POKER

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Re: re

Příspěvekod techno » úte pro 13, 2005 13:25

Donw píše:tak to kazdopadne neni pravda.Poker je o umeni a o velkym. Koukni se nekdy na videa z velkejch turnaju (wsop). Ty frajeri to proste umi a ze by si vuci nim nekdo nedovolil all in je hloupost na druhou. Kdo umi, ten umi a v pokeru to plati dvojnasob. Jinak na netu obcas koukam, s cim se da prohrat, ale i presto, kdyby to bylo o stesti, vsichni by vyhrali a prohrali podobnej pocet her a nikdo by nevydelal hodne. Opak je ale pravdou. Dokonce jsem videl jednoho, co mel na uctu 65 000 000,- (stesti??!!!??) dolaru. Pred cimz smekam. Kdybych umel hrat jako Erik Seidel, Doyle Brunson, Phil Hellmuth nebo Johny Chan, jsem minimalne milionar.

Jak nekdo rekl. K pokeru potrebujes trochu zrucnosti, ale je v tom prvek nahody..
O videich mi nemluv prosim te. S kym myslis, ze se bavis? Ja mam upc, takze na to koukam obcas i v primym prenosu. Ale je videt, ze si z nich dost posranej. Hele nemodlis se k nim nahodou? :lol: Fakt mi prijdes srandovni.. Ja jsem se bavil hlavne o internetovem pokeru jestli jsi si nevsiml, ale asi Ti Helmuth zatemnil mozek zjevne. :lol:

Na zivo je hra dost ovlivnena i tim, ze po flopu nez prijde dalsi karta, tak se prvni dalsi dava pryc a to same i u river a flopu..
Hrajte poker! :thumbup1: :wink2:
Sazeni je davani penez do tomboly.

Hi-Tech go!
:metal:
techno
Host
Host

re

Příspěvekod Donw » úte pro 13, 2005 14:38

co na to rict? Nemodlim se k nim, neboj. Spis se mi zda, ze je to naopak, kazdej se snazi vyhodit z turnaje hvezdu, ale to je jedno. Dobra tak se koukni na finalovy stoly, kde hraje rekneme jeste 8 lidi. Copak se nekdo boji s dobryma kartama jit proti hellmuthovi? NE. Kazdej to chce vyhrat. Na internetu je to obcas k rozbiti pocitace, ale stejne dojdes dal s umenim nez se stestim. Takze tak. A priste se prosim te neschyluj k invektivum. Taky to nedelam.
Donw
Host
Host

re

Příspěvekod Donw » úte pro 13, 2005 14:41

zvlastni je, ze jsem jmenoval ctyri hrace a ty sis vybral zrovna Hellmutha, ze mi zatemnil mozek :D. Vsichni jsou na nej nejak alergicky :lol:
Donw
Host
Host

Příspěvekod techno » úte pro 13, 2005 14:54

Ja si ho vybral prave proto, ze je to hvezda prvotridniho formatu. Nejsem na nej alegricky, ale uznavam ho.. :D

Na internetu to je minimalne na rozbiti protihrace, ale i compu. 8) :lol:

Je jasny, ze poker neni jen o stesti, kdyz hrajes jen first top 10 kombinaci, tak to nebudes rikat dokud Te nezabije debil co mel run run na postupku a pritom callnul 2 dolary pri pot limitu 0.25 na flop s 56. Ovsem ty jsi betoval jak blazen, jelikoz jsi mel trojci a stejne vyhral.. V cem je chyba. :)

Popisu jednu situaci z Monte Carlo turnaje. Hral se asi minuly mesic.

Byl to nejaky z finalovych stolu, jeden mel JJ nejak moc neraisoval a chtel normal vlezt na pot, krom neho jeste 3 hraci s KQ, J4 v barve a dalsi si nepamatuju. Na BB byl docela znamej typ a sel all in.. :) Nikdo ho necallnul jen ten s JJ, co bys rekl, ze mel? 74 a nejvetsi prdel na tom byla, ze dostal full house na flopu.. :zbunj: Ten druhej s JJ jen koukal.. :razocaran:

Hi-Tech go!
techno
Host
Host

re

Příspěvekod Donw » úte pro 13, 2005 15:18

rekl bych na to, ze to zahrali spravne, jit s KQ do all in je velkej risk, takze bych s tim all in taky nedal. JJ to zahral spravne a smula, ze to neprislo. Co dodat?
Donw
Host
Host

Re: re

Příspěvekod -=Ondra=- » úte pro 13, 2005 15:31

Donw píše:JJ to zahral spravne a smula, ze to neprislo. Co dodat?

Takze je to o stesti... :lol:
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

re

Příspěvekod Donw » úte pro 13, 2005 15:52

Kdyz si sednu proti nekomu, kdo to v zivote nehral a budeme hrat rekneme dve hodiny, tak mu nepomuze ani nejvic stesti v zivote. To je proste fakt. Stesti rozhodne v pripade, ze jsou dva v podstate stejne silni protivnici. Stejne tak vic rozhoduje v no limit hrach nez v pot limit, nebo limit, kde faktor stesti je ve vice hrach proste prebyt umenim blafovat a cist soupere.
Donw
Host
Host

re

Příspěvekod Donw » úte pro 13, 2005 15:53

teda prebit :-)
Donw
Host
Host

Příspěvekod techno » pon led 09, 2006 1:17

Hi-Tech go!
techno
Host
Host

Příspěvekod andik_007 » úte bře 21, 2006 19:20

Nìjak moc jsem to neprochazel :lol: toto tema tak jen dodám

pro ty co nevìdí nebo chtìjí zkusit :lol:

FREEFOLL turnaje

EXPEKT
každý den :lol:
100 USD 11:30 , 14:00 , 22:00
500 USD 17:30 , 19:00

SPORTING BET
STUDENT POKER TURNAJ
každou støedu od 20 hod 5 000,- Kè
Poslední týden v mìsíci Kvalifikace o 1000,-USD postupuje 30 nej z kvalifikace, 6 kvalifikaci

Sobota nedìle 100,- a 200,- USD

Doufám že to nìkomu pomùže a jestli nìkdo ví ještì o nìjakých FREEFOLL tak sem s nimi

8)
Lepší Brabec v hrsti, nežli Pelta na střeše.
andik_007
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady