Gagin píše:Tak po dnešku a to ještě není konec dne nevěřím že někdo může na kurzovém sázení vydělávat. Co vsadím to nevyjde to už není možný prostě. Vše je naprosto obráceně a at vsadím od kohokoliv cokoliv tak to lehne.
Přemýšlím o přerušení členství na neurčito, když se k tomuto kroku rozhodnu napíšu adminům.
Posledních 10 dní jsem byl pouhé 2 dny v plusu a tohle mě vážně nebaví.
Gagine, sam jsi rikal, ze sazis zhruba 8 let. Zajimalo by me, to jsi byl 8 let v minusu? Ja kdyz nebudu pocitat moje zacatky a chozeni do Tipace za dvacku, jak asi zacinal kazdy
, tak muzu rict ze sazim pul roku a vysledky jsou okamzite a cim dal lepsi. Pritom sazim prakticky pouze svoje tipy + tipy z tohoto a jednoho dalsiho fora. Samozrejme ne bezhlave kazdy, ale pouze ty, ze kterych mam pocit, ze tam opravdu value je. Napr. tento mesic jsem zatim protocil nejvice penez a dava mi to 24% yield.
Zajimalo by me, jestli jsi byl predtim v pohode a tuhle aktualni krizi resis az ted nebo proste jsi dlouhodobe celych 8 let v minusu?
Snazim se proste sazet pouze hodnotne kursy, posledni mesic sem se oprostil i od toho, ze jsem drive nesazel vysi vkladu umernou vysce value. A z vyhranych penez vybiram tak 30% a zbytek nechavam na ucte, diky cemuz muzu i postupne zvysovat vklady a zaroven snizuju % sve prumerne sazky v pomeru k celkovemu budgetu.
Myslim, ze tohle je snad spravna cesta a opravdu nevim jak ti poradit. Mozna proste nemas dobry odhad na value a v tom muze byt zakladni problem.
Jedine co me v tuto chvili napada je, ze by napr. nejaky member odtud co zde je v dlouhodobem plusu na svych + sazkach ostatnich konzultoval s tebou svoje sazky z profisazkar.com a treba bys prisel na nejaky problem, ktery delas
. Jinak opravdu nevim..
"Kdyz vyloucite nemozne, pak to, co zbyva, musi byt pravda, byt je to sebenepravdepodobnejsi"
<b>Staking :</b> 2/10 small, 2,5/10 small-medium, 3/10 medium, 3,5/10 medium-high, 4-5/10 high