Faktory, ktere zohlednujete pri tipovani fotbalu

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod kali » ned bře 23, 2008 15:50

hm, no nevim moc co ti poradit, ani jak te povzbudit. Na minusovem tydnu neni nic neocekavatelneho, ani zvlastniho. Mam ted zrovna po delsi dobe take minusovy tyden, to je v sazeni normalni.

Samozrejme, ze na sazeni se vydelava, pokud sazis values. Pokud values nesazis, pak naopak vydelavat nemuzes :? Ja mam pomalu pocit (doufam, ze se mylim) z teto diskuse, kterou tady tento tyden vedeme, ze asi proste nesazis hodnotne kursy :oops: Neni mozne byt na hodnotnych kursech v minusu po trech mesicich - zvlast na singlech. Kdybys sazel akovky a mel pekelnou smulu a porad ti padal jeden zapas na tiketu, tak bych to chapal. Ale u singlu je to hodne divne

Jestli chces, posli mi na mail sve letosni sazky, zkusim se podivat, v cem muze byt kamen urazu. Netvrdim, ze z toho neco vykoukam, ale chces-li, tak to zkusim :dunno
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Mathieu » ned bře 23, 2008 15:51

Gagin píše:Tak po dnešku a to ještě není konec dne nevěřím že někdo může na kurzovém sázení vydělávat. Co vsadím to nevyjde to už není možný prostě. Vše je naprosto obráceně a at vsadím od kohokoliv cokoliv tak to lehne.

Přemýšlím o přerušení členství na neurčito, když se k tomuto kroku rozhodnu napíšu adminům.

Posledních 10 dní jsem byl pouhé 2 dny v plusu a tohle mě vážně nebaví.

Gagine, sam jsi rikal, ze sazis zhruba 8 let. Zajimalo by me, to jsi byl 8 let v minusu? Ja kdyz nebudu pocitat moje zacatky a chozeni do Tipace za dvacku, jak asi zacinal kazdy :) , tak muzu rict ze sazim pul roku a vysledky jsou okamzite a cim dal lepsi. Pritom sazim prakticky pouze svoje tipy + tipy z tohoto a jednoho dalsiho fora. Samozrejme ne bezhlave kazdy, ale pouze ty, ze kterych mam pocit, ze tam opravdu value je. Napr. tento mesic jsem zatim protocil nejvice penez a dava mi to 24% yield.
Zajimalo by me, jestli jsi byl predtim v pohode a tuhle aktualni krizi resis az ted nebo proste jsi dlouhodobe celych 8 let v minusu?

Snazim se proste sazet pouze hodnotne kursy, posledni mesic sem se oprostil i od toho, ze jsem drive nesazel vysi vkladu umernou vysce value. A z vyhranych penez vybiram tak 30% a zbytek nechavam na ucte, diky cemuz muzu i postupne zvysovat vklady a zaroven snizuju % sve prumerne sazky v pomeru k celkovemu budgetu.

Myslim, ze tohle je snad spravna cesta a opravdu nevim jak ti poradit. Mozna proste nemas dobry odhad na value a v tom muze byt zakladni problem.
Jedine co me v tuto chvili napada je, ze by napr. nejaky member odtud co zde je v dlouhodobem plusu na svych + sazkach ostatnich konzultoval s tebou svoje sazky z profisazkar.com a treba bys prisel na nejaky problem, ktery delas :oops: . Jinak opravdu nevim..
"Kdyz vyloucite nemozne, pak to, co zbyva, musi byt pravda, byt je to sebenepravdepodobnejsi"
<b>Staking :</b> 2/10 small, 2,5/10 small-medium, 3/10 medium, 3,5/10 medium-high, 4-5/10 high
Mathieu
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » ned bře 23, 2008 16:02

Dříve jsem sázel různé systémy a akovky, apod. Dá se ovšem říci že jsem skončil tak nějak na svým. Proto jsem tento rok, přešel na systém SOLO sázek, pouze SOLO. Jak říkám první dva měsíce v pohodě, zisk byl ikdyž pod 10% tak byl. 3. měsíc mi veškére zisky srazil a momentálně jsem -1,90%...

Byl jsem z prvních měsíců nadšený, ovšem postupem času se znovu ukázala realita a ta byla taková jaká je.

Možná asi opravdu bude problém nalézt value, mám zkrátka špatné odhady a podle toho se sázet nedá :? Já samozřejmě hledám value, nebo spíše zkouším sázet podle toho, ale co je mi to platné. Dnešní Odesa např. Že neprohraje jsem dával kolem 60%, takže podle mě byl v kurzu 1,80 value, ale samozřejmě utkání dopadlo zcela jinak. Já už nevím jak jinak sázet.

Kali jaký máš email? Ten co je zde uveden na profíkovi?
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » ned bře 23, 2008 16:14

jj, ten co je tady uvedeny na PS. Vecer na to mrknu.

Sazis hodne na Pinnaclu, ten je z pohledu marginu nejvyhodnejsi a je skoro nemozne tam negenerovat profit. Zkus schvalne spocitat bilanci z Pinnaclu, jestli jsi v minusu i tam, tak je neco spatne, protoze tam je sazeni nejsnazsi.

Jak jsi na tom oddelene na vlastnich tipech? Mas vlastni tipy plusove?

No priklad Odesy a toho, ze to nevyslo, to, ze je to value neznamena, ze to vyjde :wink: Ja nedokazu posoudit Odesu, ukrajinskou ligu nesleduji. Je otazka, zda byl tvuj odhad 6% value spravny. Treba tam bylo value jen 1%, mozna 10% a mozna to byl silny podkurs :dunno
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod kali » ned bře 23, 2008 16:21

Sazis na early marketu? Kolik hodin denne se venujes sazeni?
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Gagin » ned bře 23, 2008 16:22

Ok zašlu screeny co jsem dával.

Ano i na pinny jsem v mínusu, jenom lehce ale jsem... :cry:

No hold tady někdo psal že sázení není o tom to umět, já si naopak po tomhle myslím, že na sázení je prostě talent potřeba.

Bohužel nemám oddělené ve stats mé tipy a tipy např. zde od lidí, takže nedokážu posoudit ale asi to spočtnu manuálně, ikdyž to bude velice zdlouhavé. Abych věděl kde je ta chyba
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » ned bře 23, 2008 16:25

kali píše:Sazis na early marketu? Kolik hodin denne se venujes sazeni?

O víkendu kolem 8 hodin denně... možná i více...

Všední dny, kdy toho není moc co sázet se to pohybuje kolem 4 hodin. Myslím si že kolem 35 hodin týdně :cry: takovýho času a nic z toho bohužel.

Sázím jak early tipy, hlavně na víkend tak i live na mansion těsně před začátkem utkání, kdy většinou kurzy ještě stoupnou.
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod kali » ned bře 23, 2008 16:28

kolik procent tvori vlastni tipy (odhadem) ? (mozna jsi to uz psal, ale jsem liny to hledat :oops: )

Sazis uz hodne let, ted jak pises tomu davas hodne hodin tydne... musime zjistit,co je spatne :wink: Zkusenosti bys mel mit, casu tomu davas take dost... Spocti tu kalkulaci vlastnich tipu a napis kolik tvori vlastni tipy z celku
kali
Moderátor
Moderátor

Příspěvekod Gagin » ned bře 23, 2008 16:34

kali píše:kolik procent tvori vlastni tipy (odhadem) ? (mozna jsi to uz psal, ale jsem liny to hledat :oops: )

Sazis uz hodne let, ted jak pises tomu davas hodne hodin tydne... musime zjistit,co je spatne :wink: Zkusenosti bys mel mit, casu tomu davas take dost... Spocti tu kalkulaci vlastnich tipu a napis kolik tvori vlastni tipy z celku

Já si myslím, že to bude tak 50 na 50, už bohužel nevím co jsem dával zde z fora a co jsem dával sám od sebe či od někoho jiného. Možná to bude pod 50, nějakých 40%...

Tak mám screeny jdu ti je odeslat na email.
Gagin
Exmember
Exmember

Příspěvekod Gagin » ned bře 23, 2008 16:42

ještě jedna stats.

Od 9.3.2008 do 22.3.2008 jen 3 plusové dny... :cry:
Gagin
Exmember
Exmember

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady