 333

ibc

Ingolstadt -VS- Pfullendorf
OVER
2.50 @1.136 666

Ingolstadt -VS- Pfullendorf
Ingolstadt
-1.00 @1.063 500

Pinnacle

SSV Reutlingen 05 16-March-2008 5:59 AM PST
Handicap -1.5 for Game 2.100
Risking 5,000.00 to Win 5,500.00 CSK

ibc

Reutlingen -VS- FSV Oggersheim
Reutlingen
-1.25 @0.860 666

SB

Lodzki KS v Groclin Dyskobolia
* 1.85 * Groclin Dyskobolia

Vsadit celkem: 20.000,00 CZK
Případná výhra: (vč. vsazených): 37.000,00 CZK

Lodzki KS - Groclin Dyskobolia
Gólový handicap * 3.40 * Groclin Dyskobolia (-1)

Případná výhra: (vč. vsazených): 34.000,00 CZK

Pinnacle

Groclin Grodzisk 15-March-2008 7:59 AM PST
Handicap -0.5 for Game 1.833
Risking 11,000.00 to Win 9,166.67 CSK

ibc

Al Ittihad Al Sakandary -VS- El Atesalat
Al Ittihad Al Sakandary
-0.25 @0.970 333
ID:495777802 running

ibc

UAE U17 (N) -vs- Chinese Taipei U17
UAE U17 (N)
-4.50[1-0] @1.075 333

UAE U17 (N) -VS- Chinese Taipei U17
UAE U17 (N)
-3.00[2-0]@0.980 333

UAE U17 (N) -VS- Chinese Taipei U17
UAE U17 (N)
-4.25[2-0]@0.970 333

mansion
13/03
6:54PM 9866410 14/03
1:20AM [SAUDI LEAGUE - Over/Under]
Najran vs Al Nasr (KSA)
Over 2.5 @0.880 400.00 -- Open

13/03
6:53PM 9866402 14/03
1:20AM [SAUDI LEAGUE - Over/Under]
Al Shabab (KSA) vs Al Ettifaq
Over 2.5 @0.970 400.00 -- Open

13/03
6:52PM 9866384 14/03
1:20AM [SAUDI LEAGUE - Asian Handicap]
Al Wehda (KSA) 0.5/1 Al Tai
Al Wehda (KSA) @0.960 400.00 -- Open

13/03
6:51PM 9866358 14/03
1:20AM [SAUDI LEAGUE - Asian Handicap]
Al Watani 0/0.5 Al Qadasiya
Al Qadasiya @0.850 400.00 -- Open

mansion

Rubin +0,75 1,90 600e

ibc

Singapore B U16 -VS- Australia U17
Australia U17
-1.00[0-0] @0.910 400

sbo

3/13/2008 10:23:26 AM
vs Al Wakra
Al Sailiya
Al Sailiya [0@1-0] 0.910
Soccer-Qatar League
Handicap
400
Running

ibc

Al Wakra -VS- Al Sailiya
Al Sailiya
0.00[1-1]@1.111 333
ID:495910858 running

Pinnacle

Sigma Olomouc/Banik Ostrava 15-March-2008 8:59 AM PST
Total Points UNDER 2 for Game 1.813
Risking 10,000.00 to Win 8,130.08 CSK

FK Jablonec/FC Brno 16-March-2008 6:59 AM PST
Total Points UNDER 2 for Game 1.855
Risking 10,000.00 to Win 8,547.01 CSK

ibc

Holland U17 -VS- Bosnia-Herzegovina U17
Holland U17
-1.25[0-0]@0.990 500

Holland U17 -VS- Bosnia-Herzegovina U17
Holland U17
-1.25[0-0]@1.010 500

sbo

/13/2008 1:39:48 PM
vs Al Shabab (KSA)
Al Ittifaq
Al Ittifaq [0.5@0-0] 0.930
Soccer-Saudi Arabia Premier League
Handicap
400
Running

REF:522006983
3/13/2008 2:33:39 PM
vs Al Hazm
Al Hilal (KSA)
Al Hilal (KSA) [-0.25@0-0] 0.940
Soccer-Saudi Arabia Premier League
Handicap
400
Running

ibc

Neuchatel Xamax -VS- Thun
Neuchatel Xamax
-0.50 @0.970 500

sbo

3/14/2008 6:00:15 AM
vs Al Nasr (UAE)
Al Dhafra
Over [2.75] 1.000
Soccer-UAE League
Over/Under
400
Running

ibc
Suez Cement -VS- Haras El Hedoud
Haras El Hedoud
0.00@0.890 333
ID:496417343 running

sbo

3/14/2008 6:05:54 AM
vs Al Nasr (UAE)
Al Dhafra
Al Nasr (UAE) [-0.5] 0.800
Soccer-UAE League
Handicap
400

mansion

El Geish -0,75 2,02 400e

Ahli 2,19 400e

ibc
Al Arabi (QAT)(N) -VS- Al Rayyan
OVER
2.25@0.970 333
ID:496435402 running

mansion

Al majd -0,75 1,92 400 e

ibc

Al Rams -VS- Dabba Al Fujairah
Dabba Al Fujairah
-0.25[1-1]@0.970 333
ID:496502501 running

mansion

400 e Nasr live (0-1) -0,5 1.93

mansion

Al Rayyan level 1,96 400 e (1-0)

ibc

Gyori ETO -VS- BFC Siofok
OVER
2.75 @1.470 333

ibc

Concordia -VS- La Chaux De Fonds
Concordia
-0.50 @1.041 333

Pinnacle

Viktoria Zizkov/Ceske Budejovice 16-March-2008 2:14 AM PST
Total Points UNDER 2 for Game 1.943
Risking 10,000.00 to Win 9,433.96 CSK

ibc

Zlate Moravce -VS- Trencin
Trencin
0.50 @0.970 333

mansion

under 2,5 1,90 400e

mansion

Freiburg U19 -1 2,05 (1-1) 600e

ibc

Atletico Madrid Feminas (W) 1.50[0-0]
Handicap
Atletico Madrid Feminas (W) -VS- Rayo Vallecano (W)
Soccer Spain Women Superliga
0.850 333 283.05

UNDER 3.50[0-0]
Over/Under
Atletico Madrid Feminas (W) -VS- Rayo Vallecano (W)
0.940 333 313.02

UNDER 3.00[0-0]
Over/Under
C.Aleman Valencia (W) -VS- Torrejon CF (W)
0.910 333 -333.00

mansion

Teplice under 2,75 1,83 400e

ibc

Teplice -VS- Zlin
Teplice
-0.50[2-0]@1.010 333

betway

Stake: CZK 800.00 Total odds: 3.40
Returns: CZK 0.00 Possible winnings: CZK 2,720.00
1 Cs Cartagines - Ad San Carlos
Cos - Primera Division
Win/Draw/Win
Start Time : 2008-03-16 18:00:00 3.40 Pending

bet365

1 Cartagines @ 3.40
Stake: 8500.00 Single
Potential Winnings: 20400.00

mansion

Leverkusen -1 2,135 400e

mansion

ADO Den Haag +0,5 1,93 400e
ADO over 2,75 1,91 400e

NEC under 2,75 1,90 400e

Utrecht +0,75 2,05 400e

ibc

NAC Breda (Youth) -VS- Heerenveen (Youth)
OVER
2.75 @0.920 333

Twente (Youth) -VS- Vitesse (Youth)
OVER
3.00 @0.940 500

Pinnacle

St. Gallen 18-March-2008 10:44 AM PST
Handicap -0.5 for Game 2.060
Risking 11,000.00 to Win 11,660.00 CSK

sbobet

vs St. Gallen
Neuchatel Xamax
St. Gallen [-0.5] 1.060
Soccer-SWISS SUPER LEAGUE
Handicap
800

Pinnacle

BSC Young Boys 18-March-2008 10:44 AM PST
Handicap 0 and -0.5 for Game 1.885
Risking 11,000.00 to Win 9,734.51 CSK

SB

Luzern v Young Boys
* 2.25 * Young Boys

Případná výhra: (vč. vsazených): 22.500,00 CZK

Pinnacle

Grasshopper 19-March-2008 10:44 AM PST
Handicap +0.5 and +1 for Game 2.040
Risking 11,000.00 to Win 11,440.00 CSK

Handicap +1 for Game 1.775
Risking 11,000.00 to Win 8,527.13 CSK

Handicap +1 for Game 1.800
Risking 11,000.00 to Win 8,800.00 CSK

Pinnacle

FC Sion 19-March-2008 10:44 AM PST
Handicap +0.5 for Game 2.020
Risking 11,000.00 to Win 11,220.00 CSK

Switzerland - Super League, Soccer
FC Sion 19-March-2008 10:44 AM PST
Handicap +0.5 for Game 2.060
Risking 11,000.00 to Win 11,660.00 CSK

bet365

FC Sion +0.5 @ 2.00
Stake: 20000.00 Single
Potential Winnings: 20000.00

GB

Zurich v Sion
2 5.00

200.00

Pinnacle

Aarau 19-March-2008 10:44 AM PST
Handicap pk for Game 2.230
Risking 11,000.00 to Win 13,530.00 CSK

Aarau 19-March-2008 10:44 AM PST
Handicap pk for Game 2.140
Risking 11,000.00 to Win 12,540.00 CSK

mansion

Aarau +0,25 1,82 400e

Pinnacle

Esbjerg/FC K?benhavn 19-March-2008 11:29 AM PST
Total Points OVER 2.5 and 3 for Game 2.050
Risking 11,000.00 to Win 11,550.00 CSK

ibc

AC Horsens -VS- Aalborg
UNDER
2.50 @0.970 333

Pinnacle

AaB Aalborg 19-March-2008 10:29 AM PST
Handicap 0 and -0.5 for Game 1.926
Risking 10,000.00 to Win 9,259.26 CSK

Pinnacle

OB Odense 20-March-2008 4:59 AM PST
Handicap -1 for Game 1.893
Risking 11,000.00 to Win 9,821.43 CSK

ibc

Viborg -VS- Nordsjaelland
Nordsjaelland
0.00 @0.880 666

Pinnacle

Br?ndby 20-March-2008 8:59 AM PST
Handicap -0.5 for Game 2.100
Risking 11,000.00 to Win 12,100.00 CSK

ibc

Dusseldorf -VS- Dynamo Dresden
Dusseldorf
-0.50 @1.010 1,333

Pinnacle

Fortuna Düsseldorf 19-March-2008 11:29 AM PST
Handicap -0.5 and -1 for Game 2.340
Risking 11,000.00 to Win 14,740.00 CSK

sbo

3/18/2008 5:29:22 AM
vs Al Ansar (n)
Muharraq
Muharraq [0] 0.800
Soccer-AFC CUP
Handicap
400
Running

sbobet

D.C. United
Harbour View
D.C. United [-1.5] 0.820
Handicap
800

D.C. United
Harbour View
D.C. United [-1.5] 1.000
Handicap
800

D.C. United
Harbour View
D.C. United [-0.75] 0.980
First Half Hdp
400

ibc

Washington D.C. United -VS- Harbour View 1H
Washington D.C. United
-0.75 @0.940 333

Washington D.C. United -VS- Harbour View
Washington D.C. United
-1.50 @0.820 700

BaH

Metalurg Liepajas 2,30-2,50 40 000 CZK

ibc

FBK Kaunas -VS- Liepajas Metalurgs
Liepajas Metalurgs
0.00 @0.770 666

SB

* 2.40
* Kayserispor

Případná výhra: (vč. vsazených): 24.000,00 CZK

ibc

Caroline Wozniacki (DEN) -VS- Svetlana Kuznetsova (RUS)
Caroline Wozniacki (DEN)
1.50 @0.990 333

ibc

Perak -VS- Singapore AF
Singapore AF
-0.25[1-5] @0.980 333

Pinnacle

Kärpät 18-March-2008 9:30 AM PST
Handicap -1 for Game 2.040
Risking 15,000.00 to Win 15,600.00 CSK

ibc

UNDER 2.50[2-0]
Over/Under
Stuttgarter Kickers -VS- Pfullendorf
Soccer Germany South Division
0.809 333 269.40

ibc

Banik Ostrava -VS- Viktoria Zizkov
Banik Ostrava
-1.00 @0.910 1,000

ibc

SK Austria Karnten -VS- Red Bull Salzburg
Red Bull Salzburg
-0.50 @0.940 500

sbo

REF:528555540
3/19/2008 5:38:33 AM
vs Al Wahda (UAE)
Al Sadd
Over [2.75] 1.070
Over/Under
400
Running

REF:528552400
3/19/2008 5:32:16 AM
vs Al Ahli (KSA)
Al Karama
Over [2.5] 1.070
Over/Under
400

Running
REF:528549307
3/19/2008 5:23:27 AM
vs Al Wahda (UAE)
Al Sadd
Al Sadd [0.75] 0.900
Handicap
400

Running
REF:528548125
3/19/2008 5:20:04 AM
vs Al Qadsia (KUW)
Arbil
Arbil [0.25] 0.890
Handicap
400

Running
REF:528546213
3/19/2008 5:14:18 AM
vs Al Garrafa
Pakhtakor
Pakhtakor [0.25] 0.950
Handicap
600
Running

ibc
Soccer Handicap
Al Qadsia (KUW) -VS- Arbil
Arbil
0.25 @0.890 333
ID:500040163 running

mansion

Pakhktakhor +0,25 1,96 400e

Adelaide -1 2,11 400e

Expekt

výše sázky: 6875 CZK
možná výhra: 16844 CZK
datum (CET) událost typ sázka výsledek kurzy
Wed 19/03/08 14:00 FC Vaslui - Poli Timisoara
Rum. Divizie A 1 2.45

bwin

Al Quadsia (KUW) - Arbil (IRQ) (1 X 2) Arbil (IRQ) -
Antigua a Barbuda - Aruba (1 X 2) Antigua a Barbuda -
Anguilla - El Salvador (1 X 2) El Salvador -
Kashima Antlers (JPN) - Nam Dinh (VIE) (1 X 2) Kashima Antlers (JPN) -
400.00

ibc

PFC Kuruvchi -VS- Sepahan
PFC Kuruvchi
0.25[0-0] @1.149 333

PFC Kuruvchi -VS- Sepahan
PFC Kuruvchi
0.25[0-0]@0.940 666

ibc

Lugano -VS- Cham
Lugano
-1.25 @1.041 500

Schaffhausen -VS- Chiasso
UNDER
2.75 @0.710 250

Schaffhausen -VS- Chiasso
Chiasso
0.75 @0.850 250

Wil 1900 -VS- Yverdon
Wil 1900
-0.50 @0.809 500

ibc

Soccer Handicap
Saipa FC -VS- Al Wasl
Saipa FC
-0.50[0-0]@0.929 333
ID:500077764 running

ibc

OVER 3.00
Over/Under
NK Zagreb -VS- Dinamo Zagreb
Soccer CROATIA 1ST DIVISION
1.123 333 -333.00

ibc

NK Osijek -VS- Cibalia
OVER
2.75 @1.234 333

ibc

Soccer Over/Under
Al Kuwait Sc -VS- Al Quwa Al Jawiya
UNDER
2.50[0-0]@0.890 333
ID:500344435 running

Al Quwa Al Jawiya
0.00[0-0]@1.234 333
ID:500349632 running

ibc

UNDER
2.50[0-0] @0.770 333
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Gagin » čtv bře 20, 2008 13:12

tak jsem to přelouskal... kali díky moc za ukázku, která mi dá hodně , hlavně co se týče těch vkladů právě četnosti KO apod.

Sázím jen solo zápasy, někdy 3-4 tikety do měsíce mám AKO, což je zanedbatelné a nemělo by se to tak projevit do statistik, jelikož je sázím za míň a navíc ty akovky mají lepší bilanci než jakékoliv SOLO zápasy.

Ovšem myslím si, že jsem našel problém, který možná bude součástí toho, kde jsem ted. Všechny zápasy sázím se stejným vkladem, když jsem se podíval na tebe a máš tam zápasy za 333 euro ale také za 1000 tak se možná dělá profit lépe, když ti to vychází. Možná bych se měl zaměřit na důvěry, mít např. 3 nebo 4.

Malý vklad
Střední vklad
Velký vklad

apod. možná by to stačilo mít tyto tři. případně přidat ještě něco mězi. Vždy jsem sázel 3,5% banku na jeden zápas.
Gagin
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady