Moderátor: Moderátoři
bubus píše:to monkei:
s takym systemom "ohuris" len tych,co este "poriadne netipovali"
z matematickeho hladiska mas pravdu -z tiperskeho je to blbost ,a hlavne ak tipujes kazdy den
kazdy "dlhodobejsi"tiper ti potvrdi(myslim,ze si to skoro kazdy" preskakal" ),ze ak tipujes kazdy den kurz cca.2.0,kludne sa ti stane,ze ak chytis seriu,tak ho nechytis aj 10xposebe (nehovoriac o tom,ze spominas,ze tipovaniu moc "nerozumies " )
Ps:
povodne som sa nechcel vyjadrovat k tomuto prispevku,ale spominana "blbost" (ospravedlnujem sa,ale inac to nazvat nedokazem ),ma nenechala "kludnym" ,a urcite nielen mna
a hned mi bylo jasné, že si jen monkei dìlá legraci...monkei píše:Dále se zmíním k ruletì. Je jasné, že ta byla zmanipulovaná, jelikož jinak by nikdy nepadla 9x èervená za sebou. Pravdìpodobnost, že padne 9x èervená za sebou je menší, než vyhrát druhý tah ve sportce.
Mimochodem, rád bych zmínil, že ohlednì poèítání pravdìpodobnosti a kombinatoriky mám urèité vzdìlání.
monkei píše:Vydìlávám si sázením 15.000,-- Kè mìsíènì. Nemám dobré tipy, ve sportu se totiž témìø nevyznám. Používám metodu postupného navyšování pøesnì a preciznì matematicky vypoèítanou.
Každý den jdu do sázkovky a vsadím jeden zápas s kurzem dva. Dávám výhradnì a domácí. (Když jsem tento systém realizoval s menším kapitálem, perfektnì mi posloužila terna dne od Fortuny, teï se dají použít vždy dva první dny)
frudolf píše:....ruleta je 50 na 50....
tublat píše:frudolf píše:....ruleta je 50 na 50....
Chcem iba podotknut, ze ruleta nie je 50 : 50! Musis brat do uvahy aj nulu. Napriklad: pravdepodobnost ze padne 9X cervena, ak pocitas s pravdepodobnostou 50 : 50 je (1/2)^9 = 0.001953. No ak pocitas aj s nulou je pravdepodobnost ze padne 9X cervena (18/37)^9 = 0.001526 a to je uz trocha rozdiel...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků