Nìco vìtšího stahuji z Netu a tak mám èas se s Vami podìlit o svùj nejnovìjší systém. Kdo mì zná tak moc dobøe ví, že já na systémy hodnì sázím, protože sázet systémovì pøináší vìtší a mnohem kontrolovanìjší zisky, ale i kontrolované ztráty. Jediný problém co zatím mám je ten, že systémù používám strašnì moc a tak nikdy pøesnì nevím, který systém mám zrovna použít. Seznámím Vás se svojí nejnovìjší vìcièku kterou teï zaèínám zkoumat.
Každý z Vás sází urèitì tzv. main tiket který dává za trochu víc Budu hovoøit konkrétnì tak co jsem sázel. Mùj main na tento víkend byla Trnava kurs 1,65 a Genk kurs 1,4 dohromady to máme 2,31. Než abych to sázel jako akovku, øeknìme za 5.000 Kè kdy maximální možná výhra je 6.050 Kè, radìji tento tiket vložím do kombinátoru jako konstantu a pøidávám další zápasy, které bych stejnì hrál i když za ménì.
Vyložím konkrétnì co jsem hrál:
Konstanta Trnava a Genk 2,31
A – Bulharsko volejbal kurs 1,45 + Peru 1,5 spolu 2,1
B – Assyriska 1,53 + postup Liberec 1,3 spolu 1,98
C – Parana 2,4
D – Teplice 2,1
E – Vardar 2,4
F – Trondheim 2,0
Zahrál jsem 1AKU a 2AKU po 250 Kè takže zaplatím 5.775 Kè to je i s manipulaèním poplatkem.
Když náhodou trefím celý kombik tak výhra dìlá cca 50 tisíc.
4 chyby vrací vklad
Pøi tøech chybách potom vyhrávám stejnou èástku, jakou bych bral , kdybych zvolenou konstantu vsadil jako akovku. Už 4 chycené skupiny, ale tuto výhru ztrojnásobí. A tak místo 5 tisíc èistého, mùžeme mít 15 tisíc.
Toto je jen základní model až budou ligy v plném proudu dá se využívat nasazení více zápasù. Kdy konstanta zùstane stejná, ale kombiky budou tøeba 2, nebo i více a tak se budou zápasy ve skupinách støídat a tím se nám zvýší šance, na chycení plného kombinátoru. Zatím vše, uvidím co to dlouhodobì pøinese. GL to All