ŽIVÍ SE NÌKDO Z VÁS SÁZENÍM ?

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod noucamp » pon čer 13, 2005 22:15

Drahy monkei,
mozna jsem spatne cetl, ale nevsiml jsem si, ze by v prispevku od marta bylo jakekoli napadani, zavist ci absence argumentu. Tve pripadne vzdelani v oborou pravdepodobnsti a statistiky nikdo nezpochybnuje, ale o to tu prece nejde.
Mart (mimochodem, mam duvodne podezreni, ze o zadneho "lacineho pisalka" se nejedna, zde bych byl maximalne opatrny ... ) proste vyjadril nesouhlas s Tvymi nazory, probehlo to slusnou formou, nemyslim si, ze zrovna on by mel potrebu "lezt jinym clenum tohoto fora do zadku" a ten, kdo voli ostra slova a napadani, jsi Ty ...
Nikdo Te nenuti zde prispivat a diskutovat.

Preji mnoho stesti (nejen) v sazeni a at se Ti dari ... v dokonale ucte NouCamp ...
noucamp
Exmember
Exmember

Příspěvekod monkei » pon čer 13, 2005 22:17

systém realizovat nedá.

No a závìrem se zmíním ke svým tipùm, no, nevím... Jistì, za zprávy 30 Kè, o to nejde, ale JÁ nemám potøebu VÁM nìco dokazovat!!! Na to pozor! Já jsem tady pøedložil perfektnì vypoèítaná èísla a øekl, že mì už to po urèitou dobu funguje. Takže, a tìï si to neber, prosím, osobnì, mì to pøíjde jako urèitá forma nátlaku, jakože buïto nám budeš posílat tipy, anebo ti nebudeme vìøit.

Ale o tom to není. To mi je pøeci úplnì jedno. Kdo systém pochopí, zjistí. A já vìøím, že nìkomu mohou mnou prezentovaná èísla pomoci. Jak se øíká - chytrému napovìz...
monkei
Host
Host

Příspěvekod monkei » pon čer 13, 2005 22:22

noucamp píše:Drahy monkei,
mozna jsem spatne cetl, ale nevsiml jsem si, ze by v prispevku od marta bylo jakekoli napadani

Tak to jsi ne "MOZNA", ale URCITE spatne cetl.

Mohu citovat:

Uživatel "monkei" je mimo.

je skuteènì nebezpeèný pro neznalé ètenáøe tohoto fóra

...monkei... ...nic neví o pravdìpodobnosti
monkei
Host
Host

Příspěvekod AMZ » pon čer 13, 2005 22:34

to monkei:

Dìkuji za odpovìï .

Je pøesnì podle oèekávání a mimoøádnì pouèná i pro ostatní. A to myslím vážnì!

Všem zájemcùm o zde prezentovaný systém ji doporuèuji nìkolikrát pøeèíst.

Úsudek si již udìlá každý sám.
AMZ
Host
Host

Příspěvekod monkei » úte čer 14, 2005 5:50

AMZ píše:to monkei:

Dìkuji za odpovìï .

Nechceš radši vystvìtlit v èem?
monkei
Host
Host

Příspěvekod qwertyy » úte čer 14, 2005 6:51

monkei píše:
AMZ píše:to monkei:

Dìkuji za odpovìï .

Nechceš radši vystvìtlit v èem?

monkei píše:Jak se øíká - chytrému napovìz...

myslím že sis odpovìdìl sám :wink:
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

Příspěvekod bubus » úte čer 14, 2005 7:26

to monkei:

:arrow: s takym systemom "ohuris" len tych,co este "poriadne netipovali" :lol:

:arrow: z matematickeho hladiska mas pravdu :yes: -z tiperskeho je to blbost :!: ,a hlavne ak tipujes kazdy den :shock:

:arrow: kazdy "dlhodobejsi"tiper ti potvrdi(myslim,ze si to skoro kazdy" preskakal" :? ),ze ak tipujes kazdy den :!: kurz cca.2.0,kludne sa ti stane,ze ak chytis seriu,tak ho nechytis aj 10xposebe :!: :idea: (nehovoriac o tom,ze spominas,ze tipovaniu moc "nerozumies " :roll:)

Ps:
povodne som sa nechcel vyjadrovat k tomuto prispevku,ale spominana "blbost" :doh: (ospravedlnujem sa,ale inac to nazvat nedokazem :oops: ),ma nenechala "kludnym" :hyper: ,a urcite nielen mna :wink:
bubus
Host
Host

Příspěvekod nelson » úte čer 14, 2005 7:33

Arkan píše:Jestli máš kapitál jen na 5 kol, tak skonèíš døív než si myslíš.....každej sázkaø ti potvrdí, jak mùže bejt dlouhá èerná série a tuplem u tebe když píšeš že nerozumíš sportu...proè teda ten tvùj supersystém skrachoval v ruletì? Jinak nikde sem na rozdíl od tebe nepsal že budu do konce roku milionáø :D Vyhraju nìjakou tu tisícovku ale s pøijatelnou mírou rizika.Seš velmi naivní,tímhle nezbohatneš,protože kdyby tohle fungovalo tak už všechny sázkovky krachly :D Zkoušelo to už moc lidí a dlouhodobì to prostì nejde.

jde o jednoduche pocty dvojkove soustavy, takovych 8 kol ktere ti nevyjdou je 2 na 8 = 256ti nasobek prvne vsazene castky, navic kurzy sazkovych kancelari jsou ochuzovany na internetu priblizne o 5-10 procent, takze to uz samo o sobe mame 280 nasobek.
Pokud bys chtel teda po osme vsadit musis, a pokladejme, ze tva prvni castka cinila 100 Kc, tak musis vsadit 28.000 !!!
pokud bys sazel napriklad ted proti WAS v MLB, tam mu vitezna serie trvala 10 kol, tj. priblizne 130.000 sazka na desaty zapas
nelson
Host
Host

Příspěvekod Arkan » úte čer 14, 2005 8:37

nelson píše:
Arkan píše:Jestli máš kapitál jen na 5 kol, tak skonèíš døív než si myslíš.....každej sázkaø ti potvrdí, jak mùže bejt dlouhá èerná série a tuplem u tebe když píšeš že nerozumíš sportu...proè teda ten tvùj supersystém skrachoval v ruletì? Jinak nikde sem na rozdíl od tebe nepsal že budu do konce roku milionáø :D Vyhraju nìjakou tu tisícovku ale s pøijatelnou mírou rizika.Seš velmi naivní,tímhle nezbohatneš,protože kdyby tohle fungovalo tak už všechny sázkovky krachly :D Zkoušelo to už moc lidí a dlouhodobì to prostì nejde.

jde o jednoduche pocty dvojkove soustavy, takovych 8 kol ktere ti nevyjdou je 2 na 8 = 256ti nasobek prvne vsazene castky, navic kurzy sazkovych kancelari jsou ochuzovany na internetu priblizne o 5-10 procent, takze to uz samo o sobe mame 280 nasobek.
Pokud bys chtel teda po osme vsadit musis, a pokladejme, ze tva prvni castka cinila 100 Kc, tak musis vsadit 28.000 !!!
pokud bys sazel napriklad ted proti WAS v MLB, tam mu vitezna serie trvala 10 kol, tj. priblizne 130.000 sazka na desaty zapas
to máš pravdu nelsone ale to spíš napiš monkeimu,který nemá kapitál ani na tìch 8 kol ale pouze na pìt :lol: Já tento systém nepraktikuji,dlouhodobì nikam nevede......
Arkan
Host
Host

Příspěvekod AMZ » úte čer 14, 2005 10:19

Krásná debata...

Chci jen podotknout, že jsem mìl tu možnost poznat génia, který pøišel na systém, jak vyzrát na sázkovky.

To, co se za desítky let nepodaøilo nìkolika generacím odborníkù, zvládl a v praxi celé ètyøi mìsíce s obrovským úspìchem uvedl ve skutek uživatel monkei.

Jsem rád, že jsem mìl tu možnost být u tohoto historického mezníku v dìjinách tipování a zmínìnému uživateli gratuluji.

Budu mu vdìèen, když se ještì zmíní, v kterých odborných kruzích bude svoji metodu dopodrobna publikovat, zda chystá turné s autogramiádami a kdy bude mít vlastní poøad v televizi.

Dìkuji bohu, že jsem byl v pravý èas na pravém místì a poznal génia.

S úctou a hlubokou poklonou Tvùj vìrný fanda AMZ :ave:
AMZ
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady