rada na sazky

Neví­te, jak napsat dopis sázkovce v obchodní­ angličtině

Moderátor: Moderátoři

rada na sazky

Příspěvekod Jaroslav Martínek » úte říj 10, 2006 22:40

ahoj všichni kdo jste přihlašeni a sázíte na různé sportovní zápasy.rad bych si precetl nejaký navod jak sazet a co nejmeně prohrávat.?
Jaroslav Martínek
Host
Host

Příspěvekod bubus » stř říj 11, 2006 5:50

:ludo: tak to asi vsetci... :P
"Nehovor mi co si chytil,ale kolko si vyhral..."
bubus
Host
Host

odpoved

Příspěvekod Jaroslav Martínek » stř říj 11, 2006 8:12

No vazne se mi moc nedaří např.do kombiku davam hokejove remizy a jeden tenis s kurzem 1,1 nebo neprohru ve fotbale.davam to do trech skupin vzdy jednu remizu a jednu neprohru.podari se mi malo kdy chytit ale spon jednu skupinu.
Jaroslav Martínek
Host
Host

Příspěvekod kvcr » stř říj 11, 2006 8:32

Většina z nás zastává názor, že maxikombinátory k dlouhodobému úspěchu nevedou (a matematicky jsou bezesporu nejméně výhodné). Projdi si celou tuhle sekci (Strategie sázení), je tady spousta zajímavých námětů, jak se vyvarovat některých chyb. Myslím, že všechny důležité rady jsou tady v různých příspěvcích uvedené.
kvcr
Host
Host

Příspěvekod AMZ » stř říj 11, 2006 8:37

----------------------------------------------------------------

Přesně jak píše kolega kvcr, spousta rad a zkušeností je zde v rubrikách. Bohužel, je to značně nepřehledné a navíc je u starších příspěvků rozhozena diakritika, takže jsou velmi špatně čitelné.

----------------------------------------------------------------
AMZ
Host
Host

Příspěvekod Orken » čtv říj 12, 2006 9:07

samozrejme je to na delsi debatu.. ale nesazet kombiky, nesazet kurzy 1,1 , dale nesazet podle statistiky a nejak "systematicky", dal nesazet u ceskych sazkovek s trapnyma kurzama... takhle nebudes mit nikdy uspech, jak muzes videt...
Orken
Host
Host

Příspěvekod Mafix » čtv říj 12, 2006 20:02

kvcr píše:Většina z nás zastává názor, že maxikombinátory k dlouhodobému úspěchu nevedou (a matematicky jsou bezesporu nejméně výhodné). Projdi si celou tuhle sekci (Strategie sázení), je tady spousta zajímavých námětů, jak se vyvarovat některých chyb. Myslím, že všechny důležité rady jsou tady v různých příspěvcích uvedené.

S tym teda vobec nesuhlasim ze kombi tikety nevedu k uspechu. Podla mna to nie je vobec zla cesta. Napis dovod preco je zla ?
Ono zalezi od toho co do tych skupin natrieskas, ked tam das hokejovu remizu tak logicky prehravas. (aj ked raz za rok sa aj ta remiza najde na hokej ktora vychadza, lebo ma na to logicky dovod, ale to je vynimka)
Ex Moderator England Premiership
Mafix
Exmember
Exmember

Příspěvekod paluso » pát říj 13, 2006 5:45

bubus píše::ludo: tak to asi vsetci... :P

:lol: :lol: :lol: Bubus to vystihol !

Jedna zásada:

Základ je trafiť výsledok, potom je to prakticky jedno, či máš rozpis alebo tiket naplno, rozdiel je len vo výške výhry! 8) Takto to funguje, len sa to dosť ťažko realizuje! :lmao:
paluso
Exmember
Exmember

Příspěvekod kvcr » pát říj 13, 2006 8:21

Mafix píše:
kvcr píše:Většina z nás zastává názor, že maxikombinátory k dlouhodobému úspěchu nevedou (a matematicky jsou bezesporu nejméně výhodné). Projdi si celou tuhle sekci (Strategie sázení), je tady spousta zajímavých námětů, jak se vyvarovat některých chyb. Myslím, že všechny důležité rady jsou tady v různých příspěvcích uvedené.

S tym teda vobec nesuhlasim ze kombi tikety nevedu k uspechu. Podla mna to nie je vobec zla cesta. Napis dovod preco je zla ?
Ono zalezi od toho co do tych skupin natrieskas, ked tam das hokejovu remizu tak logicky prehravas. (aj ked raz za rok sa aj ta remiza najde na hokej ktora vychadza, lebo ma na to logicky dovod, ale to je vynimka)

Já jsem neřekl, že kombi nevedou k úspěchu, řekl jsem, že "Většina z nás zastává názor, že maxikombinátory k dlouhodobému úspěchu nevedou". Možná je i to špatně, ale tady na netu jsem se s mnoha názory doporučujícími maxikombi opravdu nesetkal (stojím si za tím, že jsou matematicky nevýhodné). Abych tedy uvedl nezpochybnitelný fakt: vyzkoušel jsem dlouhodobě maxikombinátory a k úspěchu to nevedlo - byla to z mé strany taková hra na náhodu. Teď hraju sóla až 3-AKO a výsledky jsou podstatně lepší. Je to možná i proto, že těžko mimo víkend najdu tolik zápasů, kterým bych opravdu věřil. Pokud máš ty osobně s maxikombinátory dobrou zkušenost, je dobře, žes to napsal.

Každopádně GL všem, ať hrajete maxikombi nebo ne :)
kvcr
Host
Host

Příspěvekod Jaroslav Martínek » ned říj 15, 2006 15:27

co rikate na dnešni zapas sparty a ostravy?
Jaroslav Martínek
Host
Host

Zpět na HELP - obecní rady