ŽIVÍ SE NÌKDO Z VÁS SÁZENÍM ?

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

Příspěvekod brumla83 » stř čer 15, 2005 13:59

já bych toto podtéma už ukonèil. Nemá to už cenu poøád dokola mu vysvìtlovat to nebezpeèí...

Sám jsem to pøed 3 rokama zkoušel s 20 Kè na zaèátku a nestaèil jsem se divit jak rychle jsem se dostal do mínusu... I když to bylo "pár stovek".

Možná by se to dalo aplikovat napø. na Arsenalu, Chelsea, týmy, který z 90 procent vyhrávají, ale tam jsou zase velmi nízké kurzy, takže se to opìt nevyplatí.
brumla83
Host
Host

Příspěvekod Filipi » stř čer 15, 2005 14:29

Tak už se monkei pochlub a ukaž ty tikety. Nemusíš nic dokazovat, ale urèitì se rád pochlubíš. Já se nechám rád pouèit, napiš co budeš vsázet zítra nebo tento víkend. Navíc všem kritikùm zavøeš ústa. GL :idea:
Zatím mì to baví...
Filipi
Host
Host

Příspěvekod -=Ondra=- » stř čer 15, 2005 17:51

Filipi píše:Tak už se monkei pochlub a ukaž ty tikety. Nemusíš nic dokazovat, ale urèitì se rád pochlubíš. Já se nechám rád pouèit, napiš co budeš vsázet zítra nebo tento víkend. Navíc všem kritikùm zavøeš ústa. GL :idea:

Vzdyt uz psal ze nema chut nam nam psat zapasy... Do toho bych ho nenutil radsi, protoze z nej stejne zadny zapasy nedostanem... a kdybysme chteli ofoceny tikety tak ty taky neuvidime, protoze podle me zadny nejsou. AC_28 uhodil kladivem na hlavicku.... podle me to je nejakej vyslanec od nejake ceske SK! Takze sem prisel akorat proto, aby se pokusil zblbnout par lidi... nic vic nic min... :wink: Jenom se nemuze smirit s tim ze tady asi nikoho nezblbne... holt kdyz tady jsou samy kokoti na statistiku jak rika, tak bude tezky najit stoupence pro jeho "viru"... :wink:

Taky by nam uz Pan Tajemny-Monkei mohl prozradit kde udelal tu ZAMERNOU chybu (ja jsem linej ji hledat)... a taky rict kde delali kolegove chyby na ktere poukazoval....

Me to tak prijde, ze Mr. BigMonkei vzdy prijde a reaguje na jeden post a k ostatnim radeji nic nepise, protoze ani nevi jak by reagoval. Ja jsem na statistiku taky kokot, jak pise AC_28, takze jsem myslel, ze se tu poucim... jeste to tu nezavirejte... Je cim dal tim vetsi vzruso cekat na to co nam BozskyMonkei odpise :wink: :lol: :lol: :lol:
-=Ondra=-
Exmember
Exmember

Příspěvekod niels » stř čer 15, 2005 21:07

Filipi píše:Tak už se monkei pochlub a ukaž ty tikety. Nemusíš nic dokazovat, ale urèitì se rád pochlubíš. Já se nechám rád pouèit, napiš co budeš vsázet zítra nebo tento víkend. Navíc všem kritikùm zavøeš ústa. GL :idea:

Zaujímavé, že ak niekto príde na fórum s nieèim novým hneï sa na neho vrhnú ostatní ako svorka psov. A nie je to prvý raz. Snáï sa tu chýba trocha tej tolerancie k pochopeniu (prijatiu) iného názoru, iného poh¾adu, alebo spôsobu na tipovanie.

Monkei je to Tvoja vec ako tipuješ, ko¾ko vyhráš alebo prehráš. Ak si nepochopil prvé (ešte mierne) reakcie na Tvoj spôsob tipovania, tak si nezaslúžiš aby fórum bolo mierne voèi tebe teraz. Nedokázal si ani matematicky ani logicky presvedèi?, že Tvoj systém je spo¾ahlivo a dlhodobo ziskový. O systéme Martingale a o iných finanèných systémoch je ve¾a popísaného na nete a nie len vo vz?ahu k tipovaniu. Urèite vo väèšine z nich nájdeš minimálne zmienku, že patrí medzi rizikové.

Namiesto toho, aby si s urèitou dávkou tolerancie (ktorá Ti tiež chýba) prijal iné názory na Tvoj ziskový systém zaèal si obviòova? a uráža?.

Na záver le to¾ko : Sám som takýto systém neskúšal. S matematickou pravdepodobnos?ou som sa tiež nieko¾kokrát stretol. Nebudem opakova? to, èo už bolo napísané predo mnou. A súhlasím s týmito názormi.

P.S.
Som presvedèený, že rada, ktorú ti dal už niekto predo mnou ?a (ak ju pri svojej arogancii a namyslenosti prijmeš) presvedèí. Zober pero, papier a uvidíš. Ale ešte predtým zdvihni hodenú rukavicu a ukáž svoje tipy. Som zvedavý, pretože tipovanie nie je len matematika. Ináè by neboli stávkové kancelárie.
niels
Host
Host

Příspěvekod monkei » stř čer 15, 2005 21:53

niels píše:Som presvedèený, že rada, ktorú ti dal už niekto predo mnou ?a (ak ju pri svojej arogancii a namyslenosti prijmeš) presvedèí. Zober pero, papier a uvidíš. Ale ešte predtým zdvihni hodenú rukavicu a ukáž svoje tipy. Som zvedavý, pretože tipovanie nie je len matematika. Ináè by neboli stávkové kancelárie.

Ano, taková rada zde byla, abych sebral pero, a 2 - 3 mìsíce si to psal na papírek.

Díky za radu, na místì by byla pøed ètyømi mìsíci. Nicménì nyní, kdy už toto 4 mìsíce vsázím... ...a úspìšnì...

Dále - ukaž svoje tipy. Není to tak lehké. Jelikož nemám scanner, taže kopie tiketù vám asi neukážu. Zároveò se vìtšinou domù nedostanu døív, než se hraje daný zápas. Takže tip na fórum napsat nemùžu. A posílat SMS? Odkrývat vám své èíslo, když jste proti mì naladìni tak, jak jste? Rád bych se podìlil i o své tipy, ale jak? Kupte mi nìkdo scanner a já vám poøídím kopie všech tiketù a umístím je zde na fórum. Platí?
monkei
Host
Host

Příspěvekod monkei » stř čer 15, 2005 22:04

brumla83 píše:Sám jsem to pøed 3 rokama zkoušel s 20 Kè na zaèátku a nestaèil jsem se divit jak rychle jsem se dostal do mínusu... I když to bylo "pár stovek".

Tak to jsi asi nezkoušel... Jelikož do mínusu pár stovek by ses dostal už asi pøi ètvrtém prohraném tiketu (konkrétnì do mínusu více než pìt set), neboli jsi mìl mnohem menší šanci na výhru než já, jelikož já mám možnost prohrát o zápas v øadì více (neboli pravdìpodobnost prohry se mi dìlí dvìma).

Takže jestli jsi skuteènì prohrál jen "pár stovek" - a mìl jsi tedy možnost prohrát po sobì jdoucí max. 3 tikety (a ètvrtý musel být výherní), tak se ti ani nedivím, že jsi prohrál, ale zároveò je tøeba konstatovat, že tvùj pøíspìvek je mírnì zavádìjící, jelikož jsi aplikoval nìco úplnì jiného. Je jasné, že mít peníze na zafinancování pouze jedné prohry má mnohonásobnì menší nadìji na úspìch, než mùžeš-li si dovolit prohry ètyøi.
monkei
Host
Host

Příspěvekod Arkan » stř čer 15, 2005 22:05

:zbunj: :tongue10: :metal: :doh: :doh: :doh:
Arkan
Host
Host

Příspěvekod monkei » stř čer 15, 2005 22:09

smazak píše:Myslím, že tvùj systém nemá nic speèného s klasickým navyšováním. Pokud sázíš každý den, hraješ každý den jiné mužstvo a nemùžeš poèítat pravdìpodobnost ze dvou naprosto odlišných základù. Mužstvo A nemá nic spoleèného s mužstvem B. Série se hrajou na ukonèení výhry nebo prohry jednoho mužstva.Myslím, že MLB je nejlepší soutìž na navyšování - ale je tøeba si vybrat mužstvo, které budeš hrát.

Ano, èásteènì máš pravdu. Jenže - sázet stále na jedno mužstvo - to je pro tento systém nevhodné - jelikož nezachovává kontinuitu kurzù. Prostì na to mužstvo je jednou kurz 2,1, ale jindy 1,2. A z tohoto pohledu je nevhodné. A navíc - co když se v tom mužstvu zraní 2 nejlepší hráèi? Pak se pravdìpodobnost, že to mužstvo prohraje 5 zápasù za sebou, samozøejmì zvyšuje.

smazak píše:Pokud sázíš každý den, hraješ každý den jiné mužstvo a nemùžeš poèítat pravdìpodobnost ze dvou naprosto odlišných základù.

Nevycházím z jiných základù, vycházím z toho, že aèkoli se ve sportu nevyznám, dokážu alespoò každý pátý zápas natipovat správnì. Neboli - pokud se mi jeden den nepovede natipovat dobøe, je pravdìpodobnost, že další den ho správnì tipnu, o nìco vìtší.
monkei
Host
Host

Příspěvekod Arkan » stř čer 15, 2005 22:12

monkei,najeï si nìkde na netu na výsledky, u kterých jsou i kursy a zjistíš, že není nic vyjímeèného, že kurs 2 nevyjde tøeba 7x po sobì....a to tøeba i sportù, kde jsou jen dva možné výsledky,natož pak u fotbalu...
Arkan
Host
Host

Příspěvekod monkei » stř čer 15, 2005 22:14

quinton píše:Vemte si tužku a papír a nìjaký èas si to zkoušejte. Nemyslím tím 2-3 týdny, myslím tím minimálnì 2-3 mìsíce. Sami potom uvidíte že když chytnete èernou sérii, není nic jednoduššího než 5 zápasù v øadì projet.

A máme tady první výsledky quntonova pokusu. Vzal jsem si skuteènì tužku a papír, napsal jsem to na nìj, a podal u okénka sázkové kanceláøe. Každý den, ètyøi mìsíce. A žádnou "èernou sérii" jsem nechytil, aèkoli
quinton píše:není nic jednoduššího než 5 zápasù v øadì projet

To? je mùj výsledek "Quintonovy Hry na Sázkaøe".
monkei
Host
Host

PředchozíDalší

Zpět na HELP - obecní rady