ŽIVÍ SE NÌKDO Z VÁS SÁZENÍM ?

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod Arkan » úte čer 14, 2005 11:35

Ještì že stihl Horáèek prodat fortunu :lol: Monkeimu asi unikla informace o jeho pøesnì vypoèítáném systému,Horáèek zpanikaøil a prodal :hyper:
Arkan
Host
Host

Příspěvekod frudolf » úte čer 14, 2005 12:38

bubus píše:to monkei:

:arrow: s takym systemom "ohuris" len tych,co este "poriadne netipovali" :lol:

:arrow: z matematickeho hladiska mas pravdu :yes: -z tiperskeho je to blbost :!: ,a hlavne ak tipujes kazdy den :shock:

:arrow: kazdy "dlhodobejsi"tiper ti potvrdi(myslim,ze si to skoro kazdy" preskakal" :? ),ze ak tipujes kazdy den :!: kurz cca.2.0,kludne sa ti stane,ze ak chytis seriu,tak ho nechytis aj 10xposebe :!: :idea: (nehovoriac o tom,ze spominas,ze tipovaniu moc "nerozumies " :roll:)

Ps:
povodne som sa nechcel vyjadrovat k tomuto prispevku,ale spominana "blbost" :doh: (ospravedlnujem sa,ale inac to nazvat nedokazem :oops: ),ma nenechala "kludnym" :hyper: ,a urcite nielen mna :wink:

Musim souhlasit.A to jsem sem vubec taky nechtel psat.Spis me ten jeho system urazi,protoze si monkei mysli,ze jsme vsichni tady pitomci a prave on na to prisel!!!Vsazim od roku 1994,a jeste jsem se nepotkal s nikym,kdo tohle provozuje.A proc?????PROTOZE TO NEJDE.Presne jak napsal Nelson...serie muze mit 10 proher nebo vyher.Pamatuji,kdyz N.Jersey(NHL) 14krat nevyhrali!!!!!!Za kolik pak budes sazet???A vezme ti to vubec nekdo???
frudolf
Host
Host

:-)

Příspěvekod AC_28 » úte čer 14, 2005 13:08

Servuz kolegove... citam si vas, a vcelku dobre sa bavim... ale poviem si svoj nazor...

Mlady muz objavil perpetuum mobile ktore je rovnako funkcny ako ktorykolvek rozpis, system, alebo hocico... v com je rovnaky??? v tom ze funguje na 100%... ale iba v TEORII!!!!!!!! V skutocnosti je to tak, kazdy den si dokazes privyrobit 500 kacek, a toto nadsenie zatieni i fakt ze kurzy nad 2 nie je az taka jednoducha vec triafat... myslim si ze nebudem napadnuty ze neviem co vravim, totizto ja malokedy idem s kurzom pod 1,80... No a uz uplne pozabuda na fakt, a velmi dolezity, ze stracas slobodu rozhodovania v tom kolko a za kolko podas, proste ak chces 500 kacek, MUSIS!!!! MUSIS, MUSIS, MUSIS... je to nesmierny chytak, pretoze ak nechytis po sebe 4x zapas, 5x uz vkladas /nechytaj ma za slovo/ desattisice, aby si ziskal svoj zisk 500/den, cili naky cisty zisk 2500 kacek... no a zase sa len dostavame k zlatemu pravidlu ktore neporusi ani zacinajuci tiper... Takze, ak niekto takyto system prezentuje, ma ho odskusany len zbezne, a vazne do toho tipovania vidi len okrajovo, a pysi sa tym, ako nam to tu vsetkym ukaze... No takze takto... ak ma svoj system, je v + je to v poriadku... ale nie kazdemu tento system vyhovuje, a aj podla mna je velmi zavadzajuci... vsetko sa moze stat... nikto ti negarantuje ze nechytis snuru 5-8-10 nevyhernych tiketov... a potom si lahko spocitas ze tie 500 korunove frcky mas v tom batohu co vkladas po 8-9 neuspesnom tipe... takze opatrne s tymto... velke nadsenie nie je na mieste...

Jooo, a myslim ze tento link mam z tohto fora...

http://mujweb.cz/Sport/neudek/folder/Kurzovy/SystemVyhodStup.html
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod nedo » úte čer 14, 2005 13:17

Vùbec jsem do tohoto tématu nechtìl pøispìt.
Potom jsem chtìl napsat nìco na podporu monkeiho, který se jen podìlil o to jak sází a hned "to schytal". Já samozøejmì ze srdce nesouhlasím s podobným systémem (jestli se to vùbec dá nazvat "systém") a je jasné že z dlouhodobého hlediska to nemùže být ziskové - ale v rámci nìkolika mìsícù nemùžu vylouèit, že by nìkteré "dítì štìstìny" mohlo být v plusu...

Jenže potom jsem narazil na
monkei píše:Dále se zmíním k ruletì. Je jasné, že ta byla zmanipulovaná, jelikož jinak by nikdy nepadla 9x èervená za sebou. Pravdìpodobnost, že padne 9x èervená za sebou je menší, než vyhrát druhý tah ve sportce.
Mimochodem, rád bych zmínil, že ohlednì poèítání pravdìpodobnosti a kombinatoriky mám urèité vzdìlání.
a hned mi bylo jasné, že si jen monkei dìlá legraci...

Když pomineme na ruletì možnost že padne 0, pak je to èervená:èerná vždy 50:50. A i kdyby padla èervená tøeba 100x za sebou, tak pøed hodem èíslo 101 to bude opìt 50:50... A psát tu tedy o tom, že když padne 9x èervená, je ruleta zmanipulována - to je k pousmání. Doplnit to vìtièkou o vzdìlání v tomto oboru - to už beru stejnì jako frudolf jako facku...

Sám za sebe bych to zakonèil tím, že pokud to monkeimu chodí jak píše, tak mu pøeji a? mu to tak chodí co nejdéle. Ale je tøeba si uvìdomit, že to není otázka systému (žádný skuteènì výherní systém totiž neexistuje), ale je to otázka jen a jen štìstí. A pokud je monkei ziskový s tímto stylem sázení už nìkolik mìsícù - pak je to štìstí neuvìøitelné. Dlouhodobì ale nemá žádnou šanci...
Hned na zaèátku ale napsal, že o sportu jako takovém nic neví... A vlastnì napsal zajímavou myšlenku - že je mìsíènì v plusu, pøestože nemá dobré tipy... :lol:

monkei píše:Vydìlávám si sázením 15.000,-- Kè mìsíènì. Nemám dobré tipy, ve sportu se totiž témìø nevyznám. Používám metodu postupného navyšování pøesnì a preciznì matematicky vypoèítanou.

Každý den jdu do sázkovky a vsadím jeden zápas s kurzem dva. Dávám výhradnì a domácí. (Když jsem tento systém realizoval s menším kapitálem, perfektnì mi posloužila terna dne od Fortuny, teï se dají použít vždy dva první dny)

Takže z mého pohledu je monkei jen další srandista na tomto fóru, který se tu snaží o dobrou náladu...

A za to mu rozhodnì patøí dík !!! :thumbup1:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

:-)

Příspěvekod AC_28 » úte čer 14, 2005 13:23

nedo: hehe, kuul srandicka, ked niekto kto podla svojho nazoru nerozumie sportu a tipovaniu skusa prechcat ludi ktori tomuto venovali dlhe roky prace a rozmyslania... takze si tiez vyprosim reci o vzdelani a inteligencii... :-(
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod frudolf » úte čer 14, 2005 15:02

NEDO....ruleta je 50 na 50.Ale kurz 2,1(pocitam i manipulak) je uz jen 40-30-30.Nebo TENIS ci MLB,kde jsou jen 2 moznosti,mas pro sebe slabou pravdepodobnost taky,protoze musis hrat nefavorita.
frudolf
Host
Host

Příspěvekod tublat » úte čer 14, 2005 15:51

frudolf píše:....ruleta je 50 na 50....

Chcem iba podotknut, ze ruleta nie je 50 : 50! Musis brat do uvahy aj nulu. Napriklad: pravdepodobnost ze padne 9X cervena, ak pocitas s pravdepodobnostou 50 : 50 je (1/2)^9 = 0.001953. No ak pocitas aj s nulou je pravdepodobnost ze padne 9X cervena (18/37)^9 = 0.001526 a to je uz trocha rozdiel...
tublat
Host
Host

Příspěvekod frudolf » úte čer 14, 2005 16:18

tublat píše:
frudolf píše:....ruleta je 50 na 50....

Chcem iba podotknut, ze ruleta nie je 50 : 50! Musis brat do uvahy aj nulu. Napriklad: pravdepodobnost ze padne 9X cervena, ak pocitas s pravdepodobnostou 50 : 50 je (1/2)^9 = 0.001953. No ak pocitas aj s nulou je pravdepodobnost ze padne 9X cervena (18/37)^9 = 0.001526 a to je uz trocha rozdiel...

Nekde tady NEDO psal,ze ruleta je 50 na 50,kdyz zapomenem na 0.......tak na to jsem odepisoval.Jinak je mi jasny,ze krupier umi hodit co nejbliz k nule,a tak se nase sance krati jeste vic.
frudolf
Host
Host

Příspěvekod ochechule » úte čer 14, 2005 21:36

NEDARI SE,PROHRAVAM,DLUZIM KAM SE PODIVAM,..monkei tohle chteji slyset,zapomen ze te nekdo bude obdivovat kdyz nahodou vyhrajes. Ja za sebe ti preju co mozna nejkratsi neuspesne serie a VSEM ostatnim at hraji tak jak tomu sami veri a hlavne at jsou v plusu..o)))
:hockey:
ochechule
Host
Host

Příspěvekod tono » stř čer 15, 2005 1:02

Postupne navysovanie stavok ješ tiez system.Vyzaduje si vsak prisnu disciplinu.
Svojho casu som chodil na ruletu a hraval som sestice.Zapisoval som si kolkokrat padla ktora ci skor kolkokrat nepadla.S kurzom 6 sa da bez velkych problemov zastresit 10-12 pokusov bez velkych nakladov(bolo to asi 10-12 tisic pri vyhre 200-500kaciek).Vyhru som rozpocital priblizne rovnako,teda z hladiska zisku bolo takmer jedno ci vyhram hned a ci na posledny krat.
Dolezite je mat na zreteli ze mam bank na jednu seriu a ked mi to nepadne,tak koncim so seriou a ked chcem zacinam rozhodne odznovu!To sa mi aj darilo dodrziavat,no druha podstatna vec mi usla.Clovek ako ja je tvor vzdy nenajedeny a chce mat vela a najlepsie hned.Takze som uz nehral jednu sesticu,ale som rozbehol dalsiu...a dalsiu a nebudem moc prehanat ked poviem ze som zistil ze hram vlastne vsetky :? Atoje vlastne koniec.
Rovnako to plati aj pri tipovani.Hral som remizky v NHL ked boli este kurzy 4 az 5 do serie a celkom to slapalo.Tiez som chytil seriu kde remiza nepadla a nepokracoval som.Vcelku si maslim ze som bol vacsinu casu ziskovy.No ked to slo,tak preco nerozbehnut hned dve,tri,styri druzstva.Potom uz staci malo a nemam celkovy bank na vsetky rozbehnute serie.A to je znovu koniec.
Teraz uz to nerobim,lebo tazko sa udrzat na uzde.
Pri kurze pod 3 je taketo serie tazsie hrat,lebo bank musi byt vysii a vyhra je oproti banku tomu nizsia.Takze ak to nema byt hokejova remi,ci futbalova s kurzom aspon 3 je to podla mna dost nezaujimave a hlavne nehreje to dusu hraca,je to skor nuda a nezazivnost spojena s prilisnym riskom.
Momentalne sa snazim vtlct do hlavy,ze stavkovky vymysleli moznost kombinovat viac zapasov spolu,nie kvoli dobrym sluzbam pre tipujucich,no kvoli ich vacsim ziskom.No je to velmi velmi narocne.Uz spominana dusa tipera (tipu stavim sa ze :wink: ) to nechce a nechce pochopit. :o
No ale nadej zomiera posledna a mozno aj mne v hlave zasvieti :lol:
Najma ked aj taky slaby tiper ako ja je skoro v tipovacich sutaziach uspesny len vtedy ak je mozne tipovat maximalne tri zapasy,ale uplne najlepsie jeden jediny! :wink:
tono
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady