ŽIVÍ SE NÌKDO Z VÁS SÁZENÍM ?

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod monkei » stř čer 15, 2005 7:53

nelson píše:jde o jednoduche pocty dvojkove soustavy, takovych 8 kol ktere ti nevyjdou je 2 na 8 = 256ti nasobek prvne vsazene castky, navic kurzy sazkovych kancelari jsou ochuzovany na internetu priblizne o 5-10 procent, takze to uz samo o sobe mame 280 nasobek.
Pokud bys chtel teda po osme vsadit musis, a pokladejme, ze tva prvni castka cinila 100 Kc, tak musis vsadit 28.000 !!!
pokud bys sazel napriklad ted proti WAS v MLB, tam mu vitezna serie trvala 10 kol, tj. priblizne 130.000 sazka na desaty zapas

Je vidìt, že jsi nepochopil, a zaroveò že se v tom moc nevyznáš. V tom tvém výpoètu máš malou chybièku.

Stejnì tak nedo asi hodiny matematiky nenavštìvoval.

Mimochodem, NIKDO zde nemáte ŽÁDNÉ matematické vzdìlání, víte vùbec jak se poèítá pravdìpodobnost? Zámìrnì jsem v jednom svém pøíspìvku udìlal chybu, kde jsem psal pravdìpodobnost. Je tomu už asi 2 dny, a této viditelné chyby si nikdo z vás nevšiml, respektive možná všiml, ale nikdo z vás neví, že to je chyba (nebo to alespoò nenapsal).

Tak v tom pøípadì nevím, jak je možné, že se tady se mnou hádáte, že je nepravdìpodobné, že mùj systém vychází, když o pravdìpodobnosti nevíte vùbec nic... :P 8)
monkei
Host
Host

Příspěvekod smazak » stř čer 15, 2005 8:08

Myslím, že tvùj systém nemá nic speèného s klasickým navyšováním. Pokud sázíš každý den, hraješ každý den jiné mužstvo a nemùžeš poèítat pravdìpodobnost ze dvou naprosto odlišných základù. Mužstvo A nemá nic spoleèného s mužstvem B. Série se hrajou na ukonèení výhry nebo prohry jednoho mužstva.Myslím, že MLB je nejlepší soutìž na navyšování - ale je tøeba si vybrat mužstvo, které budeš hrát.
smazak
Host
Host

Příspěvekod cica18 » stř čer 15, 2005 8:10

monkei píše:
nelson píše:jde o jednoduche pocty dvojkove soustavy, takovych 8 kol ktere ti nevyjdou je 2 na 8 = 256ti nasobek prvne vsazene castky, navic kurzy sazkovych kancelari jsou ochuzovany na internetu priblizne o 5-10 procent, takze to uz samo o sobe mame 280 nasobek.
Pokud bys chtel teda po osme vsadit musis, a pokladejme, ze tva prvni castka cinila 100 Kc, tak musis vsadit 28.000 !!!
pokud bys sazel napriklad ted proti WAS v MLB, tam mu vitezna serie trvala 10 kol, tj. priblizne 130.000 sazka na desaty zapas

Je vidìt, že jsi nepochopil, a zaroveò že se v tom moc nevyznáš. V tom tvém výpoètu máš malou chybièku.

Stejnì tak nedo asi hodiny matematiky nenavštìvoval.

Mimochodem, NIKDO zde nemáte ŽÁDNÉ matematické vzdìlání, víte vùbec jak se poèítá pravdìpodobnost? Zámìrnì jsem v jednom svém pøíspìvku udìlal chybu, kde jsem psal pravdìpodobnost. Je tomu už asi 2 dny, a této viditelné chyby si nikdo z vás nevšiml, respektive možná všiml, ale nikdo z vás neví, že to je chyba (nebo to alespoò nenapsal).

Tak v tom pøípadì nevím, jak je možné, že se tady se mnou hádáte, že je nepravdìpodobné, že mùj systém vychází, když o pravdìpodobnosti nevíte vùbec nic... :P 8)

kristepane , nesnasim cenzuru, ale odstrihnete ho uz nekdo :)
cica18
Host
Host

Příspěvekod qwertyy » stř čer 15, 2005 8:14

monkei píše:Tak v tom pøípadì nevím, jak je možné, že se tady se mnou hádáte, že je nepravdìpodobné, že mùj systém vychází, když o pravdìpodobnosti nevíte vùbec nic... :P 8)

tenhle systém co si nám tu popsal zkoušel v zaèátcích témìø každý sázkaø (já sem to kdysi praktikoval v NHL a podaøilo se mi chytit sérii týmu, kde nevyhrál 13 zápasù po sobì-já samo dával jejich výhry asi 7 kol :roll: )...a každý Ti potvrdí, že tohle není cesta jak dlouhodobì být v pluse
pøeju Ti, a? Ti to vychází co nejdéle, ale èasem Tvoje úspìšná série skonèí, tak jak se to stalo každému, kdo Martinagle zkoušel dlouhodobì
"Práce je poslední zpùsob jak si vydìlat peníze"

MOD: fotbal - Itálie
qwertyy
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » stř čer 15, 2005 8:24

monkei píše:Zámìrnì jsem v jednom svém pøíspìvku udìlal chybu....

:ludo: :ludo: :ludo:

Musel jsem reagovat...jinak radeji no comment...
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

pro monkei

Příspěvekod brumla83 » stř čer 15, 2005 8:57

chlape chlape, teï se vymlouváš, žes udìlal chybu...
Já mám zkoušku na vysoké ze statistiky a pravdìpodobnosti a navíc se tím dost zabývám...

Takže mi ukaž tu tvou chybu.
Myslíš tu ruletu? To už tady bylo øeèený... 50:50 (bez 0), jinak myslím 18/37 * 100 = 48,6 procent je pravdìpodobnost padnutí nìjaké barvy, kromì té nuly. Navíc do toho nepoèítám kvality obsluhy, která to umí urèitì tak fikanì hodit, aby to bylo pro ruletu to nejlepší øešení...

Jo a ještì... Proè by nemohla padnout nìjaká barva 9x za sebou? Pravdìpodobnost je brána z dlouhodobého hlediska. Napø z 100 000 hodù.
To je nìco jako... Celých 22 let mì nesrazilo auto. A to neznamená, že mì nesrazí v tomto roce tøeba 20x ne?
Chápeš to?
brumla83
Host
Host

Re: pro monkei

Příspěvekod nedo » stř čer 15, 2005 9:16

brumla83 píše:Chápeš to?

Podobné otázky smìrem k monkeimu jsou bezpøedmìtné...
:cry:
0,5/10-zkouska
1/10-small
2/10-middle
3/10-big
3,5 and more/10-extraordinary
nedo
Host
Host

Příspěvekod hobbybet » stř čer 15, 2005 9:41

Už jsem taky nechtìl nijak reagovat, ale krevní tlak mi opìt burácí nad pøíspìvky monkei :!:
Už se tato diskuse stáèí až do nesmyslù :evil:
Pokud sis monkei nevšiml toto je fórum o pøevážnì sportovním sázení. Ty jsi nìkde v zaèátku uvedl, že sportu témìø nerozumíš. To Tì samozøejmì v diskusi na tomto fóru nijak nediskvalifikuje, každopádnì je to však pro Tebe handicap. Zaèínáš oponovat neznalostí matematiky, pravdìpodobnosti atd. Na tomto fóru je spousta vzdìlaných lidí, tak prosím nikoho z nás neurážej :!:
Pokud chceš diskutovat o teorii relativity, pravdìpodobnosti, fyzice a já nevím o èem všem doporuèoval bych ti lognout se na jiné fórum...

:offtopic:
hobbybet
Host
Host

:-))

Příspěvekod AC_28 » stř čer 15, 2005 11:25

Ach jo... nemam styri vysoke, neviem ako sa pocita pravdepodobnost, a som kokot... Nezbadal som zamernu chybu, takze vitam matematikov a hlavy studovane na fore, zrejme tu uz normalny tiperi nemaju co hladat...

...este by som ti rad pripomenul, Mr. Neomylny Genius k comu si sa v navale svojej mudrosti a prozretelnosti nechal bookies dotlacit...

Mas teda kurz 2... budiz 2,10 nech ma niekto neobvini ze manipulak a ine picoviny...

1 stavka: 550,- Eventuelna vyhra 1050,- realny kurz 2,00

problem, nevyslo to, nasleduje:

2 stavka: 1600,- Eventuelna vyhra 3360,- realny kurz 1,60!!!!!

preco 1,60???? pretoze uz si vlozil 2100 kacek a a vyhra cini iba 3360!!!! takze bacha, pretocime a skocime na koniec:

5 stavka: megavklad 18 700,- Eventuelna vyhra 39 300,-

spocitas si vklady /podla tvojho uvedeneho ---> 550 + 1600 + 3900 + 8 700 + 18 700 = 33 450 kacek vkladu!!!!/

no a realny kurz mas ako vyhra po 5 kole 39 300 / vklad celkovy 33 450 co cini paradnych 1,18!!!! No a teraz prichadza ojeb: mas na tikete kurz 2,10!!!!!! cize pan matematik vklada v piatom kole 18 tisic na kurz 2,10 aby v konecnom dosledku v pripade uspechu spravil realny kurz 1,20!!!!!

No a boookies sa rehocu, lebo ty tam ladujes prachy, ktore su u nich a v pripade tvojho megauspechu ti ich vratia a prihodia navyse necelych 7000 kacek... proste bomba na pohladanie...

Myslim si ze toto nespravi clovek s normalnym rozumom, tzv. sedliackym rozmyslanim, jedine diletant ktory mi vypocita pravdepodobnost na 18 desatinnych cisel... a taky podla mna netipuju uspesne, aspon z dlhodobeho hladiska nie...

Summa sumarum, si bud vychcany bookie, alebo naivny a navyse arogantny matematik...

Dajte mi vediet ak pisem picoviny, alebo ma opravte ak sa mylim...

Proste ako ti mam vysvetlit ze prihravas na smec bookie???? vrazas vela prachov stale si znizujes realny kurz, a navyse, furt mas na tikete solo match s kurzom ktory sa tak lahko nechyta...

add. dobrak ktory nas ocajchoval ako zavistlivych buranov baziacich po krachu svojho tiperskeho kolegu... Tak vazeny user, toto je podraz ale zrejme prameni z tvojej nevedomosti, alebo hocicoho ineho... je mi to jedno, nemienim sa zapodievat tebou ani tebe podobnymi...

Neviem ako to kto vidi, ale ja som zrejme povedal k danej teme vsetko... GL kolegove!!!
AC_28
Exmember
Exmember

Příspěvekod quinton » stř čer 15, 2005 11:41

Taky sem do tohoto nechtìl zasahovat, ale musím.

Naprostý souhlas se vším co tu napsali lidé kteøí názorovì jdou proti monkeimu.

Tìm co se ho zastávali a psali že je to pouhá závist nìkomu komu sedaøí a vyhrává:
Ani si neuvìdomujete jak jsou tyto keci nebezpeèné, lidi kteøí tu byli v opozici k monkeimu jsou vìtšinou už zkušení tipéøi a vìdí jaký tady tlachá nesmysly.
Proto pro lidi kteøí se sázením ještì nemají takové zkušenosti a monkei je tady naprosto fascinoval jak si pøividìlat pár tisíc mìsíènì aniž byste sportu nìjak rozumnìli mám jednu radu. Už tady zaznìla, ale musím jí zopakovat.

Vemte si tužku a papír a nìjaký èas si to zkoušejte. Nemyslím tím 2-3 týdny, myslím tím minimálnì 2-3 mìsíce. Sami potom uvidíte že když chytnete èernou sérii, není nic jednoduššího než 5 zápasù v øadì projet.
quinton
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady