Jedno téma je již zde založené, aby se to nepletlo zakládám nové. Zajímaly by mne vaše názory postupem času na flat staking nebo 1-10 staking.
Udělal jsem si zpětnou statistiku toho co jsem vsadil za poslední rok cca 3000 tipů. Vklady buď tak jak jsem sázel, nebo flat stakingem (vysoké kurzy za polovinu flat, vím že zisk by byl ještě vyšší kdybych hrál i tyto vysoké kurzy flat, ale pro statistiky jsem dal za polovinu), s navyšováním tak jak jsem navyšoval 1-10.
U 1-10 systému yield cca 7%
U flat stakingu yield cca 6,5%, ale zisk cca 1,5x vyšší, vyšší rollover
Teď trochu blouzním jestli nemám přejít na flat staking, pač přeci jen jde o zisk a ne o yield a zisk je v tomto případě vyšší u flat stakingu. Dovedla mě k tomu i situace tento víkend kdy mi vyšli snad naprosto všechny sázky za málo a naopak ty za víc byly hodně slabé. Kdybych sázel flat byl bych asi v 2x takové zisku. Po přepočitání zbývajících měsíců, únor by byl cca stejně ziskově, leden znovu flat staking ziskovější. Yield by byl o cca 4% menší ale zisk větší a to znovu téměř 1,5x.
Problém je, že se mi libí si vklady rozvrhnout a když nevyjde menší vklad aspon si můžu říkat, jo v pohodě to bylo za málo atd. problém je když ale nevycházejí ty větší vklady, což pro mě znamená jediné a to že nejspíše neumím odhadnout přesnou výši value. Libí se mi na 1-10 i to, že to mám jaksi více pod kontrolou, když tam vidím value dobré na střed, něco mi říká vsad něco pod střed apod. Naopak u flat stakingu bych to tam pral všechno jednotně a čekal více méně na dobrej run při kurzech 1,90-2,00. Ovšem zisk je zisk a v tomto případě to u mě hovoří jasně.
Vaše názory případně statistiky vašich tipů po přepočítání na flat staking?
Zajímalo by mne, co si o tom myslíte vy?