Filipi píše:Tak už se monkei pochlub a ukaž ty tikety. Nemusíš nic dokazovat, ale urèitì se rád pochlubíš. Já se nechám rád pouèit, napiš co budeš vsázet zítra nebo tento víkend. Navíc všem kritikùm zavøeš ústa. GL
Zaujímavé, že ak niekto príde na fórum s nieèim novým hneï sa na neho vrhnú ostatní ako svorka psov. A nie je to prvý raz. Snáï sa tu chýba trocha tej tolerancie k pochopeniu (prijatiu) iného názoru, iného poh¾adu, alebo spôsobu na tipovanie.
Monkei je to Tvoja vec ako tipuješ, ko¾ko vyhráš alebo prehráš. Ak si nepochopil prvé (ešte mierne) reakcie na Tvoj spôsob tipovania, tak si nezaslúžiš aby fórum bolo mierne voèi tebe teraz. Nedokázal si ani matematicky ani logicky presvedèi?, že Tvoj systém je spo¾ahlivo a dlhodobo ziskový. O systéme Martingale a o iných finanèných systémoch je ve¾a popísaného na nete a nie len vo vz?ahu k tipovaniu. Urèite vo väèšine z nich nájdeš minimálne zmienku, že patrí medzi rizikové.
Namiesto toho, aby si s urèitou dávkou tolerancie (ktorá Ti tiež chýba) prijal iné názory na Tvoj ziskový systém zaèal si obviòova? a uráža?.
Na záver le to¾ko : Sám som takýto systém neskúšal. S matematickou pravdepodobnos?ou som sa tiež nieko¾kokrát stretol. Nebudem opakova? to, èo už bolo napísané predo mnou. A súhlasím s týmito názormi.
P.S.
Som presvedèený, že rada, ktorú ti dal už niekto predo mnou ?a (ak ju pri svojej arogancii a namyslenosti prijmeš) presvedèí. Zober pero, papier a uvidíš. Ale ešte predtým zdvihni hodenú rukavicu a ukáž svoje tipy. Som zvedavý, pretože tipovanie nie je len matematika. Ináè by neboli stávkové kancelárie.